!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Έλληνες με μικρότερες συντρόφους
Νήμα παγίδα για κουτσομπόλες.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Σε βρίσκουν.paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:23Θα υπάρχουν αποκλίσεις αλλά θα είναι πολύ λίγες, που να τις δεις. Το θέμα είναι που τις βρίσκεις.Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:10
Ελεος, μπορει ενας 62χρονος να γινει ο πριγκηπας για μια κοπελιτσα 26 χρονων, αν δεν παιζει ρολο το πορτοφολι; εσεις ποσες 26χρονες ξερετε που να εχουν ερωτευτει αδολα εναν 60χρονο; εγω δεν το εχω δρι ποτε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Υδράργυρος
Δε μιλάω γι'αυτή τη περίπτωση, μιλάω για την περίπτωση που είσαι απλός άνθρωπος.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Και πως σε βρίσκουνε αν είσαι απλός άσημος πολίτης; Μόνο αν τυχαία πέσεις πάνω τους.
το κουμπί της ιστορίας επειδή η κοπελίτσα δεν παίζει να είναι παρθένα είναι να ψάξειςΥδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:17 μπορει ενας 62χρονος να γινει ο πριγκηπας για μια κοπελιτσα 26 χρονων, αν δεν παιζει ρολο το πορτοφολι;
τι απέγιναν οι προηγούμενοι οι οποίοι πάλι δεν παίζει να ήταν ντελίβερι μπόις
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Τροφή για σκέψη.paul25 έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:35Και πως σε βρίσκουνε αν είσαι απλός άσημος πολίτης; Μόνο αν τυχαία πέσεις πάνω τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

μερακλης ο παππους, αξιος αξιος, στην τελικη στον ταφο του θα τα παρει;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- omg kai 3 lol
Υδράργυρος έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:17Ελεος, μπορει ενας 62χρονος να γινει ο πριγκηπας για μια κοπελιτσα 26 χρονων, αν δεν παιζει ρολο το πορτοφολι; εσεις ποσες 26χρονες ξερετε που να εχουν ερωτευτει αδολα εναν 60χρονο; εγω δεν το εχω δρι ποτεAthina__P έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:10Από την πρώτη στιγμή που είχε δημοσιοποιηθεί αυτή η σχέση σε διάφορα ρεπορτάζ, εντύπωση έκανε το χαμόγελο της κοπέλας που θα ήταν ίδιο σαν να τα είχε με το Μπραντ Πιτ πριν γίνει φραγκάτος και ήταν χαρούμενη ενώ δεν φαίνεται η ίδια να έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Δηλαδή δεν δίνει την εντύπωση ότι είναι τόσο χαρούμενη για το ... πορτοφόλι και μόνο. Ποιος ξέρει; Και οι δύο δείχνουν χαρούμενοι και ερωτευμένοι.omg kai 3 lol έγραψε: 01 Οκτ 2018, 13:50
η νεαρα ηταν ηδη παμπλουτη και δεν χρειαζοταν εναν εφοπλιστη για να κανει καριερα,
οπως επισης και εκεινος μπορουσε να εχει οπου θελει και οποτε θελει ενα ιδιωτικο κοτερο γεματο με κουνελακια
ανταυτου ομως προτιμησαν και οι δυο την δεσμευση και την εκθεση σε γνωστους και αγνωστους γραφοντας στα @@ τους τετοια και παρομοια σχολια
αντε να αφησω κατα μερος την 26χρονη -συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο-
τον 62χρονο εφοπλιστη για τοσο αφελη τον εχεις;
όχι ρε, έχει κόρες της παντρειάς.Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:43 μερακλης ο παππους, αξιος αξιος, στην τελικη στον ταφο του θα τα παρει;
θα το δουλεύετε σκληρά το εξηνταράκι σας
Και; Λες να μην ειναι οικονομικα αποκατεστημμενες οι κορες του; Μια χαρα ξηγιεται ο τυπος. Μακαρι στα 62 μου να κουτουπωνω κι εγω τετοιο πιπινι....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Δε θέλω να σε πληγώσω, αλλά...Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:49
Και; Λες να μην ειναι οικονομικα αποκατεστημμενες οι κορες του; Μια χαρα ξηγιεται ο τυπος. Μακαρι στα 62 μου να κουτουπωνω κι εγω τετοιο πιπινι....
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Πληγωσε με, ψαρακι ειμαι, γι'αυτο ζω....Cecily Anne έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:50Δε θέλω να σε πληγώσω, αλλά...Nostalgia έγραψε: 01 Οκτ 2018, 14:49
Και; Λες να μην ειναι οικονομικα αποκατεστημμενες οι κορες του; Μια χαρα ξηγιεται ο τυπος. Μακαρι στα 62 μου να κουτουπωνω κι εγω τετοιο πιπινι....![]()
Ε! Και άλλοι πλούσιοι άνω των 60 χρονών υπάρχουν αλλά δεν παντρεύονται μικρούλες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 148 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 19 Απαντήσεις