Δε χέστηκαν. Οι ελληνες φοβούνται οτι άμα αρχίσουν να δέιχνουν τους έλληνες ήρωες μαύρους, στη δύση θα αρχίσουν να νομίζουν οτι οι έλληνες είναι μαύροι. Και εχμ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
- Υδράργυρος
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Re: το υπουργείο πολιτισμού πρέπει να επέμβει άμεσα για την μαύρη Κλεοπάτρα του Netflix
Είσαι τόσο αφελής πολιτικώς γιά να μην βλέπεις πως είναι προπαγάνδα ?
Τους ενδιαφέρει να μείνει στον μέσο δυτικό μπάρμπα (και πιπίνι) ότι το πλάκ χίστορυ έχει πολύ βαθιά ρούτς
Τέλος πάντων το υπουργείο πολιτισμού είναι γιά να τσιμεντώνει τα πάντα, αν τους ξυπνήσει ο σάουθερν θα στείλουν στα λαμόγια του Νέτφλικ τσιμεντένια πλακέτα με ευχαριστήρια
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Ναι ενταξει τοτε. Να βγει και μια δραματικη σειρά με τον Μαρτιν Λουθερ Κονγκ λευκο, ετσι για να δω κατι.NewModelArmy έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:04 Δραματική σειρά είναι. Δικαίωμα τους να την κάνουν μαυρη η Ινδιανα η Κινεζα. Μην το βλέπεις αν δεν γουστάρεις. Δεν εμποδίζει κανένας το Βεργινα tv ξερω εγω να κάνει τη δική της σειρά για την Κλεοπάτρα και να την παρουσιάζει σαν Ποντια Χριστιανη.
-
Εμπεδοκλής
Το λευκό στην περιοχή εξασφαλίζει καρκίνο του δέρματος.
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν το λευκό του χρώματος ανωτερότητα και υγεία. Το ανάποδο ισχύει.
Οι Έλληνες ανήκουν στη μεσογειακή φυλή. Όποιος είναι λευκός είναι απόγονος των Βαυαρών και των Ούνων. Μην ξεγελιέστε. Η μαρέβα δεν είναι Ελληνίδα.
Είναι μια μαύρη Κλεοπάτρα που αυτοπροσδιορίζεται ως Μακεδόνισσα.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αυτή η αισιοδοξία σου είναι ανίκητη, δεν βλέπεις τον ακατάπαυστο χαμό ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- hellegennes
Λευκοί είναι οι Έλληνες, όσο και οι Ιταλοί. Οι πιο βόρειοι έχουν κατά μέσο όρο πιο λευκό δέρμα, βαθμικά λευκότερο με υψηλότερα γεωγραφικά πλάτη.Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:46Το λευκό στην περιοχή εξασφαλίζει καρκίνο του δέρματος.
Δεν ξέρω γιατί κάποιοι θεωρούν το λευκό του χρώματος ανωτερότητα και υγεία. Το ανάποδο ισχύει.
Οι Έλληνες ανήκουν στη μεσογειακή φυλή. Όποιος είναι λευκός είναι απόγονος των Βαυαρών και των Ούνων. Μην ξεγελιέστε. Η μαρέβα δεν είναι Ελληνίδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Dwarven Blacksmith
Αν είχα δεύτερο account θα την έβγαινα κατηγορώντας την Κλεοπάτρα ως λευκή ελιτίστρια Κάρεν και θα κατηγορούσα τη μαύρη για ξέπλυμα του λευκού ιμπεριαλισμού.
- Υδράργυρος
Το κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα Μαρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν το χρώμα του, και οτι δεχόταν διακρίσεις λόγω του χρώματός του. Δε μπορείς να βάλεις έναν ξανθό με γαλανά μάτια να υποδυθεί τον Μάρτιν Λ. Κ γιατί θα μπερδέψεις αφάνταστα τον ακροατή.panos291 έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:46Ναι ενταξει τοτε. Να βγει και μια δραματικη σειρά με τον Μαρτιν Λουθερ Κονγκ λευκο, ετσι για να δω κατι.NewModelArmy έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:04 Δραματική σειρά είναι. Δικαίωμα τους να την κάνουν μαυρη η Ινδιανα η Κινεζα. Μην το βλέπεις αν δεν γουστάρεις. Δεν εμποδίζει κανένας το Βεργινα tv ξερω εγω να κάνει τη δική της σειρά για την Κλεοπάτρα και να την παρουσιάζει σαν Ποντια Χριστιανη.
Ενώ με την Κλεοπάτρα δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πουθενά στην ιστορία δεν αναφέρεται το χρώμα της Κλεοπάτρας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Υδράργυρος την 13 Απρ 2023, 13:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Επειδή τον βλέπω, το λέω. Οι γελοιότητες γενικώς είναι κάτι σαν τον πυρετό. Πρέπει να φτάσει στο πικ του για να πέσει. Και φτου και πάλι από την αρχή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είναι κουραστικό, θαυμάζω τον Γ.Γ γιά την ενεργητικότητά του !
ένα ενδιαφέρον βίντεο
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- hellegennes
Ενώ της Χιονάτης η έντονη προσωπικότητά της.Υδράργυρος έγραψε: 13 Απρ 2023, 13:59 Το κύριο χαρακτηριστικό του χαρακτήρα Μαρτιν Λούθερ Κινγκ ήταν το χρώμα του, και οτι δεχόταν διακρίσεις λόγω του χρώματός του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν υπάρχει αντίστροφο cultural appropriation.
Μη ξηγιέστε έτσι
Μη ξηγιέστε έτσι
Ζούμε σε ένα σύστημα.
σε λίγο θα μας πει κανένας πως η Κλεοπάτρα έμοιαζε στη Beyoncé ή τη Χαλυ Μπέρι 
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 171 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos