!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η Χρονομηχανη
Re: Η Χρονομηχανη
Εντάξει με πείσατε, δεν πάω πουθενά!
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Αφού σου δίνει μπόνους 2 αντικειμενάκια !
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
ναι αλλά τόσα πράγματα χωράει στο πορτμπαγκάζ του ντελόρεαν 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Aς παρει αντιβιωτικα και κορτιζονη.
Βεβαια υπαρχει και το αλλο...
Αν παει στην Αθηνα του Περικλη τοτε τι γλώσσα θα μιλησει που αν μιλησει αυτα που εμαθε στο σχολειο, στην καλυτερη περιπτωση να τον περάσουν για Πέρση μιξοβάρβαρο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- blackpaint
τι μανια εχετε ολοι να θελετε να πατε σε πολεμους; Εγω θα πηγαινα στις Βερσαγιες το 1788, θα επαιρνα ενα τσουβαλι χρυσα νομισματα και αλλο ενα με μδμα.
Θα τη μάθω. 18 είχα στα Αρχαία Ελληνικά στο ΛύκειοGeorge_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:15Aς παρει αντιβιωτικα και κορτιζονη.
Αν παει στην Αθηνα του Περικλη τοτε τι γλώσσα θα μιλησει που αν μιλησει αυτα που εμαθε στο σχολειο, στην καλυτερη περιπτωση να τον περάσουν για Πέρση μιξοβάρβαρο?
Ευκαιρία για επανάληψη.
- George_V
To 18 σου στην Αρχαια Αθηνα θα γινει 5 στην καλυτερη περιπτωση. Μεχρι να τη μαθεις θα σε περνάνε παντως για Πέρση που για καποιο λογο θελει να μαθει ελληνικα.vatraxos έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:36Θα τη μάθω. 18 είχα στα Αρχαία Ελληνικά στο ΛύκειοGeorge_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:15Aς παρει αντιβιωτικα και κορτιζονη.
Αν παει στην Αθηνα του Περικλη τοτε τι γλώσσα θα μιλησει που αν μιλησει αυτα που εμαθε στο σχολειο, στην καλυτερη περιπτωση να τον περάσουν για Πέρση μιξοβάρβαρο?![]()
Ευκαιρία για επανάληψη.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
1 χρονο πριν την επανασταση?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:35 τι μανια εχετε ολοι να θελετε να πατε σε πολεμους; Εγω θα πηγαινα στις Βερσαγιες το 1788, θα επαιρνα ενα τσουβαλι χρυσα νομισματα και αλλο ενα με μδμα.
Να σε δω αμα σε πιασουν οι Αβράκωτοι με ενα τσουβαλι λεφτα στην πλατη τι θα γινει...
- Οργισμένος
335 πχ εκστρατεια μ αλεξανδρου
Σχεδια κατασκευης συγχρονων οπλων.
Επιγονατιδες.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- blackpaint
Σιγα μην κατσω κανα χρονο, η μαλλον σιγα μη μου χει μεινει καθολου χρυσαφι σ ενα χρονο. Αν ομως εχω να κανω με τους σαν κυλοτ, θα τους ποτισω μδμα και θα τα βρουμε.George_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:491 χρονο πριν την επανασταση?blackpaint έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:35 τι μανια εχετε ολοι να θελετε να πατε σε πολεμους; Εγω θα πηγαινα στις Βερσαγιες το 1788, θα επαιρνα ενα τσουβαλι χρυσα νομισματα και αλλο ενα με μδμα.
Να σε δω αμα σε πιασουν οι Αβράκωτοι με ενα τσουβαλι λεφτα στην πλατη τι θα γινει...![]()
Προφανώς. Θα πάω ως επισκέπτης να θαυμάσω την Αθήνα. Μου αρκεί ως εμπειρία.George_V έγραψε: 01 Οκτ 2018, 17:47
To 18 σου στην Αρχαια Αθηνα θα γινει 5 στην καλυτερη περιπτωση. Μεχρι να τη μαθεις θα σε περνάνε παντως για Πέρση που για καποιο λογο θελει να μαθει ελληνικα.
Εγώ πουθενά. Τον παππού μου θα έστελνα εκει τελη του 18ου στη Φρανκφούρτη με μια υποτυπώδη τεχνολογία του 21ου ούτως ώστε να εντυπωσιάσει τον Ρότσιλντ, να γίνει κολλητός του και συνέταιρος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Στην Πομπηία λίγες δεκαετίες πριν την καταστροφή, μ' ένα μπαούλο προφυλακτικά κι άλλο ένα βιάγκρα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Εγώ δεν θέλω πολλά, 30 χρονάκια πίσω χωρίς αριθμούς τζόκερ κλπ... κάποια πραγματάκια να διορθώσω μόνο.
the end
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Πιστεύω να γνωρίζετε, όσοι πραγματικά ονειρεύεστε όργια στην κλασσική αρχαιότητα, πως θα σας ζητούσαν χαρτιά που θα επιβεβαιώναν πως είσαστε πολίτες της Ρώμης ή της Αθήνας, και πως εφόσον δεν θα τα δείχνατε, στην καλύτερη, μιάς και δεν υπήρχαν ούτε τουρίστες, ούτε μετανάστες στην αρχαιότητα, θα καταλήγατε βαριά ξυλοδαρμένοι σε σκλαβοπάζαρο. Τα προφυλακτικά που θα βρίσκαν επάνω σας, μάλλον δεν θα προλαβαίνατε να τα χρησιμοποιήσετε, τουλάχιστον όχι ως ενεργητικοί.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢