Φίξεδ μωρή βάβω του Ραμσή του Α'
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ηλικία μελών του φόρουμ
Re: Ηλικία μελών του φόρουμ
Όταν εσύ θα έχεις γίνει Μπούμερ, εγώ θα είμαι ήδη Γκόλντεν.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Τουλάχιστον έμαθε κάτι καινούργιο ο Λίμπρε σήμεραsys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:38Άδικα προσπαθείτε να παραπλανήσετε ρωssοψέκς το παιδί.GoBzi έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:36Οι (baby) boomer είναι συγκεκριμένη γενιά, όπως και όλες οι άλλες. Μιλάμε για ανθρώπους που γεννήθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 60.
TLDR μπουμερ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.
Έχω βρει κάτι ναούς βουδιστών στο Θιβέτ, είμαι μεταξύ αυτών και της Μονής Εσφιγμένου. Εάν κάποιος γνωρίζει που θα έχω λιγότερες επαφές με την ανθρωπότητα ας μου στείλει ένα μήνυμα.
Αν θες ησυχία και απομόνωση, ο τρόπος είναι ένας.GoBzi έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:51Τουλάχιστον έμαθε κάτι καινούργιο ο Λίμπρε σήμεραsys3x έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:38Άδικα προσπαθείτε να παραπλανήσετε ρωssοψέκς το παιδί.GoBzi έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:36
Οι (baby) boomer είναι συγκεκριμένη γενιά, όπως και όλες οι άλλες. Μιλάμε για ανθρώπους που γεννήθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 60.
TLDR μπουμερ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.![]()
Έχω βρει κάτι ναούς βουδιστών στο Θιβέτ, είμαι μεταξύ αυτών και της Μονής Εσφιγμένου. Εάν κάποιος γνωρίζει που θα έχω λιγότερες επαφές με την ανθρωπότητα ας μου στείλει ένα μήνυμα.
Πας στην Εσφιγμένου (ή και στην Κουτλουμουσίου) ντεμέκ επίσκεψη. Κάνεις ότι βολτάρεις κι ότι μιλάς στο κινητό σου και μόλις δεις τον ηγούμενο περνάς από δίπλα του και πετάς (στο τηλέφωνο, και καλά) ένα "γαμιέται ο Πούτιν". Αν δεν σε πετάξουν στη θάλασσα, έχεις εγγυημένο τουλάχιστον ένα δεκαπενθήμερο απομόνωση σε κελί της μονής.
Παρεξηγήθηκες πουλί μου; Πουτινίστας; Νατσιοτίστας; Χριστιανοταλιμπανίστας;
με εχεις πάρει με κακο ματι, μου αρεσε, σε διαβάζω με αγωνια τα μεσημέρια αυτη την εποχή.
GoBzi έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:36Οι (baby) boomer είναι συγκεκριμένη γενιά, όπως και όλες οι άλλες. Μιλάμε για ανθρώπους που γεννήθηκαν μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 60.
TLDR μπουμερ γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτό τώρα ήταν ότι λιγότερο κρύο μπόρεσες να σκεφτείς, για να μου την πεις για το κρύο αστείο μου;enaon έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 15:24 με εχεις πάρει με κακο ματι, μου αρεσε, σε διαβάζω με αγωνια τα μεσημέρια αυτη την εποχή.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι σήμερα έχει πολύ ζεστ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
αταματα μωρε οκ, λαθος εκανα, εξυπνο ηταν το αστειο με τον πουτιν, φυσηξε και μπερδεύτηκα.
ο λιβρε αληθεια τα ελεγε;
ο λιβρε αληθεια τα ελεγε;
- Sid Vicious
To 1965 οι the Who βγάζουν το My Generation
To 1977 οι Generation X του νεαρού τότε Billy Idol απαντούν βγάζοντας το Your Generation
To 1989 οι αναρχικοί Heresy σε σύγχυση βγάζουν το Whose Generation?
Και φτάνουμε στο 1998 όπου οι Φινλανδοί Impaled Nazarene βγάζουν το We are Satan's Generation
To 1977 οι Generation X του νεαρού τότε Billy Idol απαντούν βγάζοντας το Your Generation
To 1989 οι αναρχικοί Heresy σε σύγχυση βγάζουν το Whose Generation?
Και φτάνουμε στο 1998 όπου οι Φινλανδοί Impaled Nazarene βγάζουν το We are Satan's Generation
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Θα έχουμε όμως τα χρόνια και την συμπεριφορά των τωρινών μπούμερςΠτολεμαίος έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 14:29Οχι ρε. Gen X θα είμαστε και πάλι.Libre arbitre έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 13:59 Σε λίγα χρόνια οι περισσότεροι θα είναι boomers εδώ μέσα...
Θα γίνει millenials η τωρινή γενιά δηλαδή;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 14 Ιούλ 2023, 16:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
Mitharadir
Έχετε εμέναLibre arbitre έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 13:33 Ευχαριστώ. Από 20 έως 30 ετών δεν έχουμε κανέναν εδώ; Τόσο γέροι είμαστε;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Έχουμε κι άλλον ένα. Είστε δύο τζόβανα εδώ μέσα.Mitharadir έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 16:00Έχετε εμέναLibre arbitre έγραψε: 14 Ιούλ 2023, 13:33 Ευχαριστώ. Από 20 έως 30 ετών δεν έχουμε κανέναν εδώ; Τόσο γέροι είμαστε;
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση