Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.
Αυτοι ηταν αχρηστοι, πηραν πουλο κσι τελος. Ειναι τωρα δικαιολογια αυτη, οτι και καλα δεν θα εκαναν κατι ουτε οι αλλοι????
Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.
Καλύτερα προσωπικά αντικείμενα αγίων, που μπορεί να είναι και θαυματουργά, παρά να βλέπουμε τα τσουτσούνια των αρχαίων..Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:05Σωστά, να βάλουμε τις παντόφλες και το κάστανο του Παΐσιου, χριστιανοταλιμπάνε;![]()
αυτό είναι το βασικό τους πολιτικο αφήγημα. πρέπει να συγκυβερνησουν για να απαξιωθουν και να αρχίσει η εξυγίανση του πολιτικού προσωπικού.panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.
Αυτοι ηταν αχρηστοι, πηραν πουλο κσι τελος. Ειναι τωρα δικαιολογια αυτη, οτι και καλα δεν θα εκαναν κατι ουτε οι αλλοι????
southern έγραψε: 23 Μαρ 2023, 01:03 https://twitter.com/SinodinosP/status/1 ... 94721?s=20
σε χώρες όπως η Σιγκαπούρη που δεν τολμάει να κουνηθεί κανένας το αναρχιδι θα ένιωθε στο σώμα του κυριολεκτικά το βουρδουλα.
https://twitter.com/commonsense491/stat ... 05026?s=20
αυτά τα σκουπίδια θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί τουλάχιστον για ένα χρόνο από το Πανεπιστήμιο για να στρώσουν χαρακτήρα.
εγώ δεν λυπάμαι καθόλου το κάθε πουστοπαιδο της αριστεράς που ενίοτε τρώει και καμιά σφαλιάρα από την αστυνομία

Καλά, μαλακισμένες χριστιανοταλιμπανιές. Πεθάνατε και δεν το ξέρετε ακόμα.Parrot έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:05Καλύτερα προσωπικά αντικείμενα αγίων, που μπορεί να είναι και θαυματουργά, παρά να βλέπουμε τα τσουτσούνια των αρχαίων..
Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.
Ας μη απελπιζόμαστε, πάντα υπάρχει ελπίδα..panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:10 Πολυ κατω απο τον πηχη η ΝΔ δυστυχως, και μετα το χαος.
Οι ανικανοι προδοτες συριζαιοι.
Ο χαζοβιολης πασοκος με πρόγραμμα ψηφιστε με γιατι με παρακολουθουν.
Ο ημιτρελος ναρκισος Βαρουφακης.
Οι μουμιες του Περισσου.
Οι μπαχαλοι του ανταρσυα.
Τα παρατραγουδα Μπογδάνος, Λατινοπουλου κλπ
Δεν υπάρχει ελπιδα.

θα τα λύσει όλα ο Μητσοτάκης όπως έβαλε τάξη στους σιδηροδρόμουςNandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:13Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.southern έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:46
δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα φίλε... δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε κάτι σαν τη Σιγκαπούρη
Αυτός είναι άχρηστος. Ποιος θα τα λύσει;southern έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:19θα τα λύσει όλα ο Μητσοτάκης όπως έβαλε τάξη στους σιδηροδρόμουςNandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:13Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03
Αυτοι ηταν αχρηστοι, πηραν πουλο κσι τελος. Ειναι τωρα δικαιολογια αυτη, οτι και καλα δεν θα εκαναν κατι ουτε οι αλλοι????![]()
Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:13Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03Αν υπαρχει κατι που μου την δινει στα νευρα, ειναι να μου λενε για τους συριζαιους μετα απο 4 χρονια.southern έγραψε: 24 Μαρ 2023, 18:46
δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα φίλε... δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουμε κάτι σαν τη Σιγκαπούρη

Κατάλαβα. Μαλακίες γράφεις και δεν έχεις πρόταση.panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:20Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:13Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03
Αυτοι ηταν αχρηστοι, πηραν πουλο κσι τελος. Ειναι τωρα δικαιολογια αυτη, οτι και καλα δεν θα εκαναν κατι ουτε οι αλλοι????![]()
![]()
εγώ έχω κάνει μια επιλογή για να διαμαρτυρηθώ για κάποια πράγματα. από εκεί και πέρα είμαι βέβαιος πως δεν θα γίνουμε ποτέ μια προηγμένη οικονομικά χώρα με λειτουργικό κρατικό μηχανισμό. δυστυχώς θα ξαναζήσετε καταστάσεις σαν τα Τέμπη και το Ματι. δεν αδικώ τους νέους ανθρώπους που συνεχίζουν να κυνηγάνε καριέρες στη δυτική Ευρώπη.
Ο εθνολαικος δήμαρχος της καρδιάς μας. Ο μόνος που απείλησε με αντίποινα τους αναρχομπαχαλους. χρειάζεται όμως κάποιος πιο μορφωμένος για να πάρει τα ηνία της χώραςpanos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:20Nandros έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:13Ποιος θα τα λύσει; για πε...!panos291 έγραψε: 24 Μαρ 2023, 19:03
![]()