Με κλείσιμο υποκαταστημάτων! Ήδη πρέπει να κάνω χιλιόμετρα από το σπίτι μου (αναγκαστικά με αυτοκίνητο) για να πάω σε ΕΛΤΑ από τότε που έκλεισε το κοντινό. Μια επιχείρηση που λειτουργούσε ρολόϊ οι μπανανάδες Έλληνες την κατέστρεψαν βήμα βήμα. Ευτυχώς που εμφανίστηκε το Box Now, να μην χρειάζεται να τρέχω στου διαόλου την μάνα, ότι μπορώ να στείλω έτσι θα το στέλνω και να πάνε όλοι στον διάολο, ACS, ΕΛΤΑ όπως τα κατάντησαν κλπ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τα ΕΛΤΑ, ο Παυλάρας και οι "αποκαλύψεις".
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Τα ΕΛΤΑ, ο Παυλάρας και οι "αποκαλύψεις".
Στο κείμενο μέσα αναφέρει 'καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών'
Με κλείσιμο υποκαταστημάτων! Ήδη πρέπει να κάνω χιλιόμετρα από το σπίτι μου (αναγκαστικά με αυτοκίνητο) για να πάω σε ΕΛΤΑ από τότε που έκλεισε το κοντινό. Μια επιχείρηση που λειτουργούσε ρολόϊ οι μπανανάδες Έλληνες την κατέστρεψαν βήμα βήμα. Ευτυχώς που εμφανίστηκε το Box Now, να μην χρειάζεται να τρέχω στου διαόλου την μάνα, ότι μπορώ να στείλω έτσι θα το στέλνω και να πάνε όλοι στον διάολο, ACS, ΕΛΤΑ όπως τα κατάντησαν κλπ.
- Otto Weininger
Re: Τα ΕΛΤΑ, ο Παυλάρας και οι "αποκαλύψεις".
εντωμεταξύ παντελώς άσχετο αυτό με το θέμα του νήματοςKauldron έγραψε: 06 Ιούλ 2023, 15:23 Αυτό το νήμα ωρίμασε σα γάλα έξω απ' το ψυγείο.
https://www.kathimerini.gr/economy/busi ... azomenoys/
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 27 Απαντήσεις
- 1031 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νon4me
-
- 28 Απαντήσεις