!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζητείται εκδοτης
Re: Ζητείται εκδοτης
Εμείς καλά γελάμε εδώ αλλά επειδή ξεκίνησα κι εγώ προθέρμανση μαζί σου, μίλαγα ταυτόγχρονα τηλ και σε κάποιους άλλους έχει πάει το σκ@τό στην κάλτσα!
Δημοκράτης έγραψε: 11 Αύγ 2022, 12:50Μη σε στριμώξει ο ποιητής δημοσιογράφος
Δεν ειμαι σεξολιγουρι σαν κι εσενα, κατ' ευθειαν της εδωσα το κινητο του εκδοτη.
.
-
Δημοκράτης
ποιος είπε για εσέσα ρε ψεκοπαρτάλι;Αρίστος έγραψε: 11 Αύγ 2022, 14:22
Δεν ειμαι σεξολιγουρι σαν κι εσενα, κατ' ευθειαν της εδωσα το κινητο του εκδοτη.
.
Οκ εχεις δικιο, παρεξηγησις.
.
.
Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
"Άχρι καιρού..."
Τον Λιακόπουλο λες ποιητή;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Γιατί μόνο αυτός εκδίδει έργα με το κιλό.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Έχουν ομοιοκαταληξια, μέτρο;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Οχι καλε, δεν πηγα στον Δημοσθενη!waldorf έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:35Τον Λιακόπουλο λες ποιητή;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
Γιατί μόνο αυτός εκδίδει έργα με το κιλό.
"Άχρι καιρού..."
Αλλα εχουν, αλλα όχι.Πτολεμαίος έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:35Έχουν ομοιοκαταληξια, μέτρο;Νατάσα έγραψε: 14 Αύγ 2022, 16:28 Τελικα αρεσαν τα ποιηματα μου στον ποιητη!!! Μου ειπε ότι γραφω πολυ ωραια και μαλιστα του προκαλεσα και συγκινηση!!! Μου ειπε όμως οτι χρειαζονται τουλαχιστον 65 ποιηματα για να γίνει η εκδοση και γω εχω μονο γυρω στα σαραντα. Δεν πειραζει, θα συνεχίσω!!!...
"Άχρι καιρού..."
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 140 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-