Εκεί είναι το λάθος σου. Δεν υπάρχουν έξυπνοι λαοί, ο λαός είναι πάντα βλάκας - η βλακεία της μάζας. Φοβάμαι ότι ακόμα και αν αθροίσεις 10000 έξυπνους η μάζα που θα φτιάξουν θα είναι πάλι ηλίθιαShetikos1 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 08:24 Βρε παιδιά εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ έχω μία απορία μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να μου την λύση ???
Πώς είναι δυνατόν ένας υποτιθέμενα έξυπνος λαός να ψηφίσει για πρωθυπουργό του έναν τόσο ηλίθιο άνθρωπο όπως ο Μητσοτάκης???
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα τιμωρηθεί
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ζελένσκι: Η Ελλάδα θα τιμωρηθεί
Μάλιστα όπως βλέπω έπεσα σε μαρτυριάρη !Green Dragon έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:37Εκεί είναι το λάθος σου. Δεν υπάρχουν έξυπνοι λαοί, ο λαός είναι πάντα βλάκας - η βλακεία της μάζας. Φοβάμαι ότι ακόμα και αν αθροίσεις 10000 έξυπνους η μάζα που θα φτιάξουν θα είναι πάλι ηλίθιαShetikos1 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 08:24 Βρε παιδιά εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ έχω μία απορία μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να μου την λύση ???
Πώς είναι δυνατόν ένας υποτιθέμενα έξυπνος λαός να ψηφίσει για πρωθυπουργό του έναν τόσο ηλίθιο άνθρωπο όπως ο Μητσοτάκης???![]()
Θέλεισα να δώσω λίγο κουράγιο σε όλους μας και εσύ μου την χάλασες.
Γνωρίζω αρκετά καλά περί ψυχολογίας των μαζών.
- Otto Weininger
Στα παπαρια μας. Ανιστόρητοι.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:16Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα – Υπέγραψε διάταγμα ο πρωθυπουργός.
https://www.in.gr/2022/07/22/politics/d ... hypourgos/
Let them make the first mistake. We make the last move.
οκ απο την αλλη τωρα καθε φορα που ακουμε για νεκρους στον πολεμο στην ουκρανια θα μπορουμε να λεμε σταρχιδιαμας πριν καν μαθουμε ποιας πλευρας
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Έφτασε να απειλεί και την Ελλάδα το πιόνι.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:45Στα παπαρια μας. Ανιστόρητοι.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:16Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα – Υπέγραψε διάταγμα ο πρωθυπουργός.
Ο Μαρινακης και οι λοιποί εφοπλιστές κουβαλούν ρωσικό πετρέλαιο, και γιατί η ελληνική πλοιοκτητική τάξη οφείλει την ύπαρξή της στην Συνθήκη του Κιουτσουκ Καϊναρτζή, που αναγκάστηκε να υπάρξει ο Σουλτάνος μετά την ήττα της Οθωμανίας στον 6ο Ρωσοτουρκικό πόλεμο. Αυτά φυσικά είναι ψιλά γράμματα για κουλογλείφτες σαν εσένα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Προσπάθησε από παλιά να κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα του σε αντίθεση με την Ντόρα, από κει και πέρα ανέλαβε την δουλειά ο Μαρινάκης.Shetikos1 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 08:24 Βρε παιδιά εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ έχω μία απορία μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να μου την λύση ???
Πώς είναι δυνατόν ένας υποτιθέμενα έξυπνος λαός να ψηφίσει για πρωθυπουργό του έναν τόσο ηλίθιο άνθρωπο όπως ο Μητσοτάκης???
Το πρόβλημά τους είναι οικογενειακό δεν διέφερε κανένας και δεν διαφέρει από τον άλλον.Annibas έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 14:02Προσπάθησε από παλιά να κρατήσει αποστάσεις από τον πατέρα του σε αντίθεση με την Ντόρα, από κει και πέρα ανέλαβε την δουλειά ο Μαρινάκης.Shetikos1 έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 08:24 Βρε παιδιά εσείς καλά τα λέτε αλλά εγώ έχω μία απορία μήπως μπορεί κάποιος από εσάς να μου την λύση ???
- Golden Age
Απο σεβασμό προς τη Ρωσία το κάνουνΖενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:54Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:45Στα παπαρια μας. Ανιστόρητοι.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:16
Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα – Υπέγραψε διάταγμα ο πρωθυπουργός.
Ο Μαρινακης και οι λοιποί εφοπλιστές κουβαλούν ρωσικό πετρέλαιο, και γιατί η ελληνική πλοιοκτητική τάξη οφείλει την ύπαρξή της στην Συνθήκη του Κιουτσουκ Καϊναρτζή, που αναγκάστηκε να υπάρξει ο Σουλτάνος μετά την ήττα της Οθωμανίας στον 6ο Ρωσοτουρκικό πόλεμο. Αυτά φυσικά είναι ψιλά γράμματα για κουλογλείφτες σαν εσένα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
πάρτε το ευχαριστώ, κορόιδα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Golden Age
Σημασία έχει τί κάνει η Δύση. Κι εκεί πάμε καλά.
- wooded glade
To παόκιο δολοφόνων πρώτο και καλύτερο.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- EKPLIKTIKOS
Ε βασικά αναμενόμενο, τόσο καιρό μάλλον ξεχασμένη την είχαν τη λίστα κ δεν μας ειχαν βαλει. Τωρα μας εβαλαν μαζι με τη Δανια, τη Σλοβενια κ κατι τέτοιες αλλες ανυπαρκτες/αδιαφορες. Πρακτικά είναι όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες σε αυτήν, με εξαίρεση τη Σερβία, τη Βοσνία και τη Λευκορωσία.Otto Weininger έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:45Στα παπαρια μας. Ανιστόρητοι.Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιούλ 2022, 13:16Ρωσία: Στη λίστα με τις «μη φιλικές χώρες» η Ελλάδα – Υπέγραψε διάταγμα ο πρωθυπουργός.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 116 Απαντήσεις
- 2676 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-