!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eρχεται το "Εaster Pass"
Re: Eρχεται το "Εaster Pass"

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
-
Δημοκράτης
- Eθνικοκοινωνιστης
οι σοβαρες χωρες δεν δινουν επιδοματα μαδουραιοιEchelon έγραψε: 20 Ιαν 2023, 07:51 Πολλά και ποιοτικά επιδόματα. Υπάρχει κάποια πηγή να δούμε πόσα επιδόματα λαμβάνουν στην Βόρεια Κορέα;
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Unique έγραψε: 19 Ιαν 2023, 23:16 Ο μονος λογος που σκουζετε ειναι επειδη δε δινει παραπανω. Οχι γιατι δινει. Αν εδινε 2Κ, κιχ δεν θα ακουγονταν.

Η μεγαλη ξεφτιλα είναι για καποιους που εβριζαν τον Τσίπρα (και καλά εκαναν) επειδή εκανε επιδοματικη πολιτική, και τωρα που ο Μητσοτάκης μοιραζει τα τριπλασια ειρωνευονται οσους διαμαρτυρονται και λενε "αν δεν τα θελετε να μην τα παρετε).
Φαντασου ομως για ενα λεπτο αν ειχαμε κοβιντ και πολεμο με Τσιπρα και οχι τις "ηρωικες διαπραγματεύσεις".panos291 έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:43 Η μεγαλη ξεφτιλα είναι για καποιους που εβριζαν τον Τσίπρα (και καλά εκαναν) επειδή εκανε επιδοματικη πολιτική, και τωρα που ο Μητσοτάκης μοιραζει τα τριπλασια ειρωνευονται οσους διαμαρτυρονται και λενε "αν δεν τα θελετε να μην τα παρετε).
Εγω προσωπικα τρομαζω στη σκεψη. Αγιο ειχαμε φιλε μου και τη γλυτωσαμε φθηνα.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
likosmokeses
Unique έγραψε: 20 Ιαν 2023, 21:34Φαντασου ομως για ενα λεπτο αν ειχαμε κοβιντ και πολεμο με Τσιπρα και οχι τις "ηρωικες διαπραγματεύσεις".panos291 έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:43 Η μεγαλη ξεφτιλα είναι για καποιους που εβριζαν τον Τσίπρα (και καλά εκαναν) επειδή εκανε επιδοματικη πολιτική, και τωρα που ο Μητσοτάκης μοιραζει τα τριπλασια ειρωνευονται οσους διαμαρτυρονται και λενε "αν δεν τα θελετε να μην τα παρετε).
Εγω προσωπικα τρομαζω στη σκεψη. Αγιο ειχαμε φιλε μου και τη γλυτωσαμε φθηνα.
Θα συνέδραμε ο κούλης για να μην εκτροχιαστεί η χώρα.
Όπως τότε που υπερψήφιζε η ΝΔ τα μνημόνια του Τσακαλώτου γιατί απείχε απο την Βουλή ο Καμμένος.
Easter pass=ομολογία αποτυχίας του καλαθιού καπαμα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις