Όταν πήγαινα δημοτικό είχαμε βρει τα παιδιά ένα σκατζοχοιρακι και τελικά κατέληξε
να το τρώει ένας γύφτος από την Ρουμανία. Μας είπε ψέματα πως θα το φιλοξενήσει
σπίτι του και τελικά το μαγείρεψε.
Όταν πήγαινα δημοτικό είχαμε βρει τα παιδιά ένα σκατζοχοιρακι και τελικά κατέληξε
Σα να δώσεις σε φιλιππινέζο να σου φιλοξενήσει το σκυλί οταν φύγεις διακοπές
δεν ισχυει για ολους. Η γυναικα του αδερφου μου ειναι απο τις Φιλιππινες. Κυριως τα πιο χαμηλα κοινωνικα στρωματα αγοραζουν κρεας σκυλουΕρμής έγραψε: 05 Απρ 2023, 12:31Σα να δώσεις σε φιλιππινέζο να σου φιλοξενήσει το σκυλί οταν φύγεις διακοπές
Οκ σωστός, στην τεταρτη δημοτικού ένας γυφτος ήθελε "να δει τον χαρταετό μου" βασικά να τον κλέψει και παραλίγο να το φάω. Ήμουν με κάτι φίλους και φώναξαν ότι θέλει να στον κλέψει και φυγαμε
Υπάρχει αυτό το είδος της φωτογραφίας που είναι ιδιαίτερα φιλικό και τα πάει καλά με ανθρώπους και κάνει για κατοικίδιο αλλά εμφανίζει καρκίνο πολύ εύκολα και υπάρχει και το εγχώριο που δεν τα πάει καλά με ανθρώπους, μυρίζει άσχημα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δραπετεύσει και όταν το πλησιάζεις σου κάνει χχχχχχχ. Το λέω γιατί είχε φίλος του παιδιού μου για 2-3 χρόνια μέχρι που ψόφισε. Το είχε σε κλουβί μέσα σε ένα μπάνιο γιατί μόνο φιλικό δεν ήταν και δεν άντεχαν τη μπόχα. Εννοείται πως έχω δει, έχω ταΐσει (αγαπάνε πολύ τα ωμά αυγά), έχω ξεδιψάσει, έχω πιάσει για να δει ο μικρός, αλλά όχι και να το φάω ρε φίλε.
Τα βρίσκω γλυκύτατα (έχω κι εγώ δει στην πραγματικότητα), αλλά μόνο για σπίτι με κήπο.Gherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:28Υπάρχει αυτό το είδος της φωτογραφίας που είναι ιδιαίτερα φιλικό και τα πάει καλά με ανθρώπους και κάνει για κατοικίδιο αλλά εμφανίζει καρκίνο πολύ εύκολα και υπάρχει και το εγχώριο που δεν τα πάει καλά με ανθρώπους, μυρίζει άσχημα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δραπετεύσει και όταν το πλησιάζεις σου κάνει χχχχχχχ. Το λέω γιατί είχε φίλος του παιδιού μου για 2-3 χρόνια μέχρι που ψόφισε. Το είχε σε κλουβί μέσα σε ένα μπάνιο γιατί μόνο φιλικό δεν ήταν και δεν άντεχαν τη μπόχα. Εννοείται πως έχω δει, έχω πιάσει, έχω ταΐσει (αγαπάνε πολύ τα ωμά αυγά), έχω ξεδιψάσει, έχω πιάσει για να δει ο μικρός, αλλά όχι και να το φάω ρε φίλε.
Θα σκάψει λαγούμι και θα φύγει. Όπως και τα κουνέλια.aLiCat έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:35Τα βρίσκω γλυκύτατα (έχω κι εγώ δει στην πραγματικότητα), αλλά μόνο για σπίτι με κήπο.Gherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:28Υπάρχει αυτό το είδος της φωτογραφίας που είναι ιδιαίτερα φιλικό και τα πάει καλά με ανθρώπους και κάνει για κατοικίδιο αλλά εμφανίζει καρκίνο πολύ εύκολα και υπάρχει και το εγχώριο που δεν τα πάει καλά με ανθρώπους, μυρίζει άσχημα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δραπετεύσει και όταν το πλησιάζεις σου κάνει χχχχχχχ. Το λέω γιατί είχε φίλος του παιδιού μου για 2-3 χρόνια μέχρι που ψόφισε. Το είχε σε κλουβί μέσα σε ένα μπάνιο γιατί μόνο φιλικό δεν ήταν και δεν άντεχαν τη μπόχα. Εννοείται πως έχω δει, έχω πιάσει, έχω ταΐσει (αγαπάνε πολύ τα ωμά αυγά), έχω ξεδιψάσει, έχω πιάσει για να δει ο μικρός, αλλά όχι και να το φάω ρε φίλε.![]()
Οχι ρεΣφιχτοχέρης Σφιχτοχερίου έγραψε: 05 Απρ 2023, 11:24Κόλλησε ο σκληρός με τις σημερινές οδηγίες και έχετε διάλειμμα;![]()

Σιγά βρε, τι χάλασες; Μένιος είναι αυτός και πχόρουμ είναι αυτό, σύνηθες το φαινόμενο.georgebi έγραψε: 05 Απρ 2023, 20:29Συγνώμη αν χάλασα το νήμα....αλλά ο Μενιος με προκάλεσε
[img]https://i.postimg.cc/hv6f6Ppp/hedg ... .gif[/img]
Οι γύφτοι έχουν αλλά γούστα όμωςGherschaagk έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:28Υπάρχει αυτό το είδος της φωτογραφίας που είναι ιδιαίτερα φιλικό και τα πάει καλά με ανθρώπους και κάνει για κατοικίδιο αλλά εμφανίζει καρκίνο πολύ εύκολα και υπάρχει και το εγχώριο που δεν τα πάει καλά με ανθρώπους, μυρίζει άσχημα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να δραπετεύσει και όταν το πλησιάζεις σου κάνει χχχχχχχ. Το λέω γιατί είχε φίλος του παιδιού μου για 2-3 χρόνια μέχρι που ψόφισε. Το είχε σε κλουβί μέσα σε ένα μπάνιο γιατί μόνο φιλικό δεν ήταν και δεν άντεχαν τη μπόχα. Εννοείται πως έχω δει, έχω ταΐσει (αγαπάνε πολύ τα ωμά αυγά), έχω ξεδιψάσει, έχω πιάσει για να δει ο μικρός, αλλά όχι και να το φάω ρε φίλε.