Εγώ όταν δοκιμάζω το μικρόφωνο λέω "Είμαι ο Ιησούς, τεστ"Εκτωρ έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:07Γιατί έσβησες αυτό που είχες γράψει; Ήταν μια καλή εναλλακτική πρόταση στο "Ένα δύο".
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί λένε "Ένα δύο" όταν δοκιμάζουν μικρόφωνο;
- SpAcE_PaNtHeR
Re: Γιατί λένε "Ένα δύο" όταν δοκιμάζουν μικρόφωνο;
Όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με public address εφαρμογές, hence not applicable σε αυτό το νήμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 01:07Γιατί, ποιοι δεν δοκιμάζουν μικρόφωνα; Τηλέφωνα, τηλεργασία, online gaming, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει εδώ μέσα και δεν έχει δοκιμάσει μικρόφωνο με αυτόν τον τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:19Πόσες φορές έχεις δει και ακούσει σε ρίαλ φάση τί λένε όσοι δοκιμάζουν μικρόφωνα;Εκτωρ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:29 Όταν οι άνθρωποι ελέγχουν αν δουλεύει ένα μικρόφωνο, γιατί λένε "Ένα δύο";
Γιατί δε λένε κάτι άλλο; Πως επικράτησε η σύμβαση να λένε "Ένα δύο"; Ποιος όρισε αυτόν τον κανόνα;
Πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να λένε κάτι καλύτερο; Αν ναι, τι;![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Dwarven Blacksmith
Δεν βλέπω κάποιο τέτοιο περιορισμό από το νηματοθέτη, hence you made it up.sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 14:54Όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με public address εφαρμογές, hence not applicable σε αυτό το νήμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 01:07Γιατί, ποιοι δεν δοκιμάζουν μικρόφωνα; Τηλέφωνα, τηλεργασία, online gaming, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει εδώ μέσα και δεν έχει δοκιμάσει μικρόφωνο με αυτόν τον τρόπο.ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Δεκ 2022, 00:19
Πόσες φορές έχεις δει και ακούσει σε ρίαλ φάση τί λένε όσοι δοκιμάζουν μικρόφωνα;![]()
Τότες, κοντά στα υπόλοιπα, δεν "βλέπεις" και πολύ καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:05Δεν βλέπω κάποιο τέτοιο περιορισμό από το νηματοθέτη, hence you made it up.sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 14:54Όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με public address εφαρμογές, hence not applicable σε αυτό το νήμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 01:07
Γιατί, ποιοι δεν δοκιμάζουν μικρόφωνα; Τηλέφωνα, τηλεργασία, online gaming, δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που γράφει εδώ μέσα και δεν έχει δοκιμάσει μικρόφωνο με αυτόν τον τρόπο.
Αλλά, αν θέλεις, μπορώ να σε βοηθήσω.
.
.
- Cecily Anne
Eγώ θυμάμαι σε μία σχολική πρόβα πήγα να το δοκιμάσω και ασυναίσθητα είπα ένα δυο (και γρήγορα γρήγορα το συνέχισα) τρία με λένε Πόπη
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Dwarven Blacksmith
Θέλω, γιατί όχι. Εγώ βλέπω μόνο αυτό:sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:07Τότες, κοντά στα υπόλοιπα, δεν "βλέπεις" και πολύ καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:05Δεν βλέπω κάποιο τέτοιο περιορισμό από το νηματοθέτη, hence you made it up.sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 14:54
Όλα αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με public address εφαρμογές, hence not applicable σε αυτό το νήμα.
![]()
![]()
Όταν οι άνθρωποι ελέγχουν αν δουλεύει ένα μικρόφωνο
*άψογα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:10Θέλω*, γιατί όχι. Εγώ βλέπω μόνο αυτό:sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:07Τότες, κοντά στα υπόλοιπα, δεν "βλέπεις" και πολύ καλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:05
Δεν βλέπω κάποιο τέτοιο περιορισμό από το νηματοθέτη, hence you made it up.
![]()
Λοιπόν, που λες να έχει πετύχει ο πολύ καλός μας φίλος Έκτορας αθρώπους να δοκιμάζουν μικρόφωνα;
α σε τηλεδιασκέψεις - in game περιβάλλον για σε
β σάουντ τσεκ πριν από μια συναυλία - εκδήλωση ανοιχτή προς το κοινό;
Δερ γιου γκο.
Ας μας πει και ο πολύ καλός μας φίλος Εκτορας βέβαια, μας αρέσουν οι πλεονασμοί, τονίζουν το μέγα έθος της α-λήθειας μας.
.
.
- Dwarven Blacksmith
Υπονοείς ότι ο Έκτορας βγήκε απ' το σπίτι του; Τραβηγμένο, αλλά για να δούμε...sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:17*άψογα!Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:10Θέλω*, γιατί όχι. Εγώ βλέπω μόνο αυτό:sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:07
Τότες, κοντά στα υπόλοιπα, δεν "βλέπεις" και πολύ καλά.
![]()
Λοιπόν, που λες να έχει πετύχει ο πολύ καλός μας φίλος Έκτορας αθρώπους να δοκιμάζουν μικρόφωνα;
Δερ γιου γκο.
Ας μας πει και ο πολύ καλός μας φίλος Εκτορας βέβαια, μας αρέσουν οι πλεονασμοί, τονίζουν το μέγα έθος της α-λήθειας μας.
![]()
Ναι, ποντάρω στο ότι ο Έκτορας έχει βγει τουλάχιστο μια (1) φορά έξω από το σπίτι του, ξέρω ξέρω, ζω επικίνδυνα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:20Υπονοείς ότι ο Έκτορας βγήκε απ' το σπίτι του; Τραβηγμένο, αλλά για να δούμε...sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:17*άψογα!
Δερ γιου γκο.
![]()
.
.
Το 1-2 1-2 πάντα και σε όλους βγαίνει αυθόρμητα, θέλει τριβή (και τόλμη φδμ) με το αντικείμενο για να φτάσει να απαγγέλει κάποιος Αγγελάκα.Cecily Anne έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:08 Eγώ θυμάμαι σε μία σχολική πρόβα πήγα να το δοκιμάσω και ασυναίσθητα είπα ένα δυο (και γρήγορα γρήγορα το συνέχισα) τρία με λένε Πόπη
.
.
Δε θυμάμαι που τους πέτυχα. Λογικά, σε σχολικές γιορτές και δημόσιες εκδηλώσεις.sys3x έγραψε: 17 Δεκ 2022, 15:17 Λοιπόν, που λες να έχει πετύχει ο πολύ καλός μας φίλος Έκτορας αθρώπους να δοκιμάζουν μικρόφωνα;
Δερ γιου γκο.
![]()
Κέης ιν πόηντ νάνε.
.
.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Εκτωρ έγραψε: 16 Δεκ 2022, 23:29 Όταν οι άνθρωποι ελέγχουν αν δουλεύει ένα μικρόφωνο, γιατί λένε "Ένα δύο";
Γιατί δε λένε κάτι άλλο; Πως επικράτησε η σύμβαση να λένε "Ένα δύο"; Ποιος όρισε αυτόν τον κανόνα;
Πιστεύετε ότι θα μπορούσαν να λένε κάτι καλύτερο; Αν ναι, τι;
Έχω ακούσει: Ενα δύο. Τρία τέσσερα. Πέντε έξι.
Πριν ξεκινήσουν τα πανηγύρια.
Γω είπα ένα μακρόσυρτο "μπεεεε" στην τελική δοκιμή πριν τη σχολική γιορτή 
- Sid Vicious
Εγω οποτε τραγουδησα σε λαιβ ποτε δεν εκανα ενα δυο στο μικροφωνο, αφηνα μια κραυγη ή ενα ρεψιμο για να σιγουρευτω οτι λειτουργει και ξεκινουσα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις