για ελαφροποπ, καλό είναι

Ανέστης_35 έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 21:51georgebi έγραψε: 20 Νοέμ 2022, 21:27 memberlist.php?mode=viewprofile&u=3069 ἐπειδή στα ποδοσφαιρικά δεν μπαίνεις....ούτε και γω....κρίμα να σου ξεφύγει αυτή η ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι
Ναι βοηθάει στην πέψη η συγκίνηση, να μην του κάτσουν βαριά το φρυγαδελι, τα συκωτακια και τα κεμπάπ και τα δέκα λίτρα Ξυδιάς της εξόδου στην ταβέρνα με τα συντρόφια
Κώδικας: Επιλογή όλων
[user]kongrosian[/user]Πρωί πρωί στο πχωρουμ καλωδιωμενος;kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:30 δεν βάζεις όλο το link του χρήστη για να τον κάνεις mention.
βάζεις:
[user]kongrosian[/user]
με μένα τα έβαλες; εγώ σε υπερασπίζομαιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:34Πρωί πρωί στο πχωρουμ καλωδιωμενος;kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:30 δεν βάζεις όλο το link του χρήστη για να τον κάνεις mention.
βάζεις:
[user]kongrosian[/user]
Όχι απλά απορία αν ξυπνάς και μπαίνεις πχωρουμ... Ανθρώπινο ενδιαφέρον για να σε καταλάβωkongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:35με μένα τα έβαλες; εγώ σε υπερασπίζομαιΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:34Πρωί πρωί στο πχωρουμ καλωδιωμενος;kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:30 δεν βάζεις όλο το link του χρήστη για να τον κάνεις mention.
βάζεις:
[user]kongrosian[/user]![]()
κάνω τσίσα, καφέ, τσεκάρω τα μηνύματά μου σε viber, skype κλπ, και μετά μπαίνω λίγο στο πχορουμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:36Όχι απλά απορία αν ξυπνάς και μπαίνεις πχωρουμ... Ανθρώπινο ενδιαφέρον για να σε καταλάβω
Α δουλεύεις ρε... μαλακια...kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:38κάνω τσίσα, καφέ, τσεκάρω τα μηνύματά μου σε viber, skype κλπ, και μετά μπαίνω λίγο στο πχορουμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:36Όχι απλά απορία αν ξυπνάς και μπαίνεις πχωρουμ... Ανθρώπινο ενδιαφέρον για να σε καταλάβω
τελειώνω τον καφέ και πάω για δουλειά.
![]()
οκΓενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:40Α δουλεύεις ρε... μαλακια...kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:38κάνω τσίσα, καφέ, τσεκάρω τα μηνύματά μου σε viber, skype κλπ, και μετά μπαίνω λίγο στο πχορουμ.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:36
Όχι απλά απορία αν ξυπνάς και μπαίνεις πχωρουμ... Ανθρώπινο ενδιαφέρον για να σε καταλάβω
τελειώνω τον καφέ και πάω για δουλειά.
![]()
Έλα αν θες για καφέ καμία μέρα στο Πανεπιστήμιο
ναι, το πήρα τελικά. στο 18ο έτος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:54 Ήσουν φοιτητής; Μπράβο και δε στο χα... Πήρες πτυχίο;
Καλά έκανες. Εγώ είμαι φλώρος και θα το πάρω στο 4ο.kongrosian έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:56ναι, το πήρα τελικά. στο 18ο έτος.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 08:54 Ήσουν φοιτητής; Μπράβο και δε στο χα... Πήρες πτυχίο;![]()
Αυτή αρχικά με άρεσε.
χωρίς γνωριμίες δεν πας μπροστά σε αυτή τη χώρα. εδώ η nalyssa έκανε συναυλία στο ηρώδειο με την λένα πλάτωνος.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 09:00Αυτή αρχικά με άρεσε.
Συνειδητοποίησα σύντομα πως μου θύμιζε μια παλαιά μου γκόμενα.
Τώρα που την ξανακουω δεν με αρέσει. Πολύ παλιακιά βραχνή η φωνή , άσε που μαθαίνω είναι οικογενειακώς μπλεγμένη στα κόλπα και την προώθηση.
τι θα πει ρε τύπε παλιακή φωνή; δεν υπάρχουν παλαικές φωνές, υπάρχουν φωνές που τους πάνε συγκεκριμένα τραγούδια ας πούμε. Αυτά αυτά που λέει τα λέει καλά, και ούτε σοβαροφανής είναι, ούτε ψωνίστικες δηλώσεις κάνει ούτε μαϊντανός παντούΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 21 Νοέμ 2022, 09:00
Αυτή αρχικά με άρεσε.
Συνειδητοποίησα σύντομα πως μου θύμιζε μια παλαιά μου γκόμενα.
Τώρα που την ξανακουω δεν με αρέσει. Πολύ παλιακιά βραχνή η φωνή , άσε που μαθαίνω είναι οικογενειακώς μπλεγμένη στα κόλπα και την προώθηση.