!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:12
plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:03
Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Σεπ 2022, 13:49

Όχι ρε Κάπτεν Άχαμπ! Έλεος!
Ποτέ μη λες ποτέ υπάρχουν μερικές χοντρουλες που βγάζουν τρελά βιτσια η λεγαμενη δεν είναι και τρομερά άσχημη έχει προστυχο κι εκφυλο πρόσωπο.
ΕχμμΌχι, δεν έχει!
Ξέρω απο χοντρούλες με προστυχέκφυλο πρόσωπο που όντως μπορούν να σε κάνουν πυρόκαυλο μεσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή δεν είναι από αυτές, λυπάμαι.
ωχ :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Γυναικα κατηγορειται οτι αναγκασε αντρα να κανει σεξ μαζι της. Αλλα δεν ηταν βιασμος λεει ο νομος.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:34 ω να σου
αυτοι ειστε :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Οκ ειναι καλο η γυναικα να εχει πιασιματα και να μην ειναι ακτινογραφια αλλα τουτη δω ειναι too much.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:12

Ποτέ μη λες ποτέ υπάρχουν μερικές χοντρουλες που βγάζουν τρελά βιτσια η λεγαμενη δεν είναι και τρομερά άσχημη έχει προστυχο κι εκφυλο πρόσωπο.
ΕχμμΌχι, δεν έχει!
Ξέρω απο χοντρούλες με προστυχέκφυλο πρόσωπο που όντως μπορούν να σε κάνουν πυρόκαυλο μεσα σε δευτερόλεπτα. Αυτή δεν είναι από αυτές, λυπάμαι.
μην ριχνεις νερο στο μυλο της αντιδρασης με προσβλητικα σεξορατσιστικα σχολια - κρατα γερα το ηθικο πεονεκτημα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

George_V έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:52 Οκ ειναι καλο η γυναικα να εχει πιασιματα και να μην ειναι ακτινογραφια αλλα τουτη δω ειναι too much.
δεν ξερεις τις χαρες τους,χοντροφοβικε ρατσιστη :giggle:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:49
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:34 ω να σου
αυτοι ειστε :102:
πάλι εγώ φταίω; :102:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν μας ενοχλούν οι χοντρές, ίσα-ίσα που δέιχνουν το παράδοξο να σου λένε ότι είναι πολλά 32τ.μ., ενώ η χοντρή πιάνει μόνη της τα 4τμ.
Αλλά όχι και να μας βιάζουν.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:57 Δεν μας ενοχλούν οι χοντρές, ίσα-ίσα που δέιχνουν το παράδοξο να σου λένε ότι είναι πολλά 32τ.μ., ενώ η χοντρή πιάνει μόνη της τα 4τμ.
Ο νομος λεει οτι δεν βιασε. Μονο σεξουαλικη επιθεση εκανε.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

George_V έγραψε: 28 Σεπ 2022, 15:00
Dwarven Blacksmith έγραψε: 28 Σεπ 2022, 14:57 Δεν μας ενοχλούν οι χοντρές, ίσα-ίσα που δέιχνουν το παράδοξο να σου λένε ότι είναι πολλά 32τ.μ., ενώ η χοντρή πιάνει μόνη της τα 4τμ.
Ο νομος λεει οτι δεν βιασε. Μονο σεξουαλικη επιθεση εκανε.
Άστον να λέει.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Επικ θρεντ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vantono έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:22

Αυτη στο op είναι φωτοσοπαρισμενη φωτο της. Εδώ η κανονική, απ'οτι βλέπω.
Εικόνα
wtf

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

plouf έγραψε: 28 Σεπ 2022, 11:33 Ο τυπακος είναι απλά simp εγώ αν ήμουν στην θέση του θα την έβαζα κάτω την καργιολα και θα της εσκιζα το μουνι με την κυλοτα. :romance-hearteyes:

Η μόνη περίπτωση που θα είχα αρνηθεί θα ήταν αν ήμουν δεσμευμένος με άλλη.
Άλλο πράγμα να έχει πιασίματα και τροφαντά οπίσθια, και άλλο να ρίχνεις τα προκοίλια της στους ώμους σου για να βρεις την τρύπα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Η πρώτη γκομενα με την οποία είχα κάποια τυπου σεξουαλικη επαφή ήταν χοντρή. Πήγαινα στο γυμνάσιο ακομα φυσικα, οπότε δεν είχα πιάσει ποτέ βυζι. Για την ακρίβεια, μέχρι εκείνη την ηλικία δε με πολυενδιεφερε κιόλας να πιάσω. Γενικά είχα μια τεράστια αδιαφορία για τις γυναίκες όχι λόγω σεξισμου αλλά μέχρι τότε υπήρχαν για μένα δύο κατηγορίες ανθρώπων: αυτοί που παίζουν μπάλα και βιντεοπαιχνιδια, κ αυτοί που δεν παίζουν. Οι γυναίκες συντριπτικα τω καιρώ εκείνω ανηκαν στη δεύτερη κατηγορία, οπότε ήταν για μενα πρακτικά αόρατες.

Τότε μπαίνοντας αργά και σταθερά στην προεφηβεια κ έπειτα στην εφηβεία, βλέποντας τα ΒΥΖΙΑ των συμμαθητριών ολοένα και να μεγαλώνουν (Γεωργία Μ. αν με διαβάζεις τέτοια ΒΥΖΑΡΑ δεν έχει ματαξαναυπαρξει, το τι μαλακια έχω βαρέσει για πάρτη σου ο Θεός και η ψυχούλα μου μόνο το ξερουν), συνειδητοποίησα ότι υπάρχουν κ οι γυναίκες στον κόσμο κ ότι ο βασικός σκοπός μου στον πλανήτη δεν είναι να κλωτσαω ένα τόπι, ούτε να σκοτώνω νομιστερακια σε μια οθόνη. Ο σκοπός της ζωής μου είναι ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΩ ΟΛΕΣ (εκτός μάνας κ αδερφής προφανώς ε) και τα άλλα έπονται.

Το θέμα είναι ότι δε μου καθόταν καμία. Όχι μόνο γιατί δεν ημουν κ κανα ωραιο ή εστω προσεγμενο παιδι. Ούτε αγαπούσα κ πολυ το μπάνιο κ την καθαριότητα μεταξυ μας. Καταρχάς με εξαίρεση ένα υποτιθέμενο τσουλι- συμμαθήτρια με κάτι μπλούζες rave κ ξανθά ντεκαπαρισμενα μαλλιά που τη γαμουσε ο κλασικος εξωσχολικος με το μηχανακι και το μπουφάν φλαι κ το καγκουρικο μαλλι (και αυτο ακομα ελεγχεται αλλα εστω), οι άλλες ήταν, μετά βεβαιότητας το λέω, παρθένες. Όπως ήταν και όλα τα αγόρια. Εκτός αν βίαζε κάναν συμμαθητή μου ο πατέρας του, που παίζει στατιστικά, αλλά εν πάση περιπτώσει αυτό είναι άλλη κουβέντα.

Τότε γνωρισα από συμμαθητές μου την Β. Η Β. ήταν χοντρή και το έπαιζε έμπειρη και καλα. Ήταν ρεαλιστικα η μοναδική μου ευκαιρία να αγγίξω γυναίκα, γιατί με γούσταρε, κ υποτίθεται ήταν και εμπειρη. Μετά από πολλά χρόνια πάντως που βγήκαμε για ποτό, το 2017 συγκεκριμένα, μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά που την άγγιξε άντρας κ ότι απλά το έπαιζε κ καλα τότε.

Ένα βράδυ λοιπόν πήγαμε στο σχολείο μου, οι δυο μας, και επιτέλους έπιασα ΒΥΖΙΑ. Κάναμε κ άλλα πράγματα αλλά δε με άφησε να της τον βάλω, οπότε έμεινα παρθένος για λίγο ακόμα, αλλά είχα αγγίξει βυζια και μουνι τουλάχιστον. Μάλιστα ήμουν τόσο απειρος, αβγαλτος κ χεστης που πραγματικά μου έγινε εμμονή ότι κόλλησα aids εκείνο το βράδυ με κάποιον τροπο :102:

Μετά από λίγο καιρό επίσης μου είπε οτι θα μου καθόταν τότε αν επέμενα αλλά ήθελε να το παίξει δύσκολη κ καλά. Αμφιβάλλω βέβαια ότι θα τα καταφερνα κ να μου καθόταν, την πρώτη φορά που πηδηξα πρέπει να μου πήρε κάνα 5λεπτο να βρω τρύπα αλλά τεσπα :102:

Τεσπα αγαπάω τις χοντρές εξαιτίας αυτής της εμπειρίας :g094:
Άβαταρ μέλους
Belladonna
Phorum.gr user: Belladonna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belladonna »

Πέρα σπό την μηχανική διέγερση (που είναι σε κατάσταση ηρεμίας), μπορεί να υπάρξη στύση όταν ο άλλος δεν θέλει και βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”