!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους με επικίνδυνο φορτίο αρκετών τόνων στο Παγγαίο
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Re: Συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους με επικίνδυνο φορτίο αρκετών τόνων στο Παγγαίο
8 Ουκροναζί λιγότεροι.
Πάμε παρακάτω.
Πάμε παρακάτω.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Μαδουραίος
Re: Συντριβή ουκρανικού αεροσκάφους με επικίνδυνο φορτίο αρκετών τόνων στο Παγγαίο
Πόσους αθώους θα σκότωναν 12 τόνοι πολεμικό υλικό;
Καταρριψη μου μυριζει
Δεν κολλάει αυτό που λες, πώς γινεται 1977 ? Αφου τοτε ειχαν ακομα ΕΣΣΔ εκει;;Otto Weininger έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:20Από το 1977 ασχολούνται με αυτόYochanan έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:17virus labs?Ζενίθεδρος έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 09:24 Μόνο σε εμένα φαίνεται παράξενο το ότι ξεκίνησε από την Ουκρανία, μετά πήγε στη Σερβία και μετά πήγαινε στην Ιορδανία;
.t-Virus Project
Though the t-Virus Project was undertaken by increasing numbers of laboratories exploring their own research, several significant discoveries can be noted. The first was in 1977,[6] when Marcus' t-Virus prototype was altered with genes taken from a leech, resulting in the increased likelihood of a human test subject developing the less fatal Cannibal Disease, keeping the host alive as a brain-damaged mutant suffering from gangrene
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
επιτρέπονται αεροπλάνα ρωσικών συμφερόντων να πετάνε πάνω απο ελληνικο εναέριο χώρο; δεν υπάρχει απαγόρευση; χμμμμ
-
talaipwros
πηγε και γαλλια, δεν ηταν ρωσικο, ηταν ρωσικων συμφεροντων.Αλιόσα έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:40επιτρέπονται αεροπλάνα ρωσικών συμφερόντων να πετάνε πάνω απο ελληνικο εναέριο χώρο; δεν υπάρχει απαγόρευση; χμμμμ
Π.χ ο βελοπουλος και ο τσιπρας ειναι ρωσικων συμφεροντων. Τους επιτρεπεται ομως η υπαρξη στον ελληνικο χωρο.
- Bill Hicks
δεν βγάζεις άκρη, αλλά αμφιβάλλω να πετάνε καν στην Ουκρανία. κατά πάσα πιθανότητα οι μεταφορές γίνονται οδικώς από/προς Πολωνία (Rzeszow) όπου πηγαινοέρχονται συνέχεια τα Αντονοφ.Yochanan έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:18πώς διαβαζεται αυτο; δλδ που ακριβως ξεκινησε και ποτε η συγκεκριμενη μεταφορα
αν ξεκινησε οντως απο ουκρανια εγω ανησυχω
οπότε εφόσον δεν έφυγε από το Rzeszow έχεις λιγότερο λόγο να ανησυχείς ότι μετέφερε κάτι από Ουκρανία.
τελευταία φορά που έγινε αυτό ήταν στις 13/07 όταν πέταξε στην Μασσαλία και μετά εξαφανίστηκε.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Αλλος ένας λόγος που έχω αγωνία και αγανάκτηση είναι ότι πρόσφατα είδα τη σειρά "τσερνόμπιλ" και έμαθα πέντε πράγματα. Ολόκληρος ο πλανήτης είχε μάθει για την έκρηξη έχοντάς την καταγράψει από δορυφόρους και οι Σοβιετικοί "καθησύχαζαν τον κόσμο της περιοχής". Ούτε καν την είχαν εκκενώσει.
Θυμάμαι εδώ σε εμάς, την ΕΡΤ του ΠΑΣΟΚ να μιλάει για "διαρροή".
Ντροπή!
Ντροπή!
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αν δεν ανεβάσει ο Τρακης στορι με την Αλήθεια που μας κρύβουν, εγώ δε πιστεύω τίποτα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Μαδουραίος
Μα οι σύμμαχοι μας Σέρβοι στέλνουν πολεμικό υλικό στο Μπαγκλαντές που είναι σύμμαχοι των Τούρκων;
- Bill Hicks
έμαθες πέντε πράγματα από τηλεοπτική σειρά;AlienWay έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 11:44 Αλλος ένας λόγος που έχω αγωνία και αγανάκτηση είναι ότι πρόσφατα είδα τη σειρά "τσερνόμπιλ" και έμαθα πέντε πράγματα. Ολόκληρος ο πλανήτης είχε μάθει για την έκρηξη έχοντάς την καταγράψει από δορυφόρους και οι Σοβιετικοί "καθησύχαζαν τον κόσμο της περιοχής". Ούτε καν την είχαν εκκενώσει.
Ντροπή!
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Η προτεραιότητα είναι να μην είναι επικίνδυνο το φορτίο για την περιοχή, για τα υπόλοιπα υπάρχει χρόνος.
Απ' ό,τι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, δεν γράφουν κάτι για επικινδυνότητα αλλά σαφώς και δεν το θεωρώ αξιόπιστο γιατί πιθανόν να γράφεται για να μην προκληθεί πανικός. Νομίζω όμως ότι δεν τους παίρνει για απόκρυψη γιατί στην τελική, δεν είναι κάτι στο οποίο έχει άμεση ανάμιξη η Ελλάδα.
Απ' ό,τι έχω διαβάσει μέχρι στιγμής, δεν γράφουν κάτι για επικινδυνότητα αλλά σαφώς και δεν το θεωρώ αξιόπιστο γιατί πιθανόν να γράφεται για να μην προκληθεί πανικός. Νομίζω όμως ότι δεν τους παίρνει για απόκρυψη γιατί στην τελική, δεν είναι κάτι στο οποίο έχει άμεση ανάμιξη η Ελλάδα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
πιστευεις αυτο θα σταματησει τα συριζοτρολς να γεμισουν καταρες το διαδικτυο και τους ανευθυνους ελεεινους τσιπροπολακηδες να βριζουν;ΓΑΛΗ έγραψε: 17 Ιούλ 2022, 12:27 Νομίζω όμως ότι δεν τους παίρνει για απόκρυψη γιατί στην τελική, δεν είναι κάτι στο οποίο έχει άμεση ανάμιξη η Ελλάδα.
Λιγότερους από όσους σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς που έχουν γίνει μέχρι σήμερα στον ρωσοουκρανικό πόλεμο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εμπεδοκλής
Το τι βρωμιές παίζονται διεθνώς στο εμπόριο όπλων δε λέγεται. Ξεκινάει ένα φορτίο για Ιορδανία, καταλήγει Λιβύη και λένε ότι πήγαινε Μπαγκλαντές. Οι δικοί μας εδώ κοιμούνται. Κανένα σχέδιο πτήσης, καμία ενημέρωση, τίποτα. Που πέφτει ένα και αρχίζουν τις ψεκοδημοσιεύσεις για λευκή σκόνη ούτως ώστε να μην υπάρχει οπτική επαφή και να κρύψουν ό,τι μπορούν...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 835 Απαντήσεις
- 16746 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γάταρος
-
- 3 Απαντήσεις