εκοφιτης ηταν λαιμαιΑλιόσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 21:04Καθόλο αστειος, τουλάχιστον με βάση αυτά που έγραψε, κάποια απο τα οποία διάβασα. Τώρα ναι βέβαια αν το έβριζες μάλλον θα τρωγες ξύλο.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2022, 17:43 αστείος τύπος... θυμίζει κόκκορα που τσαμπουκαλεύεται μέσα στο κοτέστσι και πίσω απ το κοτετσόσυρμα... κάνει τον καμπόσο στις κότες.....
γιατί απόξω απ το κοτέτσι, τρέχει να σωθεί και του φεύγει η κοτετσομαγκιά... ετσι ειναι συνηθως αυτοι...
ανιγουει...ρεστ ιν πις...
περιστατικο με χουντικο Λαδά
50ο λεπτο και μετά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρένος Αποστολίδης για την λογοτεχνία
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ρένος Αποστολίδης για την λογοτεχνία
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Για τα γεγονότα του 1964 και τα επεισόδια στην βουλή στα οποία ενεπλάκη και ο Ρένος Αποστολίδης, παραθέτω κάποια πράγματα από το αρχείο της εφημερίδας Ελευθερία της εποχής, θεωρώ ότι θα τα βρείτε ενδιαφέροντα:

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Δεν τον συμπαθούσα καθόλου. Και όχι βέβαια γιατί ήταν αναρχοδεξιος, αλλά γιατί ήταν καπάνταης
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μεγαλο του έργο η μετάφραση του Ντρουζεν για τον Μ.Αλεξανδρο και τους διαδόχους του.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- taxalata xalasa
παραμυθια για λαγους...Αλιόσα έγραψε: 02 Σεπ 2022, 21:04Καθόλο αστειος, τουλάχιστον με βάση αυτά που έγραψε, κάποια απο τα οποία διάβασα. Τώρα ναι βέβαια αν το έβριζες μάλλον θα τρωγες ξύλο.taxalata xalasa έγραψε: 02 Σεπ 2022, 17:43 αστείος τύπος... θυμίζει κόκκορα που τσαμπουκαλεύεται μέσα στο κοτέστσι και πίσω απ το κοτετσόσυρμα... κάνει τον καμπόσο στις κότες.....
γιατί απόξω απ το κοτέτσι, τρέχει να σωθεί και του φεύγει η κοτετσομαγκιά... ετσι ειναι συνηθως αυτοι...
ανιγουει...ρεστ ιν πις...
περιστατικο με χουντικο Λαδά, επειδή έγραψε (ο Αποστολίδης) για αξιωματικο που χεζονταν πάνω του και εκλαιγε σε μάχη του εμφυλιου ο οποιος προηγουμένως έκανε στον Αποστολιδη τον καμπόσο (ο Α2/ διήγημα)
50ο λεπτο και μετά.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Eνδιαφέρον περιστατικο του Ρένου
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 16 Απαντήσεις
- 586 Προβολές