Το μαλακτικό τα κάνει να μοσχοβολάνε, περίεργο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
Re: Τι φοράω σήμερα (πχορουμικό myStyleRocks)
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αναμένω εναγωνίως σχόλιο Φάιντφλουγκ για όλα αυτά. Ε ρε τι έχω να ακούσω πάλι απο τον πύτο.
Δεν ξερω, εβαλα πολυ κι απο τα δυο, αρχισε να βγαζε αφρους το πλυντηριο και τωρα ο συνδυασμος ειναι ασταναπανε.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Η σιωπη του προς απαντηση σου.vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:13 Αναμένω εναγωνίως σχόλιο Φάιντφλουγκ για όλα αυτά. Ε ρε τι έχω να ακούσω πάλι απο τον πύτο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τωρα βρίσκομαι στην Αγορά, οπότε κάργκο παντελόνι και μπλουζάκι απλό σα του μπισμπικη.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
Δεξιός που κατεβαίνει Αγορά με κάργκο, Αριστερός με ραλφ λόρεν σε γραφείο στον 8ο όροφο. Κάτι εχουμε μπερδέψει εδώ μέσα.
Τους λογαριασμούς μάλλονvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:31 Δεξιός που κατεβαίνει Αγορά με κάργκο, Αριστερός με ραλφ λόρεν σε γραφείο στον 8ο όροφο. Κάτι εχουμε μπερδέψει εδώ μέσα.
Μου έχει τύχει πριν χρόνια σε ένα πλυντήριο κάπου σε άλλη χώρα που ήταν κάπως περίεργο. Ξεμυρισαν 5 μπουγάδες μετά, υπομονή.Bazoomba έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:13Δεν ξερω, εβαλα πολυ κι απο τα δυο, αρχισε να βγαζε αφρους το πλυντηριο και τωρα ο συνδυασμος ειναι ασταναπανε.
![]()
vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:05 Αφου το πάμε και σε underwear φάσεις και το παρέλειψα αρχικά, να διευκρινίσω τι φοράω κι εγω τωρα
.
Στην εποχή του UOMO underwear πάτε και ξοδεύεστε ??
(αν και καταλαβαίνω ότι ο κίνδυνος να σου τα κατεβάσουν και να είσαι με σώβρακο των 2 έουρος σε σένα είναι πολύ υψηλότερος)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απλώς νομίζεις ότι είσαι αριστερός, αφού είναι δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού και να σου πούμε πως δεν είσαι ...vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:31 Δεξιός που κατεβαίνει Αγορά με κάργκο, Αριστερός με ραλφ λόρεν σε γραφείο στον 8ο όροφο. Κάτι εχουμε μπερδέψει εδώ μέσα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ερμής έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:28 Τωρα βρίσκομαι στην Αγορά, οπότε κάργκο παντελόνι και μπλουζάκι απλό σα του μπισμπικη.
Βλαμμένο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- vantono
Σχετικά φυσιολογικά ειχα ξοδευτεί για το συγκεκριμένο. Το πήρα τετράδα, μαζι με άλλα τρια, σε εκπτωτική τιμή.Μπίστης έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:38vantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:05 Αφου το πάμε και σε underwear φάσεις και το παρέλειψα αρχικά, να διευκρινίσω τι φοράω κι εγω τωρα
.![]()
Στην εποχή του UOMO underwear πάτε και ξοδεύεστε ??
(αν και καταλαβαίνω ότι ο κίνδυνος να σου τα κατεβάσουν και να είσαι με σώβρακο των 2 έουρος σε σένα είναι πολύ υψηλότερος)
Κι ομως, το εσώρουχο τελικά ίσως ειναι και το σημαντικότερο. Την αισθάνεσαι πιο άμεσα την ποιοτική διαφορά πάνω σου, απ'οτι με άλλου τύπου ρούχα.
Ισως επειδη έρχεται σε άμεση επαφή με τα απόκρυφά σου.
Βρε εγω υπομονη εχω, οι γυρω μου δεν ξερωΚαρολίνα έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:36Μου έχει τύχει πριν χρόνια σε ένα πλυντήριο κάπου σε άλλη χώρα που ήταν κάπως περίεργο. Ξεμυρισαν 5 μπουγάδες μετά, υπομονή.
- vantono
Meanwhile, Τομμυ έχω και μαγιό, αλλα αυτό θα σας το ανεβασω σε φωτό οταν ερθει η κατάλληλη ωρα. Υπομονη.
-
Σφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου
Να τοποθετηθούν και γυναίκες πάνω στο ζήτημαvantono έγραψε: 04 Μάιος 2023, 12:51
Κι ομως, το εσώρουχο τελικά ίσως ειναι και το σημαντικότερο. Την αισθάνεσαι πιο άμεσα την ποιοτική διαφορά πάνω σου, απ'οτι με άλλου τύπου ρούχα.
Ισως επειδη έρχεται σε άμεση επαφή με τα απόκρυφά σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 90 Απαντήσεις
- 4250 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη