!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιπαράθεση Μιχαηλίδου - Νατσιού για τα σχολικά βιβλία
Re: Αντιπαράθεση Μιχαηλίδου - Νατσιού για τα σχολικά βιβλία
Εαν συνεχίσει ο Γκόλντεν να γράφει για την έμφυτη ευγένεια του κυρίου Αχιλλέα Μπεου θα το σκοτώσω όλο το σχολικό, που λέει και το ανέκδοτο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Επαγγελματικο.Golden Age έγραψε: 13 Σεπ 2023, 20:05 Είναι θεμιτό μια υπουργός να απαξιώνει σε προσωπικό επίπεδο έναν αρχηγό κόμματος;
Το μόνο που κατέβασε το μυαλουδάκι της 35χρονης, είναι η "εξυπνάδα" στην αρχή, η οποία δεν βγάζει καν νόημα.
Αν είναι καλύτερα που είναι στην βουλή ή χειρότερα, δεν έχει σημασία. Όποια "ζημιά" ήταν να κάνει στα παιδιά, την έκανε στα 35 χρόνια, τώρα βγαίνει στη σύνταξη.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Άκουσα το Κινητοποίηση και σκέφτηκα ότι θα κάνει τρελό γαμήσι η γουρλομάτα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
τα είχε πει και στο Μέγκα που είχε βγει να μιλήσει για τις ταυτότητες, μίλησε και για τα σχολικά βιβλία και αν και συστημικοί δημοσιογράφοι και προπαγανδιστές, τους έπεσαν τα σαγόνια με το περιεχόμενο των βιβλίων
δεν το βρήκα στο youtube το βίντεο, αυτό το λινκ βρήκα δεν ξέρω αν λειτουργεί
https://www.facebook.com/10004991497952 ... 996674403/
Τα ξέρανε ίσως στην Βουλή, και πήγε εκεί πέρα και η ανεκδιήγητη προετοιμασμένη να προσπαθήσει να τον εξευτελίσει...
Τα ξέρανε ίσως στην Βουλή, και πήγε εκεί πέρα και η ανεκδιήγητη προετοιμασμένη να προσπαθήσει να τον εξευτελίσει...
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
Όχι βρε συ, απλώς θεωρώ αυτό το απότομο πηγαινέλα από την ελιτίστικη προσέγγιση στο περαιώτικο αυθεντικό δίκαιο (κατά περίπτωση πάντα) ως ένα επιτυχές καλλιτεχνικό δρώμενο, που στόχο έχει να καταδείξει ---------------------------------------------- συμπλήρωσε ό,τι θες.
Πώς αλλιώς να το δω;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ad hominem επιθεση
εντωμεταξυ τα διαβαζε κιολας...! λες και ηταν κουντερα
τους προχωκάγκουρεςΓΑΛΗ έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:19Όχι βρε συ, απλώς θεωρώ αυτό το απότομο πηγαινέλα από την ελιτίστικη προσέγγιση στο περαιώτικο αυθεντικό δίκαιο (κατά περίπτωση πάντα) ως ένα επιτυχές καλλιτεχνικό δρώμενο, που στόχο έχει να καταδείξει ---------------------------------------------- συμπλήρωσε ό,τι θες.
Πώς αλλιώς να το δω;![]()
- Philip Mortimer
Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:18 τα είχε πει και στο Μέγκα που είχε βγει να μιλήσει για τις ταυτότητες, μίλησε και για τα σχολικά βιβλία και αν και συστημικοί δημοσιογράφοι και προπαγανδιστές, τους έπεσαν τα σαγόνια με το περιεχόμενο των βιβλίων
Σε ακούμε προσεκτικά όπως και τον επαγγελματία κρατικοδιαιτο άχρηστο για οποιαδήποτε ανταγωνιστική και παραγωγική εργασία.
Εμ, όταν απαξιώνει ο ίδιος ο ΠΘ τους πολίτες και τους τραμπουκίζει, τί θα κάνουν και τα υπαλληλάκια;foscilis έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:12Επαγγελματικο.Golden Age έγραψε: 13 Σεπ 2023, 20:05 Είναι θεμιτό μια υπουργός να απαξιώνει σε προσωπικό επίπεδο έναν αρχηγό κόμματος;
Πώς τα λέγαμε, στο άλλο νήμα, με τον δύστυχο τον Αντώνη, κάπως έτσι.
δὸς αὐτοῖς, Κύριε, κατὰ τὰ ἔργα αὐτῶν ... κατὰ τὰ ἔργα τῶν χειρῶν αὐτῶν δὸς αὐτοῖς, ἀπόδος τὸ ἀνταπόδομα αὐτῶν αὐτοῖς
η δομνα ειναι νεοδημοκρατισσα, διαβαζει απο το χαρτάκι προσβολές μην κάνει λάθος, και αρέσει στον μπερια. Κριμα η κοπέλα.
Δεν ξέρω τί ακούς και για ποιόν άλλο μιλάςPhilip Mortimer έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:21Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:18 τα είχε πει και στο Μέγκα που είχε βγει να μιλήσει για τις ταυτότητες, μίλησε και για τα σχολικά βιβλία και αν και συστημικοί δημοσιογράφοι και προπαγανδιστές, τους έπεσαν τα σαγόνια με το περιεχόμενο των βιβλίων
Τα ξέρανε ίσως στην Βουλή, και πήγε εκεί πέρα και η ανεκδιήγητη προετοιμασμένη να προσπαθήσει να τον εξευτελίσει...![]()
Σε ακούμε προσεκτικά όπως και τον επαγγελματία κρατικοδιαιτο άχρηστο για οποιαδήποτε ανταγωνιστική και παραγωγική εργασία.
Ξέρω τί άκουσα εγώ και στην Βουλή και στα κανάλια και τί λέει η κοινή και στοιχειώδης λογική και ηθική.
Και βάση αυτών, λες, δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ τελειωμένοι εκεί πέρα στη ΝΔ και να μην τους νοιάζουν ούτε τα αυτογκόλ που βάζουν
Μόνο που δεν έκλεισε στο τέλος το Δομνάκι με ένα
"τον γάμησααα"
- Philip Mortimer
Για τον νατσιο φυσικά.Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:23Δεν ξέρω τί ακούς και για ποιόν άλλο μιλάςPhilip Mortimer έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:21Saturn έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:18 τα είχε πει και στο Μέγκα που είχε βγει να μιλήσει για τις ταυτότητες, μίλησε και για τα σχολικά βιβλία και αν και συστημικοί δημοσιογράφοι και προπαγανδιστές, τους έπεσαν τα σαγόνια με το περιεχόμενο των βιβλίων
Τα ξέρανε ίσως στην Βουλή, και πήγε εκεί πέρα και η ανεκδιήγητη προετοιμασμένη να προσπαθήσει να τον εξευτελίσει...![]()
Ξέρω τί άκουσα εγώ και στην Βουλή και στα κανάλια και τί λέει η κοινή και στοιχειώδης λογική και ηθική.
Και βάση αυτών, λες, δεν μπορεί να είναι ΤΟΣΟ τελειωμένοι εκεί πέρα στη ΝΔ και να μην τους νοιάζουν ούτε τα αυτογκόλ που βάζουν
Μόνο που δεν έκλεισε στο τέλος το Δομνάκι με ένα
"τον γάμησααα"
![]()
![]()
Εγώ αυτό που άκουσα με κάνει να γελάω με τις ασυνάρτητες μπουρδολογιες που παπαγαλιζει
Ασυνάρτητες μπουρδολογίες οι αστρολόγοι στα σχολεία;;;; αλήθεια;;;
Βρε, τί σας δίνουν και το παίρνετε;
Βρε, τί σας δίνουν και το παίρνετε;
Αμ το άλλο που λέει στο τέλος...Κόκκορας έγραψε: 13 Σεπ 2023, 22:19 ad hominem επιθεση
"και σ΄αυτό δεν δεχόμαστε, ως συντηρητικό κόμμα, καμία παρέκκλιση".
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 2242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 8 Απαντήσεις