georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:04 Στηρίζουμε Δέσποινα και αν χωρίσει με τον Μπισμπικη υπάρχει και ο Σηφακάκης![]()
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 05728?s=20
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δεσποινα Βανδη η καινουρια groupie του εθνικου μας διασωστη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Re: Δεσποινα Βανδη η καινουρια groupie του εθνικου μας διασωστη
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Μπράβο στη Δέσποινα, τολμηρη κίνηση. Το μόνο της λάθος βέβαια ήταν που πήγε να συνεργαστεί με τον Σφακιανάκη, εκεί κάπου οπουρτουνιστικα ξέχασε τα ανθρωπιστικα της πιστεύω.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Και ο Ζαραλικος μια χαρά ειναι για τη ΔέσποιναΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Ιουν 2023, 19:45georgebi έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:04 Στηρίζουμε Δέσποινα και αν χωρίσει με τον Μπισμπικη υπάρχει και ο Σηφακάκης![]()
https://twitter.com/omadaalithias/statu ... 05728?s=20
σε περίπτωση που τα σπάσει με τον Μπισμπικη

https://www.katiousa.gr/politismos/chr- ... olofonous/
https://twitter.com/GeorghyZhukov/statu ... 32515?s=20
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Αυτό θα ήταν ωραίο θέμα, πράγματα που έχουμε κλέψει ή μας κλέψανε, και οι background ιστορίες τους.Sid Vicious έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:40 Δεν ξέρω αν αυτό είναι χειρότερο ή ότι κάποια άλλη που της είχα δανείσει το Ταξίδι Στην Άκρη της Νύχτας του Φερδινάνδου Σελίν έφυγε από την πόλη μαζί με τον βιβλίο μου για να την δω μετά από χρόνια ξαφνικά και απρόσμενα τώρα πρόσφατα στο Shopping Star. Ήθελα να πάρω τηλέφωνο στο κανάλι για να με επιστραφεί το βιβλίο.
Εγώ ακόμα κλαίω ένα αυθεντικό κουτί planescape torment που μου έκλεψε ένας τύπος στο λύκειο. Ή ένα πλήρες album με αυτοκόλλητα τη χρονιά που η Πανάθα πήγε στους 4. Είχα ξοδέψει τόσα λεφτά (βασικά η μάνα μου).
Τουλάχιστον να μου τα χε πάρει η Βανδή, θα έλεγα πάει στο διάολο
Την Σ******α λες;Sid Vicious έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:06Γνωρίζω κάποια στιγμή πολύ πολύ παλιά πριν, μια που δούλευε στο μπαρ/σεεβίρισμα σε ένα από τα γνωστότερα τότε σκυλάδικα κέντρα της πόλης, γενικά απέφευγα σκυλούδες και σκυλάδες, άλλος κόσμος, όμως ήταν απίστευτα όμορφη, μια από τις Ομορφότερες γυναίκες που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, ακόμα και τώρα που την θυμάμαι λιώνω και δεν είναι λόγω καλοκαιριού. Τυχαίνει μια φορά βρίσκομαι σπίτι της για καφέ, ούτε κατάλαβα πως η μοίρα με οδήγησε και ενώ μιλάμε βλέπω στην βιβλιοθήκη της το Είναι και Χρόνος του Χαιντεγκερ.Μέχρι τότε είχα διαβάσει μονάχα αποσπασματικά το έργο του. Με χάρισε το βιβλίο μαζί με μια χυλόπιτα. Και τα δυο χαράχτηκαν μέσα μου βαθειά.neon imposter έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:41 Μιλάμε για κάποια που η μεγαλύτερη στιγμή της στην ελληνική τηλεόραση ήταν να της την πέφτει εκείνη η ποντικομαμή ο Ανδρουλάκης (ο μίμις) στην εκπομπή του Νάσου Αθανασίου στο Μέγκα φοιτήτρια φιλοσοφικής η ίδια τότε και νεοεμφανιζόμενη τραγουδιάρα
(και του μίμι αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή αλλά οκ το νήμα είναι για το Δεσποινάκι)
η δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή της ήταν φυσικά στο Δύο Κσένοι όπου υποτίθεται έκαμε πρόσκαιρα άντρα τον σεναριογράφο - οικτρή επιλογή, κατέστρεψε το σαμππλοτ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Eθνικοκοινωνιστης
ναζιστικη χυσαποθηκη 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
ΓΑΛΗ έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:26 στο δικέφαλο της ΑΕΚ, που έχει κατιτίς το εθνικιστικόν και αποτρόπαιον

Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
αντίφα χουλιγκάνια,κάτι σαν αντίφα κολδρόν ομαδικά 
Για την Βανδη λες;Sid Vicious έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:06Γνωρίζω κάποια στιγμή πολύ πολύ παλιά πριν, μια που δούλευε στο μπαρ/σεεβίρισμα σε ένα από τα γνωστότερα τότε σκυλάδικα κέντρα της πόλης, γενικά απέφευγα σκυλούδες και σκυλάδες, άλλος κόσμος, όμως ήταν απίστευτα όμορφη, μια από τις Ομορφότερες γυναίκες που έχω δει ποτέ στην ζωή μου, ακόμα και τώρα που την θυμάμαι λιώνω και δεν είναι λόγω καλοκαιριού. Τυχαίνει μια φορά βρίσκομαι σπίτι της για καφέ, ούτε κατάλαβα πως η μοίρα με οδήγησε και ενώ μιλάμε βλέπω στην βιβλιοθήκη της το Είναι και Χρόνος του Χαιντεγκερ.Μέχρι τότε είχα διαβάσει μονάχα αποσπασματικά το έργο του. Με χάρισε το βιβλίο μαζί με μια χυλόπιτα. Και τα δυο χαράχτηκαν μέσα μου βαθειά.neon imposter έγραψε: 22 Ιουν 2023, 17:41 Μιλάμε για κάποια που η μεγαλύτερη στιγμή της στην ελληνική τηλεόραση ήταν να της την πέφτει εκείνη η ποντικομαμή ο Ανδρουλάκης (ο μίμις) στην εκπομπή του Νάσου Αθανασίου στο Μέγκα φοιτήτρια φιλοσοφικής η ίδια τότε και νεοεμφανιζόμενη τραγουδιάρα
(και του μίμι αυτή ήταν η μεγαλύτερη στιγμή αλλά οκ το νήμα είναι για το Δεσποινάκι)
η δεύτερη μεγαλύτερη στιγμή της ήταν φυσικά στο Δύο Κσένοι όπου υποτίθεται έκαμε πρόσκαιρα άντρα τον σεναριογράφο - οικτρή επιλογή, κατέστρεψε το σαμππλοτ
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Μαλλον το Δεσποινακι ψαχνει τον επομενο γαμια
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Τύπε, στον Γιώργο Πολυχρονίου έδωσες κανέναν Πόε ή μείνατε στις μπύρες;Sid Vicious έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:40Δεν ξέρω αν αυτό είναι χειρότερο ή ότι κάποια άλλη που της είχα δανείσει το Ταξίδι Στην Άκρη της Νύχτας του Φερδινάνδου Σελίν έφυγε από την πόλη μαζί με τον βιβλίο μου για να την δω μετά από χρόνια ξαφνικά και απρόσμενα τώρα πρόσφατα στο Shopping Star. Ήθελα να πάρω τηλέφωνο στο κανάλι για να με επιστραφεί το βιβλίο.neon imposter έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:28Sid Vicious έγραψε: 22 Ιουν 2023, 18:26
Τελευταίο έτος ήταν στην Φιλοσοφική, την είχε κουράσει ο Χάιντεγκερ με είχε πει. Πριν λίγα χρόνια που ρώτησα την αδελφή μου που βρίσκεται τώρα η Θεά με είπε πως παντρεύτηκε![]()
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir

Η Πόπη νομίζω είναι καλύτερη
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Γαιδουροκεφαλα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Ναι, ξεριζωμένη προσφυγιά από τους Τούρκους, με τους οποίους συνεργάζονται σήμερα οι διασώστες...
Συγκινητικό δε λέω. Ισχύει και για τον Πανιώνιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 149 Απαντήσεις
- 3504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
-