!!! DEVELOPMENT MODE !!!

μπιτόνια βενζίνης σε όχημα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Re: μπιτόνια βενζίνης σε όχημα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:11 Στρουμφακια κατασχεσαν πριν πολλα χρονια ποσοτητα ενεργειακου ποτου το οποιο επιτρεποταν να πωλειται στην χωρα με ΦΕΚ
Η αιτιολογια ηταν διαφημιση ναρκωτικων ουσιων μεσω του σηματος στην συσκευασια
Σημερα πωλουνται τουλαχιστον καμια δεκαρια παρομοια ενεργειακα ποτα ελευθερα
Ενταξει ειναι περιπτωσαρες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αν αφήσουμε για μια στιγμή στην άκρη το νόμιμο του πράγματος δεν σας φαίνεται επικίνδυνο ένα όχημα που έχει σε έστω ειδικά μπιτόνια 200 τόσα λίτρα βενζίνης;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Nandros έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:46 '
Ρε παιδιά, η κρατική ΕΚΟ δίνει οδηγίες! Τρελοί είναι να δίνουν παράνομες οδηγίες; :smt017
.
τωρα που το λες, εχει ενα point. η δικη μου γνωση, ειναι 20+ χρονια πισω, μπορει κατι να εχει αλλαξει.

τελοσπαντων, περα απο τη νομοθεσια, ειναι βλακωδες να μεταφερετε βενζινη σε μη ειδικα δοχεια. ο στατικος ηλεκτρισμος μπορει να κανει σπινθηρα, και αντε γεια.

αν παλι εχετε βεχζινη σε προβλεπομενο δοχειο, και καποιοα λογικη ποσοτητα, ειναι ακρως απιθανο να βρεθειτε σε σεριφη που να ξερει αν απαγορευεται η οχι και να εχει και ορεξη να ασχοληθει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:27 Αν αφήσουμε για μια στιγμή στην άκρη το νόμιμο του πράγματος δεν σας φαίνεται επικίνδυνο ένα όχημα που έχει σε έστω ειδικά μπιτόνια 200 τόσα λίτρα βενζίνης;
οχι. τοσα μπορει να εχει και ενα μεγαλουτσικο σκαφος που ρυμουλκειται στο δρομο. ενα τυπικο αυτοκινητο με υγραεριο μπορει να εχει 50+50 λιτρα καυσιμα, μια νταλικα 200 λιτρα πετρελαιο, ενα φορτηγο να κουβαλαει οικιακες μπουκαλες υγραεριου η κιβωτια με γκαζακια, κλπ.

Άβαταρ μέλους
ST48410

Ασέβαστος έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:31
ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 18:27 Αν αφήσουμε για μια στιγμή στην άκρη το νόμιμο του πράγματος δεν σας φαίνεται επικίνδυνο ένα όχημα που έχει σε έστω ειδικά μπιτόνια 200 τόσα λίτρα βενζίνης;
οχι. τοσα μπορει να εχει και ενα μεγαλουτσικο σκαφος που ρυμουλκειται στο δρομο. ενα τυπικο αυτοκινητο με υγραεριο μπορει να εχει 50+50 λιτρα καυσιμα, μια νταλικα 200 λιτρα πετρελαιο, ενα φορτηγο να κουβαλαει οικιακες μπουκαλες υγραεριου η κιβωτια με γκαζακια, κλπ.
Για κάποιο λόγο πίστευα ότι τα ντεπόζιτα βενζίνης που έχουν τα αυτοκίνητα είναι σαφώς πιο προστατευμένα από ένα μπιτόνι που θα έχεις στο πίσω μέρος. Στην γειτονιά μου έχω συχνές παραβιάσεις τους stop και συχνά τρακαρίσματα με κάποια από αυτά να είναι αρκετά "γερά". Δεν θυμάμαι ποτέ πυρκαγιά σε όχημα. Μου λες ότι το ίδιο θα γινόταν αν κάποιος είχε ένα πλαστικό μπιτόνι βενζίνης πίσω; Δύσκολο αλλά δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Εχω την εντυπωση οτι σε γραφουν αν μεινεις απο βενζινη
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ST48410 έγραψε: 20 Σεπ 2018, 19:36
Για κάποιο λόγο πίστευα ότι τα ντεπόζιτα βενζίνης που έχουν τα αυτοκίνητα είναι σαφώς πιο προστατευμένα από ένα μπιτόνι που θα έχεις στο πίσω μέρος. Στην γειτονιά μου έχω συχνές παραβιάσεις τους stop και συχνά τρακαρίσματα με κάποια από αυτά να είναι αρκετά "γερά". Δεν θυμάμαι ποτέ πυρκαγιά σε όχημα. Μου λες ότι το ίδιο θα γινόταν αν κάποιος είχε ένα πλαστικό μπιτόνι βενζίνης πίσω; Δύσκολο αλλά δεν ξέρω.
λιγοτερο ασφαλη απο το ενσωματωμενο στο αυτοκινητο τεποζιτο, πιθανον να ειναι. απλως ειναι και αρκετα ασφαλη για να μην εχεςι πρακτικα κανενα φοβο να τα κυκλοφορεις.
σκεψου τι αλλο κυκλοφορει εκει εξω, με ασφαλεια. π.χ. ενα τετραλιτρο ασετον στο τιποτενιο πλαστικο δοχειο του, ειναι δεκαδες φορες πιο επικινδυνο απο το προβλεπομενο μπιτονι βενζινης. ενα κιβωτιο οινοπνευμα. μια γκαζολαμπα, ενα κιβωτιο βοτκες, απειρα παραδειγματα απο ευφλεκτα που κουβαλαμε συχνα.

η πυρκαγια σε οχημα, ειναι εν πολλοις χολυγουντιανος μυθος. στην πραξη ειναι ιδιαιτερα σπανιο να συμβει φωτια με τρακαρισμα. οχι αδυνατο, απλως τοσο σπανιο που να μην αξιζει τον κοπο να το φοβασαι.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Στο Shell μου ειπαν οτι επιτρεπεται να δωσουν μεχρι 10 λιτρα μονο σε δοχειο καυσιμων το οποιο δανειζουν μαλιστα
Δηλαδη στο χρεωνουν και σου επιστρεφουν τα χρηματα οταν το επιστρεψεις
Επισης μου ειπαν οτι απαγορευεται η μεταφορα με ΙΧ ακομη και αν εχεις δοχειο καυσιμων
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
ST48410

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:58
Επισης μου ειπαν οτι απαγορευεται η μεταφορα με ΙΧ ακομη και αν εχεις δοχειο καυσιμων
Ενδιαφέρον. Δηλαδή στο βανάκι γιατί έδωσαν; Τι παραπάνω είχε από ένα ΙΧ;
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Αυτη ειναι η εκδοχη του ιδιοκτητη που ρωτησα
Δεν ξερω αν εχει βαση
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
rednick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από rednick »

Υδράργυρος έγραψε: 20 Σεπ 2018, 17:36 Αρα επιτρεπεται η αγορα καυσιμων σε μπιτονι αρκει αυτο να ειναι καταλληλο
Ναι ,να ειναι καταλληλο μπετονι η κανιστρο.
rednick

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:58 Στο Shell μου ειπαν οτι επιτρεπεται να δωσουν μεχρι 10 λιτρα μονο σε δοχειο καυσιμων το οποιο δανειζουν μαλιστα
Στην σελ στο χωριο μου δεν σου δινουν καυσιμα αν δεν εχεις καταλληλο δοχειο η κανιστρο , μαλιστα εχουν και καμερες που γραφουν και ο υπαλληλος θα βρει τον μπελα του.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Tι καταλληλα μπιτονια και τριχες κατσαρες λετε;
Ολα τα βενζιναδικα σου βαζουν σε οποιοδηποτε μπιτονι,δοχειο,μπουκαλι κλπ.
Μπορει να ειναι παρανομο αλλα δεν το τηρει κανεις.
Ακομα και σε αδειο μπουκαλι αναψυκτικου εχω βαλει βενζινη για να το παω σε φιλο που ειχε μεινει.
Γεμισα 2 μπουκαλια (3 λιτρα),του τα πηγα,εβαλε μεσα τη βενζινη και πηγε στο κοντινοτερο βενζιναδικο να βαλει.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

rednick έγραψε: 20 Σεπ 2018, 21:13
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 20 Σεπ 2018, 20:58 Στο Shell μου ειπαν οτι επιτρεπεται να δωσουν μεχρι 10 λιτρα μονο σε δοχειο καυσιμων το οποιο δανειζουν μαλιστα
Στην σελ στο χωριο μου δεν σου δινουν καυσιμα αν δεν εχεις καταλληλο δοχειο η κανιστρο , μαλιστα εχουν και καμερες που γραφουν και ο υπαλληλος θα βρει τον μπελα του.
Αντιθετα εδω στη γειτονια μου σε εταιρικο Shell μια χαρα βαζουν ολοι σε διαφορα μπιτονια για τα χορτοκοπτικα,αλυσοπριονα κλπ κλπ.
rednick

stergiosbik έγραψε: 20 Σεπ 2018, 21:15
rednick έγραψε: 20 Σεπ 2018, 21:13
Αντιθετα εδω στη γειτονια μου σε εταιρικο Shell μια χαρα βαζουν ολοι σε διαφορα μπιτονια για τα χορτοκοπτικα,αλυσοπριονα κλπ κλπ.
Ναι υπαρχουν πρατηρια που σου δινουν και υπαρχουν αυτα που δεν δινουν ,κανονικα θελει καταλληλο μπετονι η κανιστρο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”