!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Ελιτίστικος Φεμινοκατινισμός
Latinopoulou likes this post
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Άκουσα στην αρχή. Φωνάζει πολύ και δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 19:11 Παρτ ουάν
«Όλα τα κορμιά είναι σώματα παραλίας»: Η καμπάνια της ισπανικής κυβέρνησης με πρωταγωνίστριες πέντε γυναίκες
Πέντε γυναίκες ποζάρουν στην παραλία για την καλοκαιρινή καμπάνια του υπουργείου Ισότητας της Ισπανίας, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα.
https://www.lifo.gr/now/world/ola-ta-ko ... ernisis-me
Παρταλίζα και καντακορνίζα
Ισπανία: Δεν πήραν άδεια από τα μοντέλα για την body positivity καμπάνια- Ζήτησε συγγνώμη η καλλιτέχνις
https://www.lifo.gr/now/world/ispania-d ... syggnomi-i
![]()
![]()
![]()
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι είναι τα περίφημα rants του μπερ, θέλουν συνήθισμα
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Οτι καλυτερο, μετα το πιωμα, να σε φερνουν σπιτι, να μπαινεις στο φορουμ και να διαβαζεις τετοια νηματα.
Γουσταρω να πιω ακομα 2-3 αλλα δεν υπαρχει σταγονα στο σπιτι!
Θα τη βγαλω με κοκακολες, εχει και μπεικρολς!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Όχι δε λέμε αυτό καρδιά μου.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:26Μα αυτό λέμε καρδιά μου από την αρχή. Η αστοχία είναι που δεν ζήτησαν την άδεια του μοντέλου και να πληρωθεί για την δουλειά της. Τι θα κάνει το μοντέλο; θα πεινάσει; ουπς. Nope.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:21Κανένα πρόβλημα.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:15
Μα δεν είπα ότι τρέχω ανέμελη στις παραλίες. Φυσικά και έχω ανασφάλειες με το σώμα μου, ειδικά μπροστά σε καινούριο γκομενο. Απλά μου περνάνε όταν πρέπει να κυνηγήσω τον τύπο με τους λουκουμάδες.
Θα κάνει μια καμπάνια το υπουργείο τουρισμού με κάποια μοντέλα που θα πληρώσει κανονικά και σου φύγουν και οι ανασφάλειες και τα πάντα όλα.
Προτείνω να βάλει και τον λουκουματζή στην αφίσα.
Ολα τα άλλα είναι στην σωστή κατεύθυνση. Και ο λουκουματζής επίσης.
Εγώ εστίασα στις ελιτίστικες χαζοφεμινιές κι εσύ συνέχισες με τα δικά σου, που ήταν τελείως άσχετα με τα εργασιακά.
Και όταν έφτασε η φάση στο δικό σου παρεό και κατά πόσον θα το πέταγες* αν έβλεπες μια τέτοια καμπάνια, το γύρισες στο αν πληρώθηκαν οι όχι οι μοντέλες, που δεν ήταν καν μοντέλες αλλά θύματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
*Φαντάσου σκηνικό, πέταγμα παρεό να το παίρνει ο άνεμος, ενθουσιασμός κλπ εντάξει δεν είναι και τόσο πρωτότυπο αλλά εδώ που φτάσαμε και λίγο μιούζικαλ φάση, επιβάλλεται.
Αφιερωμένο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Eθνικοκοινωνιστης
δυνατος τυπεVolk έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:40Οτι καλυτερο, μετα το πιωμα, να σε φερνουν σπιτι, να μπαινεις στο φορουμ και να διαβαζεις τετοια νηματα.
Γουσταρω να πιω ακομα 2-3 αλλα δεν υπαρχει σταγονα στο σπιτι!
Θα τη βγαλω με κοκακολες, εχει και μπεικρολς!
![]()
![]()
![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Ποια φάση έφτασε στο δικό μου παρεό και το γύρισα αν πληρώθηκε το μοντέλο; από την αρχή αυτό δεν ήταν το σημείο το οποίο ανέδειξες;ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:40Όχι δε λέμε αυτό καρδιά μου.Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:26Μα αυτό λέμε καρδιά μου από την αρχή. Η αστοχία είναι που δεν ζήτησαν την άδεια του μοντέλου και να πληρωθεί για την δουλειά της. Τι θα κάνει το μοντέλο; θα πεινάσει; ουπς. Nope.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:21
Κανένα πρόβλημα.
Θα κάνει μια καμπάνια το υπουργείο τουρισμού με κάποια μοντέλα που θα πληρώσει κανονικά και σου φύγουν και οι ανασφάλειες και τα πάντα όλα.
Προτείνω να βάλει και τον λουκουματζή στην αφίσα.
Ολα τα άλλα είναι στην σωστή κατεύθυνση. Και ο λουκουματζής επίσης.
Εγώ εστίασα στις ελιτίστικες χαζοφεμινιές κι εσύ συνέχισες με τα δικά σου, που ήταν τελείως άσχετα με τα εργασιακά.
Και όταν έφτασε η φάση στο δικό σου παρεό και κατά πόσον θα το πέταγες* αν έβλεπες μια τέτοια καμπάνια, το γύρισες στο αν πληρώθηκαν οι όχι οι μοντέλες, που δεν ήταν καν μοντέλες αλλά θύματα παραβίασης προσωπικών δεδομένων.
*Φαντάσου σκηνικό, πέταγμα παρεό να το παίρνει ο άνεμος, ενθουσιασμός κλπ εντάξει δεν είναι και τόσο πρωτότυπο αλλά εδώ που φτάσαμε και λίγο μιούζικαλ φάση, επιβάλλεται.
Αφιερωμένο.
Δεν με πειράζει να φοράω παρεό.Αντιθέτως μ αρέσει και το βρίσκω και πολύ χαριτωμένο και τσαχπίνικο.
Θα μου στοίχιζε όμως αν δεν πήγαινα στην θάλασσα επειδή έχω κιλά, μη με κοροϊδέψουν κτλ. Προσωπικά όσες ανασφάλειες και αν έχω είμαι πολύσταρχιδιστρια για να λάβω οποιονδήποτε υπόψη και να μην πάω στην αγαπημένη μου θάλασσα. Δεν είναι όμως όλοι όπως εγώ. Ε εκεί στοχεύει η καμπάνια.
Κατά τ άλλα περί μιούζικαλ κτλ και παρεό στον αέρα μου έχουν προτείνει να κάνω το πλας σαιζ μονδελο αλλά αρνήθηκα. Δεν ήθελα να μπλέξω στον κύκλο των μονδελων.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
Ώστε υπάρχουν γυναίκες που δεν πάνε για μπάνιο για τέτοιο λόγο;Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:53 Θα μου στοίχιζε όμως αν δεν πήγαινα στην θάλασσα επειδή έχω κιλά, μη με κοροϊδέψουν κτλ.
Πόσες να είναι άραγε, ποιος ξέρει...
Μια ολόκληρη ζωή πάντως βλέπω τις παραλίες να σφύζουν από γυναίκες "με κιλά" να κάνουν το μπανάκι τους
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Όλα τέλεια σε αυτή την κοινωνία τελικά. Α στο καλό, πως νομίζαμε ότι αυτοκτονούν παιδιά και άνθρωποι εξαιτίας του μπουλινγκ. Ποιος ξέρει πως έγινε αυτή η παρανόηση.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:06Ώστε υπάρχουν γυναίκες που δεν πάνε για μπάνιο για τέτοιο λόγο;Naida έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 21:53 Θα μου στοίχιζε όμως αν δεν πήγαινα στην θάλασσα επειδή έχω κιλά, μη με κοροϊδέψουν κτλ.![]()
Μια ολόκληρη ζωή πάντως βλέπω τις παραλίες να σφύζουν από γυναίκες "με κιλά" να κάνουν το μπανάκι τους![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, υπάρχουν. Και πιο συχνά ενδιάμεσες καταστάσεις. Γυναίκες ή ίσως και άντρες που θα διαλέξουν μια παραλία με λιγότερο κόσμο ή θα τραβηχτούν σε κάποια άκρη να μην εκτίθενται πολύ ή που θα τυλιχτούν με κάτι μόλις βγουν από τη θάλασσα. Πολύ συχνό φαινόμενο.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Ιούλ 2022, 22:06 Ώστε υπάρχουν γυναίκες που δεν πάνε για μπάνιο για τέτοιο λόγο;![]()
Γενικά υπάρχουν άτομα που υποφέρουν βασανιστικά από την εικόνα του σώματός τους. Απλά σε τέτοιου είδους καμπάνιες, σαν του νήματος, υπάρχουν παράπλευρες συνέπειες. Παιδιά ή και ενήλικες με παχυσαρκία σε βαθμό που να αποτελεί κίνδυνο για την υγεία τους κι εκεί η κατάσταση μπερδεύεται.