!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κοινή διακήρυξη Ρωσίας και Αφρικής:η Ευρώπη να αποζημιώσει τους Αφρικανούς για την αποικιοκρατία
- EKPLIKTIKOS
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Re: Κοινή διακήρυξη Ρωσίας και Αφρικής:η Ευρώπη να αποζημιώσει τους Αφρικανούς για την αποικιοκρατία
Εσύ είσαι έτοιμος να πληρώσεις αποζημιώσεις;μήπως ανυπομονεί η φίλη του Πούτιν,η Λεπέν ντε,να πληρώσει τους Αλγερινούς και τους Μαροκινούς;o Σαλβίνι θα πληρώσει τους Σομαλούς;Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2023, 08:07 Eιτε δωσουν ειτε δεν δωσουν η Αφρικη χαθηκε για την εκφυλισμενη Δυση.
H Μπουρκίνα Φάσο υπογράφει αμυντική συμφωνία με την Ρωσία! – Η Δυτική Αφρική περνάει στην ρωσική επιρροή
Οι Ρώσοι επεκτείνουν το δίκτυο της Wagner στην «μαύρη ήπειρο»
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/d ... kina-faso/
.
O Όρμπαν τι θα κάνει.Θα τσοντάρει;
Ξεκίνησαν να παριστάνουν τους υπέρμαχους της Ευρώπης και των συντηρητικών αξιών και τους αντίπαλους της λαθρομετανάστευσης και τώρα ζητάνε να πληρώσουν και από πάνω αυτοί τους οποίους δήθεν υποστήριζαν.
Έμαθα ότι και οι τραμπικοί φίλοι σας ενθουσιάσθηκαν και ανυπομονούν να πληρώσουν αποζημιώσεις στους μαύρους.
Re: Κοινή διακήρυξη Ρωσίας και Αφρικής:η Ευρώπη να αποζημιώσει τους Αφρικανούς για την αποικιοκρατία
Αυτα γινονται για το θεαθηναι και μονο, τιποτα δεν προκειται να πληρωθει. Και σωστα βεβαια...
Ε ούτε η Θράκη ήταν πατρογονικη ελληνική γη και είχε αποικίες ελληνικών πόλεων. Ενσωματώθηκε όμως στο Ελληνικό κράτος όσο εδαφική όσο φυλετικά. Το ίδιο και το Βλαντιβοστόκ.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:47Αλήθεια; Το Βλαντιβοστόκ είναι πατρογονική ρωσική γή;zteo έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:42Η μόνη αποικία που είχαν οι Ρώσοι ήταν η Αλάσκα και την πούλησαν στους Αμερικανούς.foscilis έγραψε: 01 Σεπ 2023, 10:09 - Η Ρωσία είναι η μόνη Ευρωπαϊκή δύναμη που διατηρεί σχεδόν στο ακέραιο την αποικιακή της αυτοκρατορία, προσπαθεί ενεργά να ανακτήσει τα κομμάτια που έχασε και τα κάνει όλα αυτά με μεθόδους που ακόμα και η Γαλλία του 18ου αιώνα θα έβρισκε αποκρουστικές.
- Οι Αφρικανοί ηγέτες είναι από τα λίγα πράγματα στον κόσμο που ξεπερνούν σε σαπίλα τους Ρώσους.
Καμία σχέση με αποικίες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Dwarven Blacksmith
Μερικές δεκαετίες μετά τη μουσαντένια, ίσως αρχίζει η πραγματική από-αποικιοποίηση της Αφρικής.
Γιατί πρώτα η Ρωσία; Προηγούνται ιστορικά τα γεγονότα;πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2023, 07:16 Πρώτα θα πληρώσει η Ρωσία αποζημιώσεις σε Πολωνούς,Εσθονούς και Ουκρανούς για όσα διέπραξε εκεί και μετά οι υπόλοιποι.Ο Ζελένσκι έχει λαμβάνειν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
εμείς πότε θα ζητήσουμε αποζημίωση από τους Τούρκους; αλλά ξέχασα, εμείς είμαστε ένα τεχνητό έθνος που προέρχεται από παιδιά Οθωμανών, σωστά πατησιωτης; 
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Να πληρωσουν οι τουρκοι κυπριους, ελληνες και Αρμένιους, να πληρωσουν καινοι αραβες τους ισπανους και ωλεπουμε για τα υπολοιπα
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Η Θράκη ελληνοποιήθηκε πριν από 2.000 χρόνια και σήμερα ανήκει μόνο εν μέρει στην Ελλάδα. Επίσης, οι ίδιοι οι Θράκες ελληνοποιήθηκαν, δεν πήγαν Ελληνες άποικοι παρά μόνο στο απώτατο παρελθόν και σε μικρούς αριθμούς. Ακόμη, θρακικό κράτος δεν υπάρχει ώστε να του αποδωθεί η Θράκη. Αντίθετα, το Βλαδιβοστοκ ανήκε στην Κίνα μέχρι πριν 250 χρόνια και σήμερα έχει Ρώσους κατοίκους μόνο λόγω εποικισμού.zteo έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:19Ε ούτε η Θράκη ήταν πατρογονικη ελληνική γη και είχε αποικίες ελληνικών πόλεων. Ενσωματώθηκε όμως στο Ελληνικό κράτος όσο εδαφική όσο φυλετικά. Το ίδιο και το Βλαντιβοστόκ.
Καμία σχέση με αποικίες.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Σ'εμένα πάλι, πιό πολύ γιά νεοαποκισμό μου φαίνεται η κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:23Μερικές δεκαετίες μετά τη μουσαντένια, ίσως αρχίζει η πραγματική από-αποικιοποίηση της Αφρικής.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- Dwarven Blacksmith
Θα φανεί στο τέλος από το τι assets και δικαιώματα εξόρυξης θα αλλάξουν χέρι και σε ποιανού το χέρι θα καταλήξουν.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:51Σ'εμένα πάλι, πιό πολύ γιά νεοαποκισμό μου φαίνεται η κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:23Μερικές δεκαετίες μετά τη μουσαντένια, ίσως αρχίζει η πραγματική από-αποικιοποίηση της Αφρικής.
Θα δούμε, πάντως μέχρι στιγμής, η Βάγκνερ μου θυμίζει τον στρατό του Robert Clive, ή του Λεοπόλδου.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:56Θα φανεί στο τέλος από το τι assets και δικαιώματα εξόρυξης θα αλλάξουν χέρι και σε ποιανού το χέρι θα καταλήξουν.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:51Σ'εμένα πάλι, πιό πολύ γιά νεοαποκισμό μου φαίνεται η κατάσταση.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2023, 12:23Μερικές δεκαετίες μετά τη μουσαντένια, ίσως αρχίζει η πραγματική από-αποικιοποίηση της Αφρικής.
1.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ξέχασες τους μαύρους που συνελάμβαναν άλλους μαύρους και τους πουλούσαν στους Άραβες από την μια μεριά της Αφρικής και στους Ευρωπαίους από την άλλη.Σέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2023, 06:54 Ναι και οι Άραβες να αποζημιώσουν όλη τη βόρεια Αφρική που έχουν κάνει κατάληψη , οι Άγγλοι ολη την Αμερική και την Αυστραλία, οι Τούρκοι τα Βαλκάνια την μικρά Ασία την μέση Ανατολή και την Αφρική και η Ρώσοι όλη τη Σιβηρία και την Απω Ανατολή.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ελεγχος στα οικονομικά του ΚΚΕ θα γίνει κάποια στιγμή να μάθουμε πόσα μου χρωστούν?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
κοίτα να δεις που έγιναν woke αφρολάτρες κατά της αποικιοκρατίας οι πουτινόπληκτοι
ο,τι πει ο ηγέτης. Άμα του καυλώσει αύριο και αρχίσει να κατηγορεί τη Δύση για καταπάτηση των γκέι δικαιωμάτων, παίζει να δούμε τον Αρίστο σε gay pride
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 310 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ
-
- 0 Απαντήσεις