Βαιος Ντονο ΣαμερCustom_F έγραψε: 25 Οκτ 2018, 12:57 Το Va στο ονομα ειναι σιγουρακι γιατι ειπε 1-2. Δηλαδη παιζει και στο ονομα και στο επωνυμο το Α.
Το Ντιλντος βρε μανουλα μου... δεν παει... θα μπορουσε ισωςαλλα δεν παει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νικνειμ
Re: Νικνειμ
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Για λέγε κι εσύ καστομ!! Τί εξυπονοει το custom f ?
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Καστομ φιμειλ λογικα
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ο Λαβρέντι Πάβλοβιτς Μπέρια είναι μια από τις πιο παρεξηγημένες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα.
Μια ευγενική ψυχή παγιδευμένη σε ένα φριχτό μπολσεβίκικο σώμα.
Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος του ΚΚΣΕ για να το φέρω στα καθ' ημάς
Ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος του ΚΚΣΕ για να το φέρω στα καθ' ημάς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Beria την 25 Οκτ 2018, 13:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Δεν μου ειναι ευκολο να βρισκω νικ. Ενα ειχα, που και νοημα ειχε και ιστορια και απολα και δυστυχως το εγκατελειψα... Το ειχα εξηγησει στο αλλο, οταν ειχα πρωτομπει.
Αυτο... οκ... μια χαζομαρα.
Απο το "Custom made", η εμνευση. Το F ειναι απτο female.
Ποιος ξερει τι σκεφτομουν εκεινη την ωρα... καποιος θα με ειχε νευριασει. Παλι. Τοχω και ευκολο.
Περισσοτερο ηταν οτι βαριομουν αλλο να ψαχνω.
Καργιόλης, άξιζε το απόσπασμαBeria έγραψε: 25 Οκτ 2018, 13:11 Ο Λαβρέντι Πάβλοβιτς Μπέρια είναι μια από τις πιο παρεξηγημένες προσωπικότητες του περασμένου αιώνα.
Τότε γιατί το εγκατέλειψες;Custom_F έγραψε: 25 Οκτ 2018, 13:12 Ενα ειχα, που και νοημα ειχε και ιστορια και απολα και δυστυχως το εγκατελειψα...
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Mπορούμε να στο αλλάξουμε πάντως.Custom_F έγραψε: 25 Οκτ 2018, 13:12Δεν μου ειναι ευκολο να βρισκω νικ. Ενα ειχα, που και νοημα ειχε και ιστορια και απολα και δυστυχως το εγκατελειψα... Το ειχα εξηγησει στο αλλο, οταν ειχα πρωτομπει.
Αυτο... οκ... μια χαζομαρα.
Απο το "Custom made", η εμνευση. Το F ειναι απτο female.
Ποιος ξερει τι σκεφτομουν εκεινη την ωρα... καποιος θα με ειχε νευριασει. Παλι. Τοχω και ευκολο.![]()
Περισσοτερο ηταν οτι βαριομουν αλλο να ψαχνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ηθελα να συνεχισω να μπαινω στο φορουμ χωρις να με ενοχλουν. Δε μπορει να μη στοχω πει.
Εκεινο το ειχα λιγους μηνες και αυτο χρονια. Ετσι με ξερουν πλεον. Το αλλο δε το θυμαται κανεις. Δεν εχει νοημα να αλλαξει. Ευχαριστω ομως!
- Cecily Anne
Tεσπα, εγώ έβαλα το όνομα της κόρης μου, όταν την κάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πολυ ωραιο ονομα! Εγω σου ευχομαι με το καλο!
Είναι σα να έχεις κάνει τατού το όνομα του παιδιού σου και να πηγαίνεις για remove επειδή σου έσπασε το βάζο με το μέλι.Custom_F έγραψε: 25 Οκτ 2018, 13:33Ηθελα να συνεχισω να μπαινω στο φορουμ χωρις να με ενοχλουν. Δε μπορει να μη στοχω πει.![]()
Εκεινο το ειχα λιγους μηνες και αυτο χρονια. Ετσι με ξερουν πλεον. Το αλλο δε το θυμαται κανεις. Δεν εχει νοημα να αλλαξει. Ευχαριστω ομως!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
50-50 θα έχω, ε του πούστη.
Η γιαγιά να ακουστεί