Γιατί από τη μια λες μαχαιροβγάλτες και ΝΑΖΙ όλους τους χρυσαυγίτες. Από την άλλη λες είναι και μεγάλο τμήμα της ΝΔ.
Δηλαδή σαν συμπέρασμα δικό σου, σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
Εγώ δεν πιστεύω ούτε ότι είναι μαχαιροβγάλτες, ούτε το 7% ούτε άλλο πόσο από τη ΝΔ που υπολογίζεις εσύ.
Αν ήμουν εσύ και σκεφτόμουν αυτά, θα σκεφτόμουν και φωτιά στα μπατζάκια μου.
Στα εξηγώ όμορφα; Στα εξηγώ σένια; Μάθε μπαλίτσα λΑΙμΑΙ.
Δεν έχω πει ποτέ όλους τους χρυσαυγίτες μαχαιροβγαλτες και ναζί.
Υπερσυντηρητικοί, χουντοφασίστες, βασιλικοί, ορμπανικοι, μακεντονομαχοι, αντιμετανάστες, δηλαδή η γνωστή και μη εξαιρετέα ελληνική δεξιοακροδεξιά εκτείνεται και στη ΝΔ και στην ΧΑ και σε άλλα μικρότερα κόμματα.
Πόσο πολλοί μαζεύονται δηλαδή; Ένα 25%, άντε 30% (στις καλύτερες τους εποχές) των Ελλήνων.
Όσοι ήταν πάντα στη χώρα μας, ίσως ελαφρώς μειωμένοι.
Συμφωνούμε λοιπόν και μπράβο σου!!!
Γιατί τότε πρέπει να τους τσακίσουμε, για να μπω στο πνεύμα σου. Ακίνδυνοι είναι. Προς τι το μίσος και ο φασισμός;
Γιατί από τη μια λες μαχαιροβγάλτες και ΝΑΖΙ όλους τους χρυσαυγίτες. Από την άλλη λες είναι και μεγάλο τμήμα της ΝΔ.
Δηλαδή σαν συμπέρασμα δικό σου, σαν πολλοί δεν μαζεύονται;
Εγώ δεν πιστεύω ούτε ότι είναι μαχαιροβγάλτες, ούτε το 7% ούτε άλλο πόσο από τη ΝΔ που υπολογίζεις εσύ.
Αν ήμουν εσύ και σκεφτόμουν αυτά, θα σκεφτόμουν και φωτιά στα μπατζάκια μου.
Στα εξηγώ όμορφα; Στα εξηγώ σένια; Μάθε μπαλίτσα λΑΙμΑΙ.
Υπερσυντηρητικοί, χουντοφασίστες, βασιλικοί, ορμπανικοι, μακεντονομαχοι, αντιμετανάστες, δηλαδή η γνωστή και μη εξαιρετέα ελληνική δεξιοακροδεξιά εκτείνεται και στη ΝΔ και στην ΧΑ και σε άλλα μικρότερα κόμματα.
Πόσο πολλοί μαζεύονται δηλαδή; Ένα 25%, άντε 30% (στις καλύτερες τους εποχές) των Ελλήνων.
Γιατί τότε πρέπει να τους τσακίσουμε, για να μπω στο πνεύμα σου. Ακίνδυνοι είναι. Προς τι το μίσος και ο φασισμός;
Για να σταματήσει να υπάρχει αυτό το οπισθοδρομικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που σε περίπτωση μίας νέας κρίσης υπάρχει κίνδυνος να διογκωθεί
Ε ας ζητήσουν από αυτές τις 140 να μπουν στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ.
Τη δικιά μας αναγνώριση τι τη θέλουν;
Δύσκολο; Να το εξηγήσω και αυτό;
Α δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα περιμένουν αιωνίως μέχρι να μας ξε-στρίψει εμάς η βίδα για το ποιοι είναι οι...πραγματικοί μακεδόνες και ποιος είναι απόγονος ενός τύπου που έζησε πριν 2500 χρόνια
Δεν πιστεύω και δεν με νοιάζει τι περιμένουν ΝΑΤΟ, Ε.Ε., οι διαβόλοι και οι τριβόλοι.
Μου γράφεις
Highlander έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:10
140 χώρες τους αναγνωρίζουν ως Μακεδονία.
Και σου απαντώ:
Φρούραρχος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:15
Αν απαντήσεις σε αυτό ειλικρινά, θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Δύσκολο; Να το εξηγήσω και αυτό;
Α δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και οι ΗΠΑ θα περιμένουν αιωνίως μέχρι να μας ξε-στρίψει εμάς η βίδα για το ποιοι είναι οι...πραγματικοί μακεδόνες και ποιος είναι απόγονος ενός τύπου που έζησε πριν 2500 χρόνια
Δεν πιστεύω και δεν με νοιάζει τι περιμένουν ΝΑΤΟ, Ε.Ε., οι διαβόλοι και οι τριβόλοι.
Μου γράφεις
Highlander έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:10
Και σου απαντώ:
Φρούραρχος έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:15
Αν απαντήσεις σε αυτό ειλικρινά, θα σου λυθούν πολλές απορίες.
Κοίτα άμα το παρακουρασουμε το θέμα δε νομίζω να έχουν πρόβλημα κοτζαμ ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν κανένα παραθυράκι για να τους βάλουν εντός των οργανισμών τους χωρίς να απαιτείται η έγκριση κανενός φρενοβλαβή.
Για να σταματήσει να υπάρχει αυτό το οπισθοδρομικό κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας που σε περίπτωση μίας νέας κρίσης υπάρχει κίνδυνος να διογκωθεί
Δημοκρατία έχουμε. Ας διογκωθεί. Κανένας κίνδυνος. Το λες παραπάνω.
Υποστηρίζεις τα δικαιώματα των Βαρντάσκανών, (απόρριψαν το Βόρεια Μακεδονία) οπότε δεν υφίσταται καμία ονομασία για μένα, αλλά εδώ να τσακίσουμε όποιον δε γουστάρουμε.
Πάω για ύπνο. Με κούρασες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Φρούραρχος την 03 Οκτ 2018, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Highlander έγραψε: 03 Οκτ 2018, 01:23
Κοίτα άμα το παρακουρασουμε το θέμα δε νομίζω να έχουν πρόβλημα κοτζαμ ΗΠΑ να χρησιμοποιήσουν κανένα παραθυράκι για να τους βάλουν εντός των οργανισμών τους χωρίς να απαιτείται η έγκριση κανενός φρενοβλαβή.
Α ΜΠΡΑΒΟ.
Άρα γιατί να γίνουμε τα πουτανάκια των ΗΠΑ και της ΕΕ. Για να δώσουμε φερετζέ στα οικονομικά συμφέροντα;
Ας το λύσουν χωρίς εμάς.
Κατάλαβες που το πάω;
Στην ουσία το ίδιο λέμε.
Μονο που εγώ γράφω στα Rx: μου και ΕΕ και ΝΑΤΟ και σκοπιανούς. Ενώ κάποιοι έχουν γίνει χαλί για τα σχέδια τους. ΣΥΡΙΖΑ και ΤΣΙΠΡΑ τους λένε.
Αλλαγή ονόματος χώρας και αλλαγή Συντάγματος είναι τρελές αλλαγές που γίνονται δεκτές μόνο από τον ηττημένο σε πόλεμο.
Μα το ΠΓΔΜ ήταν έτσι κι αλλιώς προσωρινό όνομα. Δεν ήταν μόνιμο για να πεις το άλλαξαν. Το "Δημοκρατία της Μακεδονίας" δεν ήταν ποτέ το επίσημο τους όνομα στους διεθνείς οργανισμούς οπότε ούτε εκείνο μετράει. Αλλαγή Συντάγματος δεν είναι καμιά τρελή αλλαγή. Η αφαίρεση αλυτρωτικών αναφορών νομίζω είναι δεδομένη για μια χώρα που θέλει να μπει στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ.
Δεν αντιλέγω εξ ου και η ανάγκη συμβιβασμού. Αλλά επίσημο όνομα δεν είναι, αφού δεν είναι με αυτό στον ΟΗΕ. Και μόνο που έχουν άλλο όνομα για το εσωτερικό και όποιον προτίθεται να το αναγνωρίσει και άλλο για τους διεθνείς οργανισμούς καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται κάποια αλλαγή.