!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στο νήμα αυτό
- Frappezitis
Re: στο νήμα αυτό
Μόλις αρχίσουν οι εξώσεις, θα καταλάβετε γιατί έγιναν τόσες προσλήψεις μπάτσων.
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Οχι. Η απόφαση αφορά στη δυνατότητα των διαχειριστών funds να προβαίνουν σε πλειστηριασμούς.foscilis έγραψε: 10 Φεβ 2023, 17:21Λογικά 700.000 είναι αυτοί που τα δάνειά τους περάσανε σε funds. Δεν είναι αναγκαστικά αυτοί που δεν το έχουν εξυπηρετήσει έκτοτε. Αλλά ναι πρέπει να πρόκειται για πρώτες κατοικίες, αλλιώς έτσι κι αλλιώς δεν υπήρξε ποτέ προστασία για κάτι άλλο.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 17:12Ρε σεις, είναι σίγουρο ότι οι 700.000 αφορούν σε πρώτες κατοικίες μπαταχτσήδων σε τράπεζες;talaipwros έγραψε: 10 Φεβ 2023, 17:05![]()
700.000 μπταχτσηδικες οικογένειες;;;
Πως να μην παιρνει τοσο πολύ ο Σύριζα στις εκλογές, τί θα ψηφισουν οι μπαταχτσηδες;
Μου φαίνεται τεράστιο νούμερο για να' ναι αληθές.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Τότε περιορίζεται λίγο η ηδονή μου.
Τουλάχιστον θα χαίρονται ο πάτσης και η πάτσαινα
Φοσι έχεις κάνει ποτε απενταρος;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μην ανησυχειται ... θα βαζει τον υμνο του ΕΑΜ ο Αλεξης και καβαλα στο αλογο θα τιμωρησει τα αδηφαγα funds
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
- Eθνικοκοινωνιστης
ξερετε πως ονομαζεται αυτοπατησιωτης έγραψε: 10 Φεβ 2023, 16:20 Προειδοποίησις.![]()
https://twitter.com/vivian_e/status/1623985894167392261
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση, ότι πολλοί από όσους θεωρούν αίσχος τους πλειστηριασμούς, μπορεί να ψάχνουν -διακριτικά- για ευκαιρία αγοράς σε τέτοια σπίτια.
Και ότι δεν θα ήταν ικανοποιημένοι με την παροχή σπιτιών, που δεν καλύπτουν τις... μπουμερικές προδιαγραφές τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Πολύ πιθανόν. Και ας μου επιτραπεί να συμπληρώσω - και καλά θα κάνουν. Συμφωνείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:14Εγώ πάλι έχω την εντύπωση, ότι πολλοί από όσους θεωρούν αίσχος τους πλειστηριασμούς, μπορεί να ψάχνουν -διακριτικά- για ευκαιρία αγοράς σε τέτοια σπίτια.
Και ότι δεν θα ήταν ικανοποιημένοι με την παροχή σπιτιών, που δεν καλύπτουν τις... μπουμερικές προδιαγραφές τους.
Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Οι μαοϊκές προδιαγραφές δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο ούτε ότι θα λείψουν σε κάποιον. Συμφωνείς;Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:14Πολύ πιθανόν. Και ας μου επιτραπεί να συμπληρώσω - και καλά θα κάνουν. Συμφωνείς;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:14
Εγώ πάλι έχω την εντύπωση, ότι πολλοί από όσους θεωρούν αίσχος τους πλειστηριασμούς, μπορεί να ψάχνουν -διακριτικά- για ευκαιρία αγοράς σε τέτοια σπίτια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Dwarven Blacksmith
Ούτε εγώ, δεν ανέφερα τίποτα προδιαγραφές. Άμα δεν κατάλαβες κι εσύ που τις έφερες στη συζήτηση, πάει κάθε ελπίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:21 Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Οι μαοϊκές προδιαγραφές δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο ούτε ότι θα λείψουν σε κάποιον. Συμφωνείς;
Η ελπίδα είναι παγίδα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:24Ούτε εγώ, δεν ανέφερα τίποτα προδιαγραφές. Άμα δεν κατάλαβες κι εσύ που τις έφερες στη συζήτηση, πάει κάθε ελπίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:21 Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Οι μαοϊκές προδιαγραφές δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο ούτε ότι θα λείψουν σε κάποιον. Συμφωνείς;![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κανένα πρόβλημα, μπορείς να τις αναφέρεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:24Ούτε εγώ, δεν ανέφερα τίποτα προδιαγραφές. Άμα δεν κατάλαβες κι εσύ που τις έφερες στη συζήτηση, πάει κάθε ελπίδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Φεβ 2023, 19:21 Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Οι μαοϊκές προδιαγραφές δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν. Δεν νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο ούτε ότι θα λείψουν σε κάποιον. Συμφωνείς;![]()
Αν καλύπτονται από τις μαοϊκού τύπου παροχές, θα πω ότι έκανα λάθος και θα ζητήσω συγγνώμη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση