Εσύ το μόνο που ασχολείσαι είναι μόνο πότε μπαίνει το επίδομα απορίας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56 δλδ πρέπει να παρακολουθούμε τον αυτιά να μάθουμε πότε πληρώνουμε φόρους, τέλη, ένφια, φρύδια μύδια γαμίδια;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπήρχε λόγος που προτιμήθηκε η Viva Wallet για το Fuel Pass 2;
- Μαδουραίος
Re: Υπήρχε λόγος που προτιμήθηκε η Viva Wallet για το Fuel Pass 2;
Έχεις προστατευόμενα μέλη; Γιατί εμένα δεν με έπιασε ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο και το ταβάνι χωρίς προστατευόμενα μέλη ή σύζυγο είναι 30.000vantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56Το πρώτο φιούελ ούτε εγώ το δικαιούμουν. Το δεύτερο που ειχε ταβάνι 45.000, με επιασε.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:41 Τί γίνεται ωρέ μάστορες; Τελικά μόνο εγώ δεν τα δικαιούμαι λόγω εισοδήματος; Όλοι οι άλλοι του phorum που το παίζετε λεφτάδες, managers, εισοδηματίες και μεσαία τάξη τί εισοδήματα έχετε τελικά; Κάτω από 30.000; Υποτίθεται ότι νοικιάζετε σπίτια σε άλλους, ότι έχετε καλούς μισθούς και το δικαιούστε;
Γέμισε πλεμπαρία το phorum. Κάθομαι και κάνω συζητήσεις περί οικονομίας με πλεμπαρία...
![]()
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
Δημοκράτης
Στέλνει στο viber γιατί το κόστος είναι περίπου 1/200 σε σχέση με το smsnowhere έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:50 ο ίδιος λόγος που η εθνική στέλνει οτπ στο βάιμπερ.επειδή είναι μαλάκες
- Dwarven Blacksmith
Άσε ρε, 45 είναι αν έχεις γυναίκα και 4 παιδιά.vantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56Το πρώτο φιούελ ούτε εγώ το δικαιούμουν. Το δεύτερο που ειχε ταβάνι 45.000, με επιασε.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:41 Τί γίνεται ωρέ μάστορες; Τελικά μόνο εγώ δεν τα δικαιούμαι λόγω εισοδήματος; Όλοι οι άλλοι του phorum που το παίζετε λεφτάδες, managers, εισοδηματίες και μεσαία τάξη τί εισοδήματα έχετε τελικά; Κάτω από 30.000; Υποτίθεται ότι νοικιάζετε σπίτια σε άλλους, ότι έχετε καλούς μισθούς και το δικαιούστε;
Γέμισε πλεμπαρία το phorum. Κάθομαι και κάνω συζητήσεις περί οικονομίας με πλεμπαρία...
![]()
30 για αστεφάνωτη βαντόναινα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
α ρε mijn.overheid.nl που σας χρειάζεται υποβαλκάνιοι ανθρωπίδες τρωγλοδύτες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Καλα πες το μπαμπα να σε παει κεντρο για καφε η καβαλα τ αστικο παρεα με τα πακιστανια και ασε τα πολλα μπουφε.Μαδουραίος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:52Δεν φτάνω σε τέτοιο επίπεδο ξεφτίλας και αν είχα το δικαίωμα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
τα μεγαλύτερα επενδυτικά μυαλά παγκοσμίως μου έχουν έτοιμες αναλύσεις κάθε πρωίΜαδουραίος έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:58Εσύ το μόνο που ασχολείσαι είναι μόνο πότε μπαίνει το επίδομα απορίας.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56 δλδ πρέπει να παρακολουθούμε τον αυτιά να μάθουμε πότε πληρώνουμε φόρους, τέλη, ένφια, φρύδια μύδια γαμίδια;
Αφενος λογιστή δεν έχεις; Αυτα τα βλεπουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:52 διαβάζω από εσάς τους μαλάκες για το φιούελ πας, λέω ωραία πάω να τους τα πάρω. μπαίνω στην εφαρμογή και αποδεικνύεται ότι δεν δικαιούμαι γιατί ξέχασα να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας. πάνω να τα πληρώσω, και τρώω εκατό τα εκατό πρόστιμο![]()
Αφετερου εφορια δεν πληρωσες; Φαινεται η οφειλη σου εκει.
Ξενερα οντως, αλλα ειχαν παρει κ τρελη παραταση γμτ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Οχι δεν έχω. Δεν παίζει να ηταν 30 το ταβάνι για το δεύτερο φιούελ. Ανεβηκε στα 40 ή 45, δεν μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος.Beria έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:58Έχεις προστατευόμενα μέλη; Γιατί εμένα δεν με έπιασε ούτε το πρώτο ούτε το δεύτερο και το ταβάνι χωρίς προστατευόμενα μέλη ή σύζυγο είναι 30.000vantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56Το πρώτο φιούελ ούτε εγώ το δικαιούμουν. Το δεύτερο που ειχε ταβάνι 45.000, με επιασε.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:41 Τί γίνεται ωρέ μάστορες; Τελικά μόνο εγώ δεν τα δικαιούμαι λόγω εισοδήματος; Όλοι οι άλλοι του phorum που το παίζετε λεφτάδες, managers, εισοδηματίες και μεσαία τάξη τί εισοδήματα έχετε τελικά; Κάτω από 30.000; Υποτίθεται ότι νοικιάζετε σπίτια σε άλλους, ότι έχετε καλούς μισθούς και το δικαιούστε;
![]()
Μηπως εχεις κανενα μεγάλου κυβισμου αμαξι ή τζιποειδές κτλ, και πιάνεται σαν πολυτελείας?
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
άσε, κηδεία. και μπήκα τις προάλλες για την φορολογική και δεν είδα κάποια ειδοποίηση (όχι ότι θα έκανε διαφορά, η προθεσμία ήταν 28/2)stella έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:01Αφενος λογιστή δεν έχεις; Αυτα τα βλεπουν.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:52 διαβάζω από εσάς τους μαλάκες για το φιούελ πας, λέω ωραία πάω να τους τα πάρω. μπαίνω στην εφαρμογή και αποδεικνύεται ότι δεν δικαιούμαι γιατί ξέχασα να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας. πάνω να τα πληρώσω, και τρώω εκατό τα εκατό πρόστιμο![]()
Αφετερου εφορια δεν πληρωσες; Φαινεται η οφειλη σου εκει.
Ξενερα οντως, αλλα ειχαν παρει κ τρελη παραταση γμτ.
30.000 είναι το όριο για το Fuell Pass IIvantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:02Οχι δεν έχω. Δεν παίζει να ηταν 30 το ταβάνι για το δεύτερο φιούελ. Ανεβηκε στα 40 ή 45, δεν μπορει να θυμαμαι τοσο λαθος.
Μηπως εχεις κανενα μεγάλου κυβισμου αμαξι ή τζιποειδές κτλ, και πιάνεται σαν πολυτελείας?
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
το οποίο είναι πανάκριβο ξερωγώ και αποφάσισαν να χώσουν και ένα τρίτο στη διαδικασίαΔημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:59 Στέλνει στο viber γιατί το κόστος είναι περίπου 1/200 σε σχέση με το sms
Να σημειώνεις στην ατζέντα σου τις οικονομικές υποχρεώσεις, φοροφυγά.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:00 α ρε mijn.overheid.nl που σας χρειάζεται υποβαλκάνιοι ανθρωπίδες τρωγλοδύτες
Το μίσος για τη μπουμεργιά είναι δυνατότερο απ' τα ασφαλιστικά
~~~~
Μίμα για χρήμα
~~~~
Μίμα για χρήμα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Σιγουρα? Τότε πωςστομπούτσο πηρα φιούελ 2 και το 1 με πέταγε όξω?Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:59Άσε ρε, 45 είναι αν έχεις γυναίκα και 4 παιδιά.vantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:56Το πρώτο φιούελ ούτε εγώ το δικαιούμουν. Το δεύτερο που ειχε ταβάνι 45.000, με επιασε.Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:41 Τί γίνεται ωρέ μάστορες; Τελικά μόνο εγώ δεν τα δικαιούμαι λόγω εισοδήματος; Όλοι οι άλλοι του phorum που το παίζετε λεφτάδες, managers, εισοδηματίες και μεσαία τάξη τί εισοδήματα έχετε τελικά; Κάτω από 30.000; Υποτίθεται ότι νοικιάζετε σπίτια σε άλλους, ότι έχετε καλούς μισθούς και το δικαιούστε;
![]()
![]()
30 για αστεφάνωτη βαντόναινα.
εντιτ: Πότε έγινε το πρωτο, θυμαται κανεις? Καπου το Μάρτιο? Μήπως συμπεριελάμβανε εισόδημα απο φορολογική δηλωση του '20, ενώ το ΙΙ που εγινε Ιουλιο είχε να κανει με εισοδημα του '21?
- Dwarven Blacksmith
Το πρώτο είχε μικρότερο όριο, δεν θυμάμαι λεπτομέρεις. Πάντως το δεύτερο σε πιάνει με τα 30, τώρα δεν μπορείς να το πάρεις πίσω.vantono έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:07 Σιγουρα? Τότε πωςστομπούτσο πηρα φιούελ 2 και το 1 με πέταγε όξω?![]()
εντιτ: Πότε έγινε το πρωτο, θυμαται κανεις? Καπου το Μάρτιο? Μήπως συμπεριελάμβανε εισόδημα απο φορολογική δηλωση του '20, ενώ το ΙΙ που εγινε Ιουλιο είχε να κανει με εισοδημα του '21?
Τρίτος είναι και ο πάροχος κινητής.nowhere έγραψε: 30 Αύγ 2022, 13:05το οποίο είναι πανάκριβο ξερωγώ και αποφάσισαν να χώσουν και ένα τρίτο στη διαδικασίαΔημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2022, 12:59 Στέλνει στο viber γιατί το κόστος είναι περίπου 1/200 σε σχέση με το sms
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 404 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 4 Απαντήσεις