!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.

Αγαπημένος Ραδιοφωνικός Παραγωγός.

Γιώργος Πολυχρονίου
1
4%
Νίκος Γκαραβέλας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντίνος Τζουμας
2
8%
Μιχάλης Τσαουσόπουλος
1
4%
Γιώργος Μουχταρίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξανδρος Βραχωρίτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γρηγόρης Ψαριανός
1
4%
Ρενος Χαραλαμπίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χρήστος Παπαδάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Παναγιώτης Μένεγος - Σταύρος Διοσκουρίδης (Laternative)
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γιάννης Νένες - Ματούλα Κουστένη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αλέξαδρος Τσουβέλας
4
15%
Τζίμης Πανούσης
4
15%
Μαρία Παπιδάκη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αφροδίτη Σημίτη
1
4%
Κλεοπάτρα Φυντανίδου
1
4%
Claudia Matola
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κωνσταντινος Λαβιθης
1
4%
Γιώργος Τράγκας
1
4%
Γιώργος Γεωργίου
4
15%
Ηρακλής Αντύπας - Διονύσης Δεσύλλας - Κώστας Κετσετζόγλου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Άλλος, πείτε ποιος
5
19%

Σύνολο ψήφων: 26

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Re: Αγαπημένος ραδιοφωνικός παραγωγός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

Μάχη Λαμάρ, πριν περίπου 20 χρόνια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kongrosian την 17 Οκτ 2022, 15:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian »

άκουγα και Ψαριανό τότε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 17 Οκτ 2022, 14:45 Ναι αν ακους ρυθμό, παίζει αυτό που λες.
vantono έγραψε: 17 Οκτ 2022, 14:29 Ορίστε, τον φτιάξαμε και τον Ερμή
https://www.yaoozo.com/best-92-6
https://www.yaoozo.com/en-lefko-87-7
χωσε μέσα και τον νεο ροκάδικο σταθμό Rebel 105.20 και σας βαζω στα μπουκμαρκς
alekhine έγραψε: 17 Οκτ 2022, 12:13
επισης μου αρεσε και ο μακαριτης ο καλαμιτσης οταν εκανε εκπομπες δεκαετια 80 και 90 στο ραδιο του αντ1
το ζουμ ζουμ ζουμ εννοείς, τον άκουγε ο πατέρας μου. Μου θυμίζει έντονα το 1995-96 όταν πηγαίναμε ξημερώματα στην Αγορά.
https://www.yaoozo.com/rebel-fm-105-2
Δικό σου μόρτη!
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ωραίος. Ακούω από εκεί
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Ίακχος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίακχος »

Δαυιδ Ναχμίας στο Τρίτο Πρόγραμμα.
Ραδιοφωνο ακούω πηγαίνοντας και γυρίζοντας από το γραφείο.
Κάνω πoλλά ζάπινγκ αλλά περισσότερο ακούω Μαρία Κωσταντάκη και Στάθη Χριστοφορίδη στο Easy και Τζένη Κουσουνέλου στο Blue Space.
Στο γραφείο μου ακούω κλασσική μουσική και μου αρέσει ο Alexander Armstrong στο Classic fm.
lagavulis
Phorum.gr user: lagavulis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lagavulis »

Λόγω επειδή με βολεύει εκείνη την ώρα στη δουλειά,ακούω Πρωινό Φρικασέ που έχει λίγη πλάκα, αν και μουσικά είναι απόπατος.
Αν είμαι στο αμάξι και πετύχω Ραπτόπουλο (με μπούλινγκ σε Κόκκινο), γουστάρω, με κρατάει.
Από μουσικής άποψης, εδώ πάνω μόνο ο 88,5 έχει αξιοπρέπεια, ενώ πανελληνίως, ο KOSMOS έχει πάντα καλές εκπομπές, με τον κορυφαίο σε άποψη και γνώση Γιάννη Στεφανάκο*, να κάνει μία εκπομπή (ζουρ φιξ) που δεν αξίζει στο μέσο Έλληνα ακροατή.

*και φυσικά, δεν είναι επιλογή στο πολλ, γιατί έχουμε πολλή ποιότητα στο ράδιο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

lagavulis έγραψε: 19 Οκτ 2022, 17:14 , ο KOSMOS έχει πάντα καλές εκπομπές, με τον κορυφαίο σε άποψη και γνώση Γιάννη Στεφανάκο*, να κάνει μία εκπομπή (ζουρ φιξ) που δεν αξίζει στο μέσο Έλληνα ακροατή.

*και φυσικά, δεν είναι επιλογή στο πολλ, γιατί έχουμε πολλή ποιότητα στο ράδιο.
τι μουσική παίζει;

Όσο για το πολ θα έπρεπε να είχα απειρες επιλογές για να μπουν όλοι, μοιραία επέλεξα αυτους τους σταθμούς που είναι στις επιλογές μου.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

όταν ήμουν πιτσιρικάς, μου άρεσε πολύ το χιούμορ του πανουτσου στον σπορ φμ και όταν έβρισκα άρθρα του στα νίτρο που έπαιρνε ο πατέρας μου αφού είχα χαζέψει όλα τα κωλαρακια. ενώ οι άλλοι στα αθλητικά συνήθως γκαριζαν όταν έκαναν πλάκα, αυτός είχε ένα πιο ατακαδορικο χαλαρό έξυπνο χιούμορ, που μου άρεσε. επίσης μου αρεσε ο χαραλαμποπουλος όταν ήταν σοβαρός, όχι όταν έκανε τον καφροχαβαλε που προείπα. αν και τότε ήμουν Μεταλας και απολιτικ, κάπου με τα έντεχνα και τα αριστερά που έλεγε, ενδόμυχα με επηρέασε για την πορεία μου μετά το 2002,την τόσο περιλαμπρη. τώρα ανακαλύπτω κάτι ξημερώματα όταν γυρνάω στο σπίτι και τις εκπομπές που έκανε τις πολύ σοβαρες περι ξένης μουσικής, τζαζ, μπλουζ και τα λοιπά, όταν τις βάζουν επανάληψη στον σπορ φμ. τότε τις σνομπαρίζα ως Μεταλας και δικαιως. μπορώ να πω πως συγκινούμαι όταν ακούω τη φωνή του ξανα. από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς δημοσιογράφους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

πλέον 107.2 ακούω, αν και οι κρετίνοι παίζουν από το πρωί Italo disco με την τσίμπλα στο μάτι. τους έχω πει να ξεκινάνε με ρετρό χαουζ, τεκνό, Ρέιβ, πιο ανεβαστικα, φωτεινά, τίποτα. κρετίνοι. τους βάζω στα βραδιά αν είμαι σε κάνα αυτοκίνητο, γιατί η ώρα ταιριάζει με τον μελαγχολικό ανεβαστικο ήχο της ιταλο. στο 98.1 βάζουν λίγο πιο 90ς, κάτι ψιλορειβ, κάτι γιουροντανς, αλλά επειδή έχουν φέρει πολλούς DJ από τον παλιό jeronimo groovy ,έχουν μια έφεση στη σαχλαμάρα. δυστυχώς είναι ο μοναδικός σταθμός που παίζει τέτοια πλέον, και όταν μοιράζω φυλλάδια τον βάζω, και περιμένω κάνα καλό σερί τραγουδιών. άλλοτε γίνεται, άλλοτε όχι.
παλιά άκουγα Ατλαντίς, αλλά τον πούλησαν για να κάνουν αυτό το σκουπιδαριο τον rebel, με τραγούδια ρουοκ δισεκατομμύριοπαιγμενα σε λιστα. όξω.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Απορώ πως είχε γίνει φίρμα τότε αυτός ο Φωτίου στον τζερόνιμο.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ποιος παλιος θυμαται πολιτικη αναλυση απο τον Μιχαλη Γαργαλακο στο ραδιοφωνικο σταθμο της Αυριανης;
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:41 Απορώ πως είχε γίνει φίρμα τότε αυτός ο Φωτίου στον τζερόνιμο.
ξανακάνει εκπομπή στον free. Ε, εντάξει, 12 χρονών τον άκουγαμε, νεανικός σταθμός ήταν, τι να βαζαμε; τρίτο πρόγραμμα; το θέμα είναι πως τώρα πάει να πουλήσει ξανά χαζονοσταλγια, ενώ έχεις πλέον τόσες πηγές να ακούσεις και να ψάξεις μουσική. βέβαια το ράδιο πλέον έχει τα χάλια του, ουδεμία σχέση με τα 90ς, αλλά η νοσταλγία που πάει να πουλήσει σε 40αρηδες, έχει κοντά ποδάρια κατ εμε, αν δεν εμπλουτίσει το μουσικό του ρεπερτόριο,
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:48
Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:41 Απορώ πως είχε γίνει φίρμα τότε αυτός ο Φωτίου στον τζερόνιμο.
ξανακάνει εκπομπή στον free. Ε, εντάξει, 12 χρονών τον άκουγαμε, νεανικός σταθμός ήταν, τι να βαζαμε; τρίτο πρόγραμμα; το θέμα είναι πως τώρα πάει να πουλήσει ξανά χαζονοσταλγια, ενώ έχεις πλέον τόσες πηγές να ακούσεις και να ψάξεις μουσική. βέβαια το ράδιο πλέον έχει τα χάλια του, ουδεμία σχέση με τα 90ς, αλλά η νοσταλγία που πάει να πουλήσει σε 40αρηδες, έχει κοντά ποδάρια κατ εμε, αν δεν εμπλουτίσει το μουσικό του ρεπερτόριο,
Ποτέ δεν άντεχα να τον ακούω, μου φαινόταν πραγματικά πολύ βλάκας. Θυμάμαι τότε στα 90's ακουγα ένα σταθμό που λεγόταν Μεταλλικά δαιμόνια :smt005:
Υπάρχουν σταθμοί που κρατάνε ένα επιπεδο. Ο εν λευκώ για εμένα είναι ένας απο αυτούς.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Ερμής έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:50
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:48
Ποτέ δεν άντεχα να τον ακούω, μου φαινόταν πραγματικά πολύ βλάκας. Θυμάμαι τότε στα 90's ακουγα ένα σταθμό που λεγόταν Μεταλλικά δαιμόνια :smt005:
Υπάρχουν σταθμοί που κρατάνε ένα επιπεδο. Ο εν λευκώ για εμένα είναι ένας απο αυτούς.
εκπομπή ήταν ώρε. καλά τοτε από Μέταλ ράδιο γινόταν χαμός. θυμάμαι είχε 7 εκπομπες για Μέταλ, αρκετές έπαιζαν και την ίδια ώρα. πολύ δυνατός σταθμός ήταν ο επικοινωνια φμ, δημοτικός σταθμός γαρ. τώρα μόνο εντεχνολιστες του θανάτου, και κάτι σαβουροποπ, και κλασικά ρούοκ. χάλια μαβρα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 20 Οκτ 2022, 10:37 πλέον 107.2 ακούω, αν και οι κρετίνοι παίζουν από το πρωί Italo disco με την τσίμπλα στο μάτι. τους έχω πει να ξεκινάνε με ρετρό χαουζ, τεκνό, Ρέιβ, πιο ανεβαστικα, φωτεινά, τίποτα. κρετίνοι. τους βάζω στα βραδιά αν είμαι σε κάνα αυτοκίνητο, γιατί η ώρα ταιριάζει με τον μελαγχολικό ανεβαστικο ήχο της ιταλο. στο 98.1 βάζουν λίγο πιο 90ς, κάτι ψιλορειβ, κάτι γιουροντανς, αλλά επειδή έχουν φέρει πολλούς DJ από τον παλιό jeronimo groovy ,έχουν μια έφεση στη σαχλαμάρα. δυστυχώς είναι ο μοναδικός σταθμός που παίζει τέτοια πλέον, και όταν μοιράζω φυλλάδια τον βάζω, και περιμένω κάνα καλό σερί τραγουδιών. άλλοτε γίνεται, άλλοτε όχι.
παλιά άκουγα Ατλαντίς, αλλά τον πούλησαν για να κάνουν αυτό το σκουπιδαριο τον rebel, με τραγούδια ρουοκ δισεκατομμύριοπαιγμενα σε λιστα. όξω.
Και γαμώ ο Ατλάντις!
Το κακέκτυπό του ο ρεμπελ, παίζει οντως κατι κοινότυπα ροκάκια, ενίοτε δεν τα λες και καν ροκ, οπως πχ μια μαλακια που καποτε το ειχε η κοσμοτε ή η βονταφον (δε θυμαμαι) να ακουγεται στην αναμονη της οταν τους επαιρνες τηλ.
Το καλο με τον ρεμπελ ειναι οτι δεν πετάγονται διαφημίσεις συνεχώς, ουτε μαλακες να μιλάνε και να μας λενε "Παρασκευούλα 31 Φλεβάρη 9 η ώρα και βροχερές καλημερίτσες κουρκουμπίνια μου", και έχει και μια ωραία σχεδόν νον-στοπ ροή στη μουσική του, ανεξάρτητα του τι μουσική παίζει.
Και αυτό ειναι που εμένα μ'αρεσει στα ραδιόφωνα, και δυστυχώς το βλέπω σε πολυ λίγους σταθμους. Ενας εξ αυτων ειναι και ο ρεμπελ, γι'αυτο η κάποια εκτίμηση που του εχω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”