Μερκουράκο πες αλεύρι
Είναι Ρομά η μικρή.
Αύριο που θα τους κόψει να της φορέσουν μια μαντίλα
κωλοτούμπες θα κάνεις
Μερκουράκο πες αλεύρι
Τι δεν ξέρεις ;Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:50Πάντως γράφει αυτό
"Αφού σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράνομο υπαίθριο εμπόριο" δε ξέρω τι σημαίνει νομικά.
Πρόστιμο ή περικοπή επιδομάτων για την πρώτη παράβαση, κάθειρξη χωρίς αναστολή στους γονείς και παρέμβαση κοινωνικών υπηρεσιών για τη δεύτερη.wooded glade έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:44Για "παράνομο υπαίθριο εμπόριο" διαβάζω εγώ.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:39Συμφωνώ, τέτοια φαινόμενα παιδικής εκμετάλλευσης είναι απαράδεκτα και πρέπει να κυνηγηθούν αλύπητα.Υδράργυρος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:05 Μια οικογενεια εχει βγαλει το 13χρονο κοριτσακι να πουλαει στυλο στις καφετεριες της πολης. Οι αρχες τι πρεπει να κανουνε; να κατσουνε να κοιτανε "ωχ λαδερφε" ή να πανε τους γονεις για παραμεληση εποπτειας;
Το για όλους πρέπει να εννοείται και δεν θα πρέπει να το αναφέρουμε καν.
Είναι δύο οι κατηγορίες.
Αλλά τώρα τι θα γίνει ;
Πρέπει να τους πας στο Νταχάου κανονικά, αλλοιώς θα το ξανακάνουν.
Κατευθείαν κάθειρξη χωρίς αναστολή και τα παιδιά μακριά.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:58
Πρόστιμο ή περικοπή επιδομάτων για την πρώτη παράβαση, κάθειρξη χωρίς αναστολή στους γονείς και παρέμβαση κοινωνικών υπηρεσιών για τη δεύτερη.
Ωραία.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:58Πρόστιμο ή περικοπή επιδομάτων για την πρώτη παράβαση, κάθειρξη χωρίς αναστολή στους γονείς και παρέμβαση κοινωνικών υπηρεσιών για τη δεύτερη.wooded glade έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:44Για "παράνομο υπαίθριο εμπόριο" διαβάζω εγώ.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:39
Συμφωνώ, τέτοια φαινόμενα παιδικής εκμετάλλευσης είναι απαράδεκτα και πρέπει να κυνηγηθούν αλύπητα.
Είναι δύο οι κατηγορίες.
Αλλά τώρα τι θα γίνει ;
Ωραία.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:58Πρόστιμο ή περικοπή επιδομάτων για την πρώτη παράβαση, κάθειρξη χωρίς αναστολή στους γονείς και παρέμβαση κοινωνικών υπηρεσιών για τη δεύτερη.wooded glade έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:44Για "παράνομο υπαίθριο εμπόριο" διαβάζω εγώ.Awesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:39
Συμφωνώ, τέτοια φαινόμενα παιδικής εκμετάλλευσης είναι απαράδεκτα και πρέπει να κυνηγηθούν αλύπητα.
Είναι δύο οι κατηγορίες.
Αλλά τώρα τι θα γίνει ;
Συμφωνουμε, αλλα γιατι εχεις τετοια καψα για το αν οι ρομα βγαζουν τα παιδια τους στη ζητιανια; τοσο πολυ τους αγαπας και φοβασαι μην παθουν κακο;hades έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:29οχι εγώ θέλω για όλους τους Έλληνες να ισχύει . Καταλαβαίνεις τι λέω και για πια "ευπαθη " ομάδα λέω που για αυτήν οι νόμοι δεν ισχύουν
ναι συριζαβγούλη μαςΥδράργυρος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:18Συμφωνουμε, αλλα γιατι εχεις τετοια καψα για το αν οι ρομα βγαζουν τα παιδια τους στη ζητιανια; τοσο πολυ τους αγαπας και φοβασαι μην παθουν κακο;hades έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:29οχι εγώ θέλω για όλους τους Έλληνες να ισχύει . Καταλαβαίνεις τι λέω και για πια "ευπαθη " ομάδα λέω που για αυτήν οι νόμοι δεν ισχύουν
μέχρι να βγει η δικαστική απόφαση θα έχει ενηλικιωθεί το παιδίAwesomatic έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:58 Πρόστιμο ή περικοπή επιδομάτων για την πρώτη παράβαση, κάθειρξη χωρίς αναστολή στους γονείς και παρέμβαση κοινωνικών υπηρεσιών για τη δεύτερη.
συριζαβγούλης. Ωραίο.wooded glade έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:20ναι συριζαβγούλη μαςΥδράργυρος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:18 Συμφωνουμε, αλλα γιατι εχεις τετοια καψα για το αν οι ρομα βγαζουν τα παιδια τους στη ζητιανια; τοσο πολυ τους αγαπας και φοβασαι μην παθουν κακο;
Ναι θα ήθελα ισότητα . Η ατιμωρησία που υπάρχει δημιουργεί πρόβλημα και σε εμάς και σε αυτούςΥδράργυρος έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:18Συμφωνουμε, αλλα γιατι εχεις τετοια καψα για το αν οι ρομα βγαζουν τα παιδια τους στη ζητιανια; τοσο πολυ τους αγαπας και φοβασαι μην παθουν κακο;hades έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:29οχι εγώ θέλω για όλους τους Έλληνες να ισχύει . Καταλαβαίνεις τι λέω και για πια "ευπαθη " ομάδα λέω που για αυτήν οι νόμοι δεν ισχύουν
Κοίτα ένα περίεργο φαινόμενο! Ενώ άλλοι λένε φασιστικά διάφορα και σιχαμένα, εσένα μου βγαίνει να βρίσω.Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:42 Καλώς την έπιασαν όχι ομως για να δικαστεί η ιδια. Αν έιναι δυνατόν. Για να φτάσουν στη πηγή και να γραπώσουν τους γονείς. Το κορίτσι καλύτερα στα παιδικά χωριά sos.
Κάποιος ζαίος κατήγγειλε και τα όργανα έπρεπε να τον υποχρεώσουν, αφού κοίταγε.Χαοτικός έγραψε: 25 Σεπ 2018, 13:55Κοίτα ένα περίεργο φαινόμενο! Ενώ άλλοι λένε φασιστικά διάφορα και σιχαμένα, εσένα μου βγαίνει να βρίσω.Naida έγραψε: 25 Σεπ 2018, 12:42 Καλώς την έπιασαν όχι ομως για να δικαστεί η ιδια. Αν έιναι δυνατόν. Για να φτάσουν στη πηγή και να γραπώσουν τους γονείς. Το κορίτσι καλύτερα στα παιδικά χωριά sos.![]()
Τι καλώς την έπιασαν μωρή μυτζήθρα; Χειροπέδες! 13χρονο κορίτσι!