40τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:26 Αυτό το νήμα - αν δει κανένας τον τίτλο αρκετά αφηρημένα - είναι το ιδανικό - για να καρφιτσώσω - την τάπα που έφαγε η alicat
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τέρμα η τζάμπα γατοτροφή στα αδέσποτα γατουλίνια....
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Re: Τέρμα η τζάμπα γατοτροφή στα αδέσποτα γατουλίνια....
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Μη πέφτεις στην παγίδα του και το βλέπεις "αφηρημένα" κι εσύ..Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:3640τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:26 Αυτό το νήμα - αν δει κανένας τον τίτλο αρκετά αφηρημένα - είναι το ιδανικό - για να καρφιτσώσω - την τάπα που έφαγε η alicat![]()
Κατά βάθος με αγαπάει.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Bazoomba έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:19GoBack έγραψε: 23 Σεπ 2023, 22:16τη γαμησες.tanipteros έγραψε: 23 Σεπ 2023, 22:13
είναι γύρω στις 7 γάτες μαζί με τα μικρά, οι 2 είναι μαμάδες και θηλάζουν......
δεν πολυασχολούμαι διότι νευριάζει ο πατέρας μου και μαλώνουμε...
τροφή αγοράζαμε από τον Μασούτη που έπρεπε να πάμε με αυτοκίνητο του πατέρα μου εγώ δεν οδηγώ και δεν έχω...
...και επειδή τώρα ο πατέρας μου δεν θέλει δεν μπορώ να κάνω κάτι και να μαλώνω μαζί του για τις γάτες...
[img]https://i.postimg.cc/pXXJJM0j/tumb ... .gif[/img]
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Libre arbitre
Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέρω τον Μεσιέ...aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:42Μη πέφτεις στην παγίδα του και το βλέπεις "αφηρημένα" κι εσύ..Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:3640τακατο της ζωής μ σπατάλησα έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:26 Αυτό το νήμα - αν δει κανένας τον τίτλο αρκετά αφηρημένα - είναι το ιδανικό - για να καρφιτσώσω - την τάπα που έφαγε η alicat![]()
![]()
Κατά βάθος με αγαπάει.![]()
![]()
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:44Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέρω τον Μεσιέ...aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:42Μη πέφτεις στην παγίδα του και το βλέπεις "αφηρημένα" κι εσύ..![]()
![]()
![]()

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
- Libre arbitre
Τι εννοείς; Είναι γνωστός;aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:48Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:44Η αλήθεια είναι πως δεν τον ξέρω τον Μεσιέ...aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:42
Μη πέφτεις στην παγίδα του και το βλέπεις "αφηρημένα" κι εσύ..![]()
![]()
![]()
![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ο Μένιος;Libre arbitre έγραψε: 24 Σεπ 2023, 10:51Τι εννοείς; Είναι γνωστός;
Πασίγνωστος!
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- Libre arbitre
Μόνο τον Κάμπι ξέρω εγώ...aLiCat έγραψε: 24 Σεπ 2023, 13:13Ο Μένιος;![]()
Πασίγνωστος!![]()
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Παρολαυτα δεν σκοπεύεις να κανεις τπτ γιατί δεν μπορείς τις επιπτώσεις...tanipteros έγραψε: 23 Σεπ 2023, 20:24 Τον πιάσαν οι αναποδιές τον πατέρα μου και αποφάσησε να μην ξανααγοράσει γατοτροφή για τις γάτες τις γειτονιάς που τώρα για μήνες ταϊζαμε...
Βρε τι τον παρακάλεσα....τίποτα....
Ο πατέρας μου συμπαθούσε μια μπεζ γάτα φοβητσιάρα και ήθελε αυτήν να ταίζει...αλλά ερχόταν οι αλητόγατες της γειτονιάς της δίναν μια σφαλιάρα και τρώγαν αυτές την τροφή και η μπεζ ήταν νηστικιά και όλο παρακαλούσε για φαγητό...
Ε σου λέει έτσι είστε... θα ταϊζω εγώ όλες τις γάτες της γειτονιάς και η μπεζ δεν θα τρώει ΤΕΡΜΑ η τροφή...
.... και τώρα δεν τρώει καμία....!
Το απόγεμα σήμερα που πήγαινα για καφέ με νιαούριζε η μπεζ γάτα και με ακολουθούσε μέχρι που απογοητεύτηκε που δεν είχα να της δώσω τροφή...
Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την διακοπή της τροφής στις γάτες της γειτονιάς μας...![]()
Μεγάλη στενοχώρια έχεις βρε...
Παρατηρητής...
- tanipteros
να και ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει...ακριβώς Κική μου...δεν μπορώ να μαλώνω....ksk έγραψε: 25 Σεπ 2023, 15:49Παρολαυτα δεν σκοπεύεις να κανεις τπτ γιατί δεν μπορείς τις επιπτώσεις...tanipteros έγραψε: 23 Σεπ 2023, 20:24 Τον πιάσαν οι αναποδιές τον πατέρα μου και αποφάσησε να μην ξανααγοράσει γατοτροφή για τις γάτες τις γειτονιάς που τώρα για μήνες ταϊζαμε...
Ο πατέρας μου συμπαθούσε μια μπεζ γάτα φοβητσιάρα και ήθελε αυτήν να ταίζει...αλλά ερχόταν οι αλητόγατες της γειτονιάς της δίναν μια σφαλιάρα και τρώγαν αυτές την τροφή και η μπεζ ήταν νηστικιά και όλο παρακαλούσε για φαγητό...
Ε σου λέει έτσι είστε... θα ταϊζω εγώ όλες τις γάτες της γειτονιάς και η μπεζ δεν θα τρώει ΤΕΡΜΑ η τροφή...
Το απόγεμα σήμερα που πήγαινα για καφέ με νιαούριζε η μπεζ γάτα και με ακολουθούσε μέχρι που απογοητεύτηκε που δεν είχα να της δώσω τροφή...
Είμαι πολύ στεναχωρημένος για την διακοπή της τροφής στις γάτες της γειτονιάς μας...![]()
Μεγάλη στενοχώρια έχεις βρε...![]()
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Α ρε Τάκη...αν ήταν ουλοι σαν και σενα όχι μόνο θα είχαμε μονολόγους αλλά θα ήμασταν ακόμη στο πρώτο level ως ανθρωπότητα.tanipteros έγραψε: 25 Σεπ 2023, 22:31να και ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει...ακριβώς Κική μου...δεν μπορώ να μαλώνω....ksk έγραψε: 25 Σεπ 2023, 15:49Παρολαυτα δεν σκοπεύεις να κανεις τπτ γιατί δεν μπορείς τις επιπτώσεις...tanipteros έγραψε: 23 Σεπ 2023, 20:24 Τον πιάσαν οι αναποδιές τον πατέρα μου και αποφάσησε να μην ξανααγοράσει γατοτροφή για τις γάτες τις γειτονιάς που τώρα για μήνες ταϊζαμε...
Υ.Γ Σοβαρέψου.
Παρατηρητής...
...και μετά ορτύκια, τζιτζιφιόγκους και μπάμπουρεςdna replication έγραψε: 24 Σεπ 2023, 00:09 οι πεταμένες γατοτροφές στα πεζοδρόμια είναι εστίες βρωμιάς, μαζευουν ποντικια και καρακάξες
- tanipteros
τώρα με στεναχώρεσες με αυτά που λες...ksk έγραψε: 26 Σεπ 2023, 15:28Α ρε Τάκη...αν ήταν ουλοι σαν και σενα όχι μόνο θα είχαμε μονολόγους αλλά θα ήμασταν ακόμη στο πρώτο level ως ανθρωπότητα.tanipteros έγραψε: 25 Σεπ 2023, 22:31να και ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει...ακριβώς Κική μου...δεν μπορώ να μαλώνω....ksk έγραψε: 25 Σεπ 2023, 15:49
Παρολαυτα δεν σκοπεύεις να κανεις τπτ γιατί δεν μπορείς τις επιπτώσεις...
Υ.Γ Σοβαρέψου.
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 151 Απαντήσεις
- 3799 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
-
- 10 Απαντήσεις