!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τζήμερος: Μην κάψετε την ηρωίνη - Δώστε την δωρεάν στα πρεζόνια!
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Τζήμερος: Μην κάψετε την ηρωίνη - Δώστε την δωρεάν στα πρεζόνια!
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καθένας με τον πόνο του.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εγώ που δεν είμαι αληθινός δεξιός, πιστεύω ότι η ιδέα θεωρητικά δεν είναι κακή, πρακτικά όμως σκοντάφτει και στην νομοθεσία και σε άλλα ζητήματα, όπως π.χ. ότι το κράτος πρέπει να γνωρίζει κλινικά ποιοι είναι εξαρτημένοι από την ηρωίνη ώστε να την διαθέσει με ελεγχόμενο τρόπο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Φεβ 2023, 22:03Δηλαδή οι αληθινοι δεξιοί τι πιστεύουν/πιστεύετε ότι πρέπει να γίνει με τα πρεζάκια; Να τους κρεμασουμε;southern έγραψε: 11 Φεβ 2023, 21:54σε νεοφιλ ναι. όμως το δεξιό κοινό που κυνηγάει θα συμφωνεί άραγε με αυτή τη εξεζητημένο θέση;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειδες τι ψηφιζετε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
υπάρχει και η χορήγηση μεθαδόνης, δεν χρειάζεται να τους δίνουμε δωρεάν ηρωίνηΓΑΛΗ έγραψε: 12 Φεβ 2023, 13:05Οι συντηρητικοί που λες, προφανέστατα δεν έχουν ιδέα από την ελεγχόμενη απεξάρτηση, ζουν στην καρακοσμάρα τους, θεωρώντας ότι όλοι θα αλλάξουν συνήθειες και νοοτροπία αν κάποιος τους κουνήσει το δάχτυλο και τους αναφέρει τις σωστές εντολές.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Πρωί-πρωί δευτεριάτικα, άντε να συγκρατηθώ και να μην πω σε ποιους απευθύνεται ο άεργος σαχλαμάρας,
- taxalata xalasa
στις Κονσέρβες;Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 08:41Πρωί-πρωί δευτεριάτικα, άντε να συγκρατηθώ και να μην πω σε ποιους απευθύνεται ο άεργος σαχλαμάρας,
στα Αλί Παστά;
κατι για συντήρηση διάβασα και αναφέρω τα σχετικά...
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Φιλαρακι αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω και κανα δυο βιδεακια του Θανου για το πως διορθωνονται μεταναστευτικο και δικαιοσυνη στην Ελλαδα και δεις που θα γουσταρεις και θα πεις "μα τοσο ανημερωτος ημουν?"Ναύτης έγραψε: 12 Φεβ 2023, 11:46 Κοίτα ρε, που επί του προκειμένου συμφωνώ με τον άεργο σαχλαμάρα...![]()
Ο Τζημερος ειναι τουλαχιστον μια 10ετια μπροστα απο τον μεσο Ελ χλιμιτζουρα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Φιλαράκι, πες πρώτα στον Τζήμερο να βρει καμιά δουλειά και να πάψει να είναι άεργο κοπρόσκυλο.Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:05Φιλαρακι αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω και κανα δυο βιδεακια του Θανου για το πως διορθωνονται μεταναστευτικο και δικαιοσυνη στην Ελλαδα και δεις που θα γουσταρεις και θα πεις "μα τοσο ανημερωτος ημουν?"Ναύτης έγραψε: 12 Φεβ 2023, 11:46 Κοίτα ρε, που επί του προκειμένου συμφωνώ με τον άεργο σαχλαμάρα...![]()
![]()
taxalata xalasa έγραψε: 13 Φεβ 2023, 08:48στις Κονσέρβες;
στα Αλί Παστά;
κατι για συντήρηση διάβασα και αναφέρω τα σχετικά...
- taxalata xalasa
Μα γι αυτο ειναι 10 χρονια μπροστα ο αεργος κοπροσκυλος... Εχει καταλαβει το νοημα τουό,τι να κοροϊδευεις τον γκοζμο είναι η καλυτερη μπίζνα...Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:12Φιλαράκι, πες πρώτα στον Τζήμερο να βρει καμιά δουλειά και να πάψει να είναι άεργο κοπρόσκυλο.Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:05Φιλαρακι αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω και κανα δυο βιδεακια του Θανου για το πως διορθωνονται μεταναστευτικο και δικαιοσυνη στην Ελλαδα και δεις που θα γουσταρεις και θα πεις "μα τοσο ανημερωτος ημουν?"Ναύτης έγραψε: 12 Φεβ 2023, 11:46 Κοίτα ρε, που επί του προκειμένου συμφωνώ με τον άεργο σαχλαμάρα...![]()
![]()
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο λαθος ειναι αυτη η προταση σουΝαύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:12Φιλαράκι, πες πρώτα στον Τζήμερο να βρει καμιά δουλειά και να πάψει να είναι άεργο κοπρόσκυλο.Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:05Φιλαρακι αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω και κανα δυο βιδεακια του Θανου για το πως διορθωνονται μεταναστευτικο και δικαιοσυνη στην Ελλαδα και δεις που θα γουσταρεις και θα πεις "μα τοσο ανημερωτος ημουν?"Ναύτης έγραψε: 12 Φεβ 2023, 11:46 Κοίτα ρε, που επί του προκειμένου συμφωνώ με τον άεργο σαχλαμάρα...![]()
![]()
Για αυτο σου λεω, αν χρειαζεσαι πληροφοριες μη διστασεις. Εδω ειμαι να βοηθησω.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ποια πρότασή μου, να βρει δουλειά; Καλά, ας μη βρει, ας παραμείνει ένας άεργος επαγγελματίας πολιτευτής με χόμπι να σκίζει αφίσες. Κλέφτες θα γίνουν οι ψυχίατροι;Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:39Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο λαθος ειναι αυτη η προταση σουΝαύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:12Φιλαράκι, πες πρώτα στον Τζήμερο να βρει καμιά δουλειά και να πάψει να είναι άεργο κοπρόσκυλο.Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:05
Φιλαρακι αν ενδιαφερεσαι να σου στειλω και κανα δυο βιδεακια του Θανου για το πως διορθωνονται μεταναστευτικο και δικαιοσυνη στην Ελλαδα και δεις που θα γουσταρεις και θα πεις "μα τοσο ανημερωτος ημουν?"![]()
Ο Τζημερος ειναι τουλαχιστον μια 10ετια μπροστα απο τον μεσο Ελ χλιμιτζουρα.![]()
![]()
Αυτη τη δουλεια θα κανουμε τωρα? Αν θες σωστες πληροφοριες, μη διστασεις σου λεω.Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:45Ποια πρότασή μου, να βρει δουλειά; Καλά, ας μη βρει, ας παραμείνει ένας άεργος επαγγελματίας πολιτευτής με χόμπι να σκίζει αφίσες. Κλέφτες θα γίνουν οι ψυχίατροι;Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:39Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο λαθος ειναι αυτη η προταση σουΝαύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:12
Φιλαράκι, πες πρώτα στον Τζήμερο να βρει καμιά δουλειά και να πάψει να είναι άεργο κοπρόσκυλο.![]()
![]()
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
100 φορές τα έχουμε γράψει, με στοιχεία. Άεργος κιθαρωδός με μια διαφημιστική εταιρεία φάντασμα. Αν ξέρεις κάτι διαφορετικό, μπορείς να συνεισφέρεις.Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:52Αυτη τη δουλεια θα κανουμε τωρα? Αν θες σωστες πληροφοριες, μη διστασεις σου λεω.Ναύτης έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:45Ποια πρότασή μου, να βρει δουλειά; Καλά, ας μη βρει, ας παραμείνει ένας άεργος επαγγελματίας πολιτευτής με χόμπι να σκίζει αφίσες. Κλέφτες θα γίνουν οι ψυχίατροι;Unique έγραψε: 13 Φεβ 2023, 09:39
Δεν μπορεις να διανοηθεις ποσο λαθος ειναι αυτη η προταση σου![]()
![]()
Για αυτο σου λεω, αν χρειαζεσαι πληροφοριες μη διστασεις. Εδω ειμαι να βοηθησω.![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από freak
-