Και Μπάτλερ του Μητσοτάκη να τον διορίσεις ευχαριστώ θα πει.George_V έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:34 Δεν έχουμε πλέον και διορισμένους Νομαρχες όπως είχαμε μέχρι το 1994 για να βολεψουμε κάπου το παιδί.
Παλιά όταν ένα κόμμα κέρδιζε τημ εξουσία διοριζε τους πολιτευτής του που δεν βγήκαν βουλευτές ως νομαρχες και προέδρους οργανισμών.
Τώρα τι θα τον κάνουμε τον Φαηλο? Που θα τον βολεψουμε?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτο: Ο Φαΐλος θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
Re: Απίστευτο: Ο Φαΐλος θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
τον εαυτό του, θαρρώ
ρε λες;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Αυτα να τα βλεπει ο Scouser που τον κοροιδεψε για μια ακομη φορα η ΝΔ καθως πιστεψε πως οι συγκεκριμενοι ειναι ανεξαρτητοι και οχι τσιρακια της.
.
.
Να παρακαλάτε να μήν τον πάρουν στη ΝΔ, διότι θα κινήσει γή και ουρανό για την εξαφάνιση του ΚΚΕ. Ήδη οι ενέργειες του στην Εθνική Δημιουργία αποκάλυψαν το μέγιστο παραμύθι των ζαίων με τη μικρή ΜαρίαGeorge_V έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:34 Δεν έχουμε πλέον και διορισμένους Νομαρχες όπως είχαμε μέχρι το 1994 για να βολεψουμε κάπου το παιδί.
Παλιά όταν ένα κόμμα κέρδιζε τημ εξουσία διοριζε τους πολιτευτής του που δεν βγήκαν βουλευτές ως νομαρχες και προέδρους οργανισμών.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Εχουμε καταντησει η ΝΔ να εχει τα υβριδια της στον εθνικο χωρο (Φαηλοτζημεροι, καρατζαφερικο ΕΑΝ), να ελεγχει τη φραξια του Λοβερδου στο ΠΑΣΟΚ και τη φραξια Τσακαλωτου στο ΣΥΡΙΖΑ.
Και οποιο κομμα δεν γουσταρει να το κοβει η να του κανει αποστασια η να το δυσφημει συντονισμενα (βλεπε Νικη που αρχικα την προβαλε).
Κι αυτο το λεμε δημοκρατια.
.
Και οποιο κομμα δεν γουσταρει να το κοβει η να του κανει αποστασια η να το δυσφημει συντονισμενα (βλεπε Νικη που αρχικα την προβαλε).
.
- Eθνικοκοινωνιστης
και που να δεις τους εταιρους τυροπιταδες της ντορουλαςΑρίστος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:42 Αυτα να τα βλεπει ο Scouser που τον κοροιδεψε για μια ακομη φορα η ΝΔ καθως πιστεψε πως οι συγκεκριμενοι ειναι ανεξαρτητοι και οχι τσιρακια της.
.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποιες ενέργειες του μωρεUnique έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:44Να παρακαλάτε να μήν τον πάρουν στη ΝΔ, διότι θα κινήσει γή και ουρανό για την εξαφάνιση του ΚΚΕ. Ήδη οι ενέργειες του στην Εθνική Δημιουργία αποκάλυψαν το μέγιστο παραμύθι των ζαίων με τη μικρή ΜαρίαGeorge_V έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:34 Δεν έχουμε πλέον και διορισμένους Νομαρχες όπως είχαμε μέχρι το 1994 για να βολεψουμε κάπου το παιδί.
Ποιος ασχολήθηκε μαζί του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:47και που να δεις τους εταιρους τυροπιταδες της ντορουλαςΑρίστος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:42 Αυτα να τα βλεπει ο Scouser που τον κοροιδεψε για μια ακομη φορα η ΝΔ καθως πιστεψε πως οι συγκεκριμενοι ειναι ανεξαρτητοι και οχι τσιρακια της.
.![]()
![]()
Για πες.
.
Και ξέρεις άμα βάλει κάτι ο Φαήλος στο νου τουUnique έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:44Να παρακαλάτε να μήν τον πάρουν στη ΝΔ, διότι θα κινήσει γή και ουρανό για την εξαφάνιση του ΚΚΕ. Ήδη οι ενέργειες του στην Εθνική Δημιουργία αποκάλυψαν το μέγιστο παραμύθι των ζαίων με τη μικρή ΜαρίαGeorge_V έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:34 Δεν έχουμε πλέον και διορισμένους Νομαρχες όπως είχαμε μέχρι το 1994 για να βολεψουμε κάπου το παιδί.
Δεν τον σταματάει τίποτα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Λατινοπούλου, Μπογδάνος, Τζήμερος
Ας ακολουθήσουν!
Ας ακολουθήσουν!
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
O Τζημερος πάντως έδωσε άλλη γραμμή από τον Φαηλο.Δεν καταλαβαίνω πως δεν έχει κατανοήσει ακόμα ο Τζημερου ότι ο Κρανιδιώτης ήταν δεκανινι της ΝΔ εκτός κι αν είναι συνενοημενοι.Αρίστος έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:46 Εχουμε καταντησει η ΝΔ να εχει τα υβριδια της στον εθνικο χωρο (Φαηλοτζημεροι, καρατζαφερικο ΕΑΝ), να ελεγχει τη φραξια του Λοβερδου στο ΠΑΣΟΚ και τη φραξια Τσακαλωτου στο ΣΥΡΙΖΑ.
.

- Otto Weininger
Αλήθεια είναι αυτό.Beria έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:50Και ξέρεις άμα βάλει κάτι ο Φαήλος στο νου τουUnique έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:44Να παρακαλάτε να μήν τον πάρουν στη ΝΔ, διότι θα κινήσει γή και ουρανό για την εξαφάνιση του ΚΚΕ. Ήδη οι ενέργειες του στην Εθνική Δημιουργία αποκάλυψαν το μέγιστο παραμύθι των ζαίων με τη μικρή ΜαρίαGeorge_V έγραψε: 29 Μάιος 2023, 15:34 Δεν έχουμε πλέον και διορισμένους Νομαρχες όπως είχαμε μέχρι το 1994 για να βολεψουμε κάπου το παιδί.
Δεν τον σταματάει τίποτα
https://twitter.com/failosK/status/1662 ... PCIew&s=19
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Κατεβαίνει. Τουλάχιστον το Μάιο κατέβηκε σε συνεργασία με την Κοινωνία Αξιών. Αλλά πιστεύω ότι θα ταλαντευετεί μεταξύ Πράσινο και Μωβ ή τον Ευμορφίδη.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2023, 14:51 Θα περιμένω να δω ποιό θα είναι το μικρό κόμμα που θα ψάξει και θα βρει ο Τζήμερος και που είναι κοντά στις θέσεις του.Δεδομένου ότι ούτε η Φιλελεύθερη Συμμαχία ούτε καμμιά Δράση του Μάνου κατεβαίνει θα πρέπει να ψάξει πολύ.![]()
Ελπίζω πάντως να ανακοινώσει ΚΑΠΟΙΟ κόμμα και να μην το παίξει όπως πολλοί άλλοι δεν ξέρω,δεν απαντώ.
π+μ είναι ο κοκοματGolden Age έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:18Κατεβαίνει. Τουλάχιστον το Μάιο κατέβηκε σε συνεργασία με την Κοινωνία Αξιών. Αλλά πιστεύω ότι θα ταλαντευετεί μεταξύ Πράσινο και Μωβ ή τον Ευμορφίδη.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2023, 14:51 Θα περιμένω να δω ποιό θα είναι το μικρό κόμμα που θα ψάξει και θα βρει ο Τζήμερος και που είναι κοντά στις θέσεις του.Δεδομένου ότι ούτε η Φιλελεύθερη Συμμαχία ούτε καμμιά Δράση του Μάνου κατεβαίνει θα πρέπει να ψάξει πολύ.![]()
Ελπίζω πάντως να ανακοινώσει ΚΑΠΟΙΟ κόμμα και να μην το παίξει όπως πολλοί άλλοι δεν ξέρω,δεν απαντώ.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Golden Age
Δεν τα ξέρω καλά τα του νεοφιλελεύθερου χώρου.Orion22 έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:27π+μ είναι ο κοκοματGolden Age έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:18Κατεβαίνει. Τουλάχιστον το Μάιο κατέβηκε σε συνεργασία με την Κοινωνία Αξιών. Αλλά πιστεύω ότι θα ταλαντευετεί μεταξύ Πράσινο και Μωβ ή τον Ευμορφίδη.πατησιωτης έγραψε: 29 Μάιος 2023, 14:51 Θα περιμένω να δω ποιό θα είναι το μικρό κόμμα που θα ψάξει και θα βρει ο Τζήμερος και που είναι κοντά στις θέσεις του.Δεδομένου ότι ούτε η Φιλελεύθερη Συμμαχία ούτε καμμιά Δράση του Μάνου κατεβαίνει θα πρέπει να ψάξει πολύ.![]()
Μάλλον αυτούς θα στηρίξει πάντως. Εαν τους αφήσουν να κατέβουν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 930 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από βοθρατζης
-
- 8 Απαντήσεις