Να μη πάς από τους Ευζώνους, αλλά από την Φλώρινα που είναι επίσης στα 700 m. Εκεί ανεβαίνεις εύκολα μέσω τής Εγνατίας και μετά ο δρόμος είναι καλός. Μετά την Μπίτολα υπάρχει ακόμη ένα σημείο που ανεβαίνεις στα 900 m αλλά όχι ιδιαίτερα δύσκολα. Εχω κάνει την διαδρομή με χιόνια.Navis έγραψε: 05 Απρ 2023, 15:17ευχαστω. 700 μετρα ? ωχ πως θα ανεβει το καημενο το Χιουνται...Leporello έγραψε: 05 Απρ 2023, 14:59Κανένα πρόβλημα στα σύνορα. Το roaming όντως κοστίζει πολύ. Η δε λίμνη είναι κρύα τέτοια εποχή. Μη ξεχνάμε ότι είναι σε υψόμετρο 700 m.Navis έγραψε: 05 Απρ 2023, 13:37 Ωραια,
Θα παω σε δυο βδομαδες στη χωρα αυτη (απο Θεσσαλονικη με το αυτοκινητο) για μια δουλεια στην Οχριδα - θα κατσω 4-5 μερες.
Επειδη δε το εχω κανει ποτε, τι παιζει στα συνορα ? χρειαζεται κατι παραπανω εκτος απο διαβατηρια και αυτο το πιστοποιητικο ασφαλειας αυτοκινητου ?
Εκει πως ειναι τα πραγματα, φανταζομαι πολυ υσηχα σα να εισαι πχ στη Φλωρινα. Δε θα εχω καποιο προβλημα με τις ελληνικες πινακιδες φανταζομαι. Δυστυχως καταλαβα οτι ιντερνετ στο τηλεφωνο (4Τζι) γιοκ, θα κοστιζει παρα πολυ.
Αραγε για μπανιο στη λιμνη λεει τετοια εποχη ?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Збогум Северна Македонија!
Re: Збогум Северна Македонија!
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Re: Збогум Северна Македонија!
Ωραια ! καλη ιδεα.
Το νερο λεει σημερα ειναι 8 βαθμους, μαλλον δε θα βουτηξω.
Το νερο λεει σημερα ειναι 8 βαθμους, μαλλον δε θα βουτηξω.