Αλλά θα πει κάποιος και εύλογα, σκατά είναι η πλειονότητα. Είμαι ευγενική και αφήνω και κανα 2-3, έτσι, για την αλητεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Να τον χαίρονται τον Ψαριανό τους.Άρθρο σταθμός του in.gr
Re: Να τον χαίρονται τον Ψαριανό τους.Άρθρο σταθμός του in.gr
Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
Αλλά θα πει κάποιος και εύλογα, σκατά είναι η πλειονότητα. Είμαι ευγενική και αφήνω και κανα 2-3, έτσι, για την αλητεία.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Και όπου πάει είναι και φανατικόςΠασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:11 Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
Αλλά θα πει κάποιος και εύλογα, σκατά είναι η πλειονότητα. Είμαι ευγενική και αφήνω και κανα 2-3, έτσι, για την αλητεία.![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ακριβώς.Beria έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:14Και όπου πάει είναι και φανατικόςΠασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:11 Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
Αλλά θα πει κάποιος και εύλογα, σκατά είναι η πλειονότητα. Είμαι ευγενική και αφήνω και κανα 2-3, έτσι, για την αλητεία.![]()
![]()
απο όλο το πολιτικό φάσμα έχει περάσει. ΚΚΕ εσωτερικού,συνασπισμός, συριζα, μετά δημαρ, μετά ποτάμι μετά ΝΔΠασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:11 Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
Κάποιος απ'το χωριό μου, ( όχι εγώ..), το ονομάζει καραπουτσαρά μπουλούκι.Σενέκας έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:17απο όλο το πολιτικό φάσμα έχει περάσει. ΚΚΕ εσωτερικού,συνασπισμός, συριζα, μετά δημαρ, μετά ποτάμι μετά ΝΔΠασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:11 Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
Αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών που αλλάζουν στρατόπεδο. Πρέπει αφ' ενός να αποδείξουν την αφοσίωση στο νέο αφεντικό (εδώ μουσική Nino Rota, την ώρα που φιλάνε τα δαχτυλίδια), αλλά και να δικαιολογήσουν την απόφασή τους για μεταπήδηση. Πρώτα-πρώτα, στους ίδιους τους εαυτούς τους.Πασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:16Ακριβώς.Beria έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:14Και όπου πάει είναι και φανατικόςΠασιφάη έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:11 Καλά, αυτός ο μαγκίτης, πόσα κόμματα έχει αλλάξει; Και γιατί να υπάρξουν κάποιοι που θα τον πάρουν σοβαρά;
![]()
![]()
Και δεν παρατηρείται μόνο στην πολιτική. Δες πχ κάτι όψιμους θρήσκους, πόσο θρησκόληπτοι καταντάνε και πόσο φανατικοί γίνονται. Ο φανατισμός του νεοφώτιστου, το λέω εγώ.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
Bic έγραψε: 08 Απρ 2023, 14:27Αυτό είναι χαρακτηριστικό πολλών που αλλάζουν στρατόπεδο. Πρέπει αφ' ενός να αποδείξουν την αφοσίωση στο νέο αφεντικό (εδώ μουσική Nino Rota, την ώρα που φιλάνε τα δαχτυλίδια), αλλά και να δικαιολογήσουν την απόφασή τους για μεταπήδηση. Πρώτα-πρώτα, στους ίδιους τους εαυτούς τους.
Και δεν παρατηρείται μόνο στην πολιτική. Δες πχ κάτι όψιμους θρήσκους, πόσο θρησκόληπτοι καταντάνε και πόσο φανατικοί γίνονται. Ο φανατισμός του νεοφώτιστου, το λέω εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 176 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
-