Ό,τι πεις, να είμαστε καλά και θα τα ξαναπούμε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έναρξη ΔΕΘ - Πρώτο Θέμα - Δημοσκοπήσεις
Re: Έναρξη ΔΕΘ - Πρώτο Θέμα - Δημοσκοπήσεις
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Συριζα εχει ταβανι το 20%. Ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν πιανουν 27%-29%ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:40 ΝΔ 32-35
ΣΡΖ 27-29
ΚΙΝΑΛ 12-15
ΧΑ 7-8
ΚΚΕ 6-7
Mε σημερινά δεδομένα και επιφύλαξη για το ποσοστό του ΚΙΝΑΛ.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δεν θα με χάλαγε καθόλου.
Απλώς έχω σχηματοποιήσει το προφίλ όσων ξαναψήφισαν σύριζα το '15 μετά το όχι και το συμπέρασμα που προκύπτει δεν συνάδει καθόλου με το ποσοστό που αναφέρεις. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι ειλικρινά, να κάνω λάθος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Βάσει δημοσκοπήσεων:
ΝΔ 36
ΣΖ 26
ΧΑ 8
ΚΝΛ 7.5
ΚΚ 7
Διάφοροι 15.5
Θα έπρεπε:
ΝΔ 36
ΣΖ 15
ΚΝΛ 19
Κανένας δεν ασχολείται με Φώφη.
Η στάσις του εκλογικού σώματος προς την Φώφη είναι το μυστήριο των ημερών.
ΝΔ 36
ΣΖ 26
ΧΑ 8
ΚΝΛ 7.5
ΚΚ 7
Διάφοροι 15.5
Θα έπρεπε:
ΝΔ 36
ΣΖ 15
ΚΝΛ 19
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Toτε ο κοσμος ακομα μασουλαγε το σανο, εξακολουθουσαν να εχουν ελπιδες διοτι τιποτα δεν ειχε εφαρμοστει. Τωρα τα παραμυθια τελειωσαν....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:57Δεν θα με χάλαγε καθόλου.![]()
Απλώς έχω σχηματοποιήσει το προφίλ όσων ξαναψήφισαν σύριζα το '15 μετά το όχι και το συμπέρασμα που προκύπτει δεν συνάδει καθόλου με το ποσοστό που αναφέρεις. Σε κάθε περίπτωση, εύχομαι ειλικρινά, να κάνω λάθος.
Το 90% οσων γνωριζω που ψηφισαν Συριζα το εχουν σκυλομετανοιωσει, υπαρχει και ενα 10% που δεν θελει να παραδεχτει οτι εκανε μαλακια ή που βολευτηκε σε θεση.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΜπλεΜπουμπυς
ΝΔ 29-31
ΣΡΖ 22-25
ΚΙΝΑΛ 6-7
ΚΚΕ 6-7
ΧΑ 4-6
ΣΡΖ 22-25
ΚΙΝΑΛ 6-7
ΚΚΕ 6-7
ΧΑ 4-6
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Η Φώφη είναι η ανώδυνη/εύκολη διέξοδος για όσους δεν θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και απογοητεύτηκαν από τον σύριζα. Ούτως ή άλλως, οι πασόκοι και κυρίως νδκράτες που απορρόφησε ο σύριζα, ήταν το τελευταίο οχυρό διαχωρισμού που γκρεμίστηκε μεταξύ μνη-αντιμνη κλπwooded glade έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:01 Βάσει δημοσκοπήσεων:
ΝΔ 36
ΣΖ 26
ΧΑ 8
ΚΝΛ 7.5
ΚΚ 7
Διάφοροι 15.5
Θα έπρεπε:
ΝΔ 36
ΣΖ 15
ΚΝΛ 19
Από την άλλη, με δεδομένο ότι μάλλον δεν θα προκύψει αυτοδυναμία, το ΚΙΝΑΛ θα παίξει σίγουρα ως συγκυβέρνηση, αν πιάσει ψηλό ποσοστό ο σύριζα και χαμηλότερο των προσδοκιών της η ΝΔ.
Με λίγα λόγια για τους κεντροαριστερούς, που ψάχνουν για δικαιολογίες, αλλά θέλουν και μια σχετική πρόσβαση σε μηχανισμούς εξουσίας, είναι η ιδανική λύση.
Δεν βλέπω κανένα μυστήριο στο κόνσεπτ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υποθέτω ότι μιλάς για τις εκλογές μετά το δημοψήφισμα. Το 90% που αναφέρεις, το έχουν σκυλομετανοιώσει σε σχέση με τι;Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:06Toτε ο κοσμος ακομα μασουλαγε το σανο, εξακολουθουσαν να εχουν ελπιδες διοτι τιποτα δεν ειχε εφαρμοστει. Τωρα τα παραμυθια τελειωσαν....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:57Δεν θα με χάλαγε καθόλου.Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:50
Ο Συριζα εχει ταβανι το 20%. Ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν πιανουν 27%-29%![]()
Το 90% οσων γνωριζω που ψηφισαν Συριζα το εχουν σκυλομετανοιωσει, υπαρχει και ενα 10% που δεν θελει να παραδεχτει οτι εκανε μαλακια ή που βολευτηκε σε θεση.
Επειδή ψήφισαν σύριζα και όχι ΛΑΕ πχ ή επειδή δεν ψήφισαν ΝΔ;
Έχει πολύ μεγάλη σημασία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- wooded glade
Για να βγάλω το ποσοστό του "όχι" προσθέτω ποσοστά από τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:06Toτε ο κοσμος ακομα μασουλαγε το σανο, εξακολουθουσαν να εχουν ελπιδες διοτι τιποτα δεν ειχε εφαρμοστει. Τωρα τα παραμυθια τελειωσαν....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:57Δεν θα με χάλαγε καθόλου.Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:50
Ο Συριζα εχει ταβανι το 20%. Ουτε στα πιο τρελα τους ονειρα δεν πιανουν 27%-29%![]()
Είναι γεγονός ότι έχω ξοδέψει όλες τις φιλοσυριζαϊκές δυνάμεις και δεν μου βγαίνει. Πρέπει να υποθέσω ότι ψηφίστηκε και από ΝΔ το όχι !
Ας κάνει και κάποιος άλλος τις πράξεις.
Άρα ότι υπήρχε σανός, υπήρχε - αφού δεν διεκυβεύετο καν ο Σύριζα από το "ναί".
- wooded glade
Θα παίζει σε συγκυβέρνηση οπωσδήποτε η Φώφη, αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:13Η Φώφη είναι η ανώδυνη/εύκολη διέξοδος για όσους δεν θέλουν να ψηφίσουν ΝΔ και απογοητεύτηκαν από τον σύριζα. Ούτως ή άλλως, οι πασόκοι και κυρίως νδκράτες που απορρόφησε ο σύριζα, ήταν το τελευταίο οχυρό διαχωρισμού που γκρεμίστηκε μεταξύ μνη-αντιμνη κλπwooded glade έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:01 Βάσει δημοσκοπήσεων:
ΝΔ 36
ΣΖ 26
ΧΑ 8
ΚΝΛ 7.5
ΚΚ 7
Διάφοροι 15.5
Θα έπρεπε:
ΝΔ 36
ΣΖ 15
ΚΝΛ 19
Από την άλλη, με δεδομένο ότι μάλλον δεν θα προκύψει αυτοδυναμία, το ΚΙΝΑΛ θα παίξει σίγουρα ως συγκυβέρνηση, αν πιάσει ψηλό ποσοστό ο σύριζα και χαμηλότερο των προσδοκιών της η ΝΔ.
Με λίγα λόγια για τους κεντροαριστερούς, που ψάχνουν για δικαιολογίες, αλλά θέλουν και μια σχετική πρόσβαση σε μηχανισμούς εξουσίας, είναι η ιδανική λύση.
Δεν βλέπω κανένα μυστήριο στο κόνσεπτ.
Αλλά το μυστήριο είναι ότι δεν ανεβαίνει καθόλου. 10% με ποτάμι - 8% μόνη της.
Σύριζα, ανελ, κκε, χα, λοιποί αντιμνή. Μια χαρά βγαίνει.wooded glade έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:19Για να βγάλω το ποσοστό του "όχι" προσθέτω ποσοστά από τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:06Toτε ο κοσμος ακομα μασουλαγε το σανο, εξακολουθουσαν να εχουν ελπιδες διοτι τιποτα δεν ειχε εφαρμοστει. Τωρα τα παραμυθια τελειωσαν....ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 18:57
Δεν θα με χάλαγε καθόλου.![]()
Είναι γεγονός ότι έχω ξοδέψει όλες τις φιλοσυριζαϊκές δυνάμεις και δεν μου βγαίνει. Πρέπει να υποθέσω ότι ψηφίστηκε και από ΝΔ το όχι !
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Highlander
Το ποσοστό που δίνεις στη ΝΔ είναι εξωφρενικό.wooded glade έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:01 Βάσει δημοσκοπήσεων:
ΝΔ 36
ΣΖ 26
ΧΑ 8
ΚΝΛ 7.5
ΚΚ 7
Διάφοροι 15.5
Θα έπρεπε:
ΝΔ 36
ΣΖ 15
ΚΝΛ 19
- Highlander
ΣΥΡΙΖΑ 30%
Επίσης η ΧΑ τουλάχιστον 2 μονάδες πιο πάνω.
- wooded glade
Βγάλτο. Εγώ δεν συμπληρώνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:23Σύριζα, ανελ, κκε, χα, λοιποί αντιμνή. Μια χαρά βγαίνει.wooded glade έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:19Για να βγάλω το ποσοστό του "όχι" προσθέτω ποσοστά από τα αποτελέσματα των εκλογών του Σεπτεμβρίου 2015.Nostalgia έγραψε: 10 Σεπ 2018, 19:06
Toτε ο κοσμος ακομα μασουλαγε το σανο, εξακολουθουσαν να εχουν ελπιδες διοτι τιποτα δεν ειχε εφαρμοστει. Τωρα τα παραμυθια τελειωσαν....
- Highlander
ΣΥΡΙΖΑ+ΚΚΕ+ΑΝΕΛ+ΧΑ με βάση τις εκλογές Ιανουαρίου 2015 είναι 52,8%.
Στο δημοψήφισμα ψήφισε όχι το 61,3%.
Στο δημοψήφισμα ψήφισε όχι το 61,3%.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 704 Απαντήσεις
- 14174 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από dna replication