!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί τα αυτοκίνητα κάθε χρόνο γίνονται και ασχημότερα..;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Γιατί τα αυτοκίνητα κάθε χρόνο γίνονται και ασχημότερα..;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Αυτο που δεν έχω καταλάβει ακόμη ειναι πως οι Γιαπωνέζοι που τα κάνουν όλα πανέμορφα, απο μόδα, απο αρχιτεκτονική, απο απο, στα αμάξια φτιάχνουν τέτοια ζόμπι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος
- Allah
- Phorum.gr user: Άγιος Παπάριος, Άγιος, Έσχατόγερος
- Επικοινωνία:
Τώρα μου θύμισες την πρόσβαση στους μπροστινούς λαμπτήρες των προβολέων του τρίπορτου Fiat Stilo.Ασέβαστος έγραψε: 30 Ιαν 2023, 11:09αυτο.Antares έγραψε: 29 Ιαν 2023, 12:20 Δεν είναι θέμα μόνο ομορφιάς πιστεύω, αλλά και ασφάλειας. Ίσως το σχήμα που θα έχουν τα αυτοκίνητα του μέλλοντος, να είναι φτιαγμένο έτσι, ώστε να προστατεύει σε συγκρούσεις, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, εκτός από τα υλικά κατασκευής που θα εξελιχθούν και αυτά.
εχεις τους μηχανικους, σπανε τα κεφαλια τους να φτιαξουν αεροδυναμικη, να υπολογισουν την ψυξη του κινητηρα, τις παραμορφωσεις σε τρακαρισμα, τους χωρους, μεταξονια μετατροχια και οτι αλλο χρειαζεται, και στο τελος πεταγονται οι λουγκρες οι σχεδιαστες και τα κανουν πουτανα ολα για να γινει "ωραιο"
Κάθε φορά που έπρεπε να τους αλλάξω σκεφτόμουν ότι ασκώ λάθος επάγγελμα και ότι θα έπρεπε να είχα πάει να γίνω γυναικολόγος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
τα yaris ωραια ηταν της προηγουμενης γενιας...με αυτα τα φωτα τα σχισταΕρμής έγραψε: 02 Φεβ 2023, 10:26 Αυτο που δεν έχω καταλάβει ακόμη ειναι πως οι Γιαπωνέζοι που τα κάνουν όλα πανέμορφα, απο μόδα, απο αρχιτεκτονική, απο απο, στα αμάξια φτιάχνουν τέτοια ζόμπι.
Τα πιο ωραία γιαρις είναι αυτά τώρα. Και δε μιλάω για το γρ που είναι Σπαρτιάτης πολεμιστής και σε εμφάνιση
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Και επειδή όπως βλέπετε από τη συζήτηση ούτε εσείς καταλάβατε τι θέλετε, ούτε αυτοί κατάλαβαν, θα τα αντικαταστήσουν όλα με ολόϊδια suv που είναι το αυτοκίνητο που θα έδινε στους κατοίκους της η σοβιετική ένωση αν ήξερε να φτιάχνει αυτοκίνητα. Και εσείς θα πείτε ναι, ναι, αυτό θέλαμε 
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Εγω βασικα ξερω τι θελω. Ενα φιατακι με σασι του 60 και εντοσθια τζαπανικα της δεκαετιας του '00. Α και λεβιε χωρις φουσκα, μεταλλικο, επιχρωμιομενο ( το σκοτωσα) οπως στα αυτοκινητα της Παγκανι.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:55 Και επειδή όπως βλέπετε από τη συζήτηση ούτε εσείς καταλάβατε τι θέλετε, ούτε αυτοί κατάλαβαν, θα τα αντικαταστήσουν όλα με ολόϊδια suv που είναι το αυτοκίνητο που θα έδινε στους κατοίκους της η σοβιετική ένωση αν ήξερε να φτιάχνει αυτοκίνητα.
Ευχαριστω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Sid Vicious
Βασικά μόνο το πρώτο είναι αλήθεια όμορφο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Chilloutbuddy
το Κοπέν δε σας το φέραν ποτέ στην Ελλάδα; 650 κυβικά τούρμπο, 800 κιλά, διθέσιο κάμπριο κέϊ καρ. Κάποτε ήταν και φτηνό, τώρα συλλεκτικό δυστυχώςBazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:59Εγω βασικα ξερω τι θελω. Ενα φιατακι με σασι του 60 και εντοσθια τζαπανικα της δεκαετιας του '00. Α και λεβιε χωρις φουσκα, μεταλλικο, επιχρωμιομενο ( το σκοτωσα) οπως στα αυτοκινητα της Παγκανι.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:55 Και επειδή όπως βλέπετε από τη συζήτηση ούτε εσείς καταλάβατε τι θέλετε, ούτε αυτοί κατάλαβαν, θα τα αντικαταστήσουν όλα με ολόϊδια suv που είναι το αυτοκίνητο που θα έδινε στους κατοίκους της η σοβιετική ένωση αν ήξερε να φτιάχνει αυτοκίνητα.
Ευχαριστω.
Νιωθω τους ορχεις μου να μπαινουν μεσα.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:27το Κοπέν δε σας το φέραν ποτέ στην Ελλάδα; 650 κυβικά τούρμπο, 800 κιλά, διθέσιο κάμπριο κέϊ καρ. Κάποτε ήταν και φτηνό, τώρα συλλεκτικό δυστυχώςBazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:59Εγω βασικα ξερω τι θελω. Ενα φιατακι με σασι του 60 και εντοσθια τζαπανικα της δεκαετιας του '00. Α και λεβιε χωρις φουσκα, μεταλλικο, επιχρωμιομενο ( το σκοτωσα) οπως στα αυτοκινητα της Παγκανι.Chilloutbuddy έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:55 Και επειδή όπως βλέπετε από τη συζήτηση ούτε εσείς καταλάβατε τι θέλετε, ούτε αυτοί κατάλαβαν, θα τα αντικαταστήσουν όλα με ολόϊδια suv που είναι το αυτοκίνητο που θα έδινε στους κατοίκους της η σοβιετική ένωση αν ήξερε να φτιάχνει αυτοκίνητα.
Ευχαριστω.
![]()
Ρε αντρικια πραγματα λαιμαι
Με φλωρικους γιαπωνεζικους κινητηρες.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Chilloutbuddy
E εγώ φταίω όταν μου λες φιατάκι του 60; Λέω ντάξ ο άνθρωπος το δαγκώνει λίγο το μαξιλάρι, δεν τρέχει τίποταBazoomba έγραψε: 30 Αύγ 2024, 15:32 Νιωθω τους ορχεις μου να μπαινουν μεσα.
Ρε αντρικια πραγματα λαιμαι
Κάτι τέτοιο φαντάστηκα
-
Machine ghost
σοϊ πάει το βασίλειο.
ο αειμνηστος
ταριχευμένο τον κρατάνε για καλόγερο στο σπίτι στο λυκαμπέτους.
το χειμώνα στην ταράτσα για αλεξικεραυνο.
Χασκογελάνε τα δάσα.
-
stergiosbik
Όντως το σημερινό γιαρις δεν είναι καλό.Ερμής έγραψε: 30 Αύγ 2024, 14:42Τα πιο ωραία γιαρις είναι αυτά τώρα. Και δε μιλάω για το γρ που είναι Σπαρτιάτης πολεμιστής και σε εμφάνιση
Ιδίως η μούρη που δείχνει φαρδιά και χαμηλή είναι ωραία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 1270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 1 Απαντήσεις