"Φυσιολογική" η σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών..;;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:23Με απλά λόγια, βλέπει τα πράγματα όπως τον βολευουν και φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρονΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:21Ο ελληναρας θέλει τον μετανάστη σκλάβο, την μετανάστρια πουτανα, και να τους βρίζει από πάνω, για να αποδεικνύει την ανωτερότητα του.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13
Έβρισκαν οι ελληναραδες νέα κορίτσια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τις έχωναν στα κωλομπαρα να μπορούν να επιβιώσουν και το έπαιζαν εραστές τρομάρα τους.
Και στο σπίτι πίσω η γυναίκα με τα παιδιά.
Τι πιο φυσιολογικό;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Re: «Η γυναίκα του φταίει», λέει η Ουκρανή που έφυγε με τον Βρετανό οικογενειάρχη που την φιλοξένησε
Έτσι έκαναν ανέκαθεν οι Άρχοντες από αρχαιοτάτων χρόνωνVolk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:25Το προσωπικο του συμφερον ειναι να γινεται γελοιος και σκυλακι-προσκυνητης στα ποδια μιας τυπισσας που του δινει χρονο μονο για το δικο της οικονομικο συμφερον; Τον τιμα αυτο ως αντρα; Τον αναβαθμιζει ως ανθρωπο; Τον κανει μαγκα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:23Με απλά λόγια, βλέπει τα πράγματα όπως τον βολευουν και φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρονΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:21
Ο ελληναρας θέλει τον μετανάστη σκλάβο, την μετανάστρια πουτανα, και να τους βρίζει από πάνω, για να αποδεικνύει την ανωτερότητα του.
Τι πιο φυσιολογικό;
Με τα λεφτά τους έκαναν τον εραστή και γ-μουσαν
Εμείς οι νεοέλληνες είμαστε αρχοντικός λαός
ΝαιParrot έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:28"Φυσιολογική" η σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών..;;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:23Με απλά λόγια, βλέπει τα πράγματα όπως τον βολευουν και φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρονΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:21
Ο ελληναρας θέλει τον μετανάστη σκλάβο, την μετανάστρια πουτανα, και να τους βρίζει από πάνω, για να αποδεικνύει την ανωτερότητα του.
Τι πιο φυσιολογικό;
Από την εποχή που όταν νικούσε ή δικη μας φυλή την διπλανή , έπαιρνε σκλάβες τις γυναίκες και δούλους τους άνδρες
Ακριβώς. Το έχω γράψει κι εγώ σε κάποιο άλλο νήμα.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13Έβρισκαν οι ελληναραδες νέα κορίτσια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τις έχωναν στα κωλομπαρα να μπορούν να επιβιώσουν και το έπαιζαν εραστές τρομάρα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:04Έκλειναν σπίτια. Λες και οι άνδρες είναι τίποτα καθυστερημένα παιδάκια.
Όποιος έχει σπίτι, αυτός έχει την ευθύνη. Οποιος δεν έχει, κάνει ότι γουστάρει.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Γιατί νομίζεις ότι είμαστε υπέρ των ανοικτών συνόρων και υπέρ της εισόδου παρατυπων μεταναστών;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:21Ο ελληναρας θέλει τον μετανάστη σκλάβο, την μετανάστρια πουτανα, και να τους βρίζει από πάνω, για να αποδεικνύει την ανωτερότητα του.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13Έβρισκαν οι ελληναραδες νέα κορίτσια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τις έχωναν στα κωλομπαρα να μπορούν να επιβιώσουν και το έπαιζαν εραστές τρομάρα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:04
Έκλειναν σπίτια. Λες και οι άνδρες είναι τίποτα καθυστερημένα παιδάκια.
Μα ..γιατί θέλουμε γυναίκες (φρέσκο πράγμα ) για τα μπουρδελα και άνδρες για τα ορυχεία
Μόνον εκεί που μας συμφέρει!!!
- Eθνικοκοινωνιστης
απλα κοιτα ποιοι θιχτηκαν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αρχοντικη αμπαλιαση και ρεζιλεμα. Εχεις ακουσει το πως μιλανε και τι λενε μεταξυ τους γυναικες που τα τρωνε απο τετοιους τυπους; Προφανως και οχι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:29Έτσι έκαναν ανέκαθεν οι Άρχοντες από αρχαιοτάτων χρόνωνVolk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:25Το προσωπικο του συμφερον ειναι να γινεται γελοιος και σκυλακι-προσκυνητης στα ποδια μιας τυπισσας που του δινει χρονο μονο για το δικο της οικονομικο συμφερον; Τον τιμα αυτο ως αντρα; Τον αναβαθμιζει ως ανθρωπο; Τον κανει μαγκα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:23
Με απλά λόγια, βλέπει τα πράγματα όπως τον βολευουν και φροντίζει για το προσωπικό του συμφέρον
Τι πιο φυσιολογικό;
Εμείς οι νεοέλληνες είμαστε αρχοντικός λαός![]()
Δεν θα μου σηκωνοταν καν αν εφτανα στο σημειο να πρεπει να πληρωσω με τον χ ψ ω τροπο μια γυναικα για να κανω σεξ μαζι της και δεν συνεβη απλα φυσιολογικα, δηλαδη το να γουσταρει ο ενας τον αλλον.
Αν δεν καυλωνει για παρτη μου η χ γυναικα και εχει στο μυαλο της το χ ψ συμφερον και μονο λογω αυτου ασχολειται μαζι μου, τι νοημα εχει να ασχοληθω με αυτη την γυναικα; Ειναι αφυσικο!
Το φυσιολογικο ειναι να τη γουσταρεις και να σε γουσταρει! Οτιδηποτε αλλο, ειναι αφυσικο!
Το οτι συμβαινει αιωνες τωρα γυρω μας, δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο και ομορφο!
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
Και έβλεπες γυναίκες 50αρες με ενήλικα πλέον παιδιά που είχαν μείνει σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά, χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλεια, χωρίς προοπτική για σύνταξη να καλούνται να βρουν τρόπο να επιβιώσουν γιατί ο 55αρης+ σύζυγος θέλει να το παίξει εραστής στα 20χρονα μπουμπουκια με το πορτοφόλι του και Βιάγκρα. Ουστ βρωμιαρεοι.Πασιφάη έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:30Ακριβώς. Το έχω γράψει κι εγώ σε κάποιο άλλο νήμα.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13Έβρισκαν οι ελληναραδες νέα κορίτσια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τις έχωναν στα κωλομπαρα να μπορούν να επιβιώσουν και το έπαιζαν εραστές τρομάρα τους.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:04
Έκλειναν σπίτια. Λες και οι άνδρες είναι τίποτα καθυστερημένα παιδάκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35Και έβλεπες γυναίκες 50αρες με ενήλικα πλέον παιδιά που είχαν μείνει σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά, χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλεια, χωρίς προοπτική για σύνταξη να καλούνται να βρουν τρόπο να επιβιώσουν γιατί ο 55αρης+ σύζυγος θέλει να το παίξει εραστής στα 20χρονα μπουμπουκια με το πορτοφόλι του και Βιάγκρα. Ουστ βρωμιαρεοι.Πασιφάη έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:30Ακριβώς. Το έχω γράψει κι εγώ σε κάποιο άλλο νήμα.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13
Έβρισκαν οι ελληναραδες νέα κορίτσια που δεν είχαν στον ήλιο μοίρα και τις έχωναν στα κωλομπαρα να μπορούν να επιβιώσουν και το έπαιζαν εραστές τρομάρα τους.

Άνθρωπε μου, όπως κάθε μα κάθε λαός στην Ιστορία που έχει οικονομική ευμάρεια και το άνω χέρι , θέλει αλλοδαπους σκλάβους, γυναίκες για τα μπουρδελα και άνδρες για τα ορυχεία και τα χωράφιαVolk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35Αρχοντικη αμπαλιαση και ρεζιλεμα. Εχεις ακουσει το πως μιλανε και τι λενε μεταξυ τους γυναικες που τα τρωνε απο τετοιους τυπους; Προφανως και οχι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:29Έτσι έκαναν ανέκαθεν οι Άρχοντες από αρχαιοτάτων χρόνωνVolk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:25
Το προσωπικο του συμφερον ειναι να γινεται γελοιος και σκυλακι-προσκυνητης στα ποδια μιας τυπισσας που του δινει χρονο μονο για το δικο της οικονομικο συμφερον; Τον τιμα αυτο ως αντρα; Τον αναβαθμιζει ως ανθρωπο; Τον κανει μαγκα;
Δεν θα μου σηκωνοταν καν αν εφτανα στο σημειο να πρεπει να πληρωσω με τον χ ψ ω τροπο μια γυναικα για να κανω σεξ μαζι της και δεν συνεβη απλα φυσιολογικα, δηλαδη το να γουσταρει ο ενας τον αλλον.
Αν δεν καυλωνει για παρτη μου η χ γυναικα και εχει στο μυαλο της το χ ψ συμφερον και μονο λογω αυτου ασχολειται μαζι μου, τι νοημα εχει να ασχοληθω με αυτη την γυναικα; Ειναι αφυσικο!
Το φυσιολογικο ειναι να τη γουσταρεις και να σε γουσταρει! Οτιδηποτε αλλο, ειναι αφυσικο!
Το οτι συμβαινει αιωνες τωρα γυρω μας, δεν σημαινει οτι ειναι φυσιολογικο και ομορφο!
Αυτο γίνονταν από ανέκαθεν στην Ιστορία και οι σημερινοί σκλάβοι και δουλεμπόριο σήμερα γίνεται μέσω της εισόδου παρατυπων μεταναστών
Ποια είναι ή απορία σου ;
Αλα νταλα της Παρασκευης το γαλαΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:38Άνθρωπε μου, όπως κάθε μα κάθε λαός στην Ιστορία που έχει οικονομική ευμάρεια και το άνω χέρι , θέλει αλλοδαπους σκλάβους, γυναίκες για τα μπουρδελα και άνδρες για τα ορυχεία και τα χωράφιαVolk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35Αρχοντικη αμπαλιαση και ρεζιλεμα. Εχεις ακουσει το πως μιλανε και τι λενε μεταξυ τους γυναικες που τα τρωνε απο τετοιους τυπους; Προφανως και οχι.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:29
Έτσι έκαναν ανέκαθεν οι Άρχοντες από αρχαιοτάτων χρόνων
Αυτο γίνονταν από ανέκαθεν στην Ιστορία και οι σημερινοί σκλάβοι και δουλεμπόριο σήμερα γίνεται μέσω της εισόδου παρατυπων μεταναστών
Ποια είναι ή απορία σου ;
Τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν γνωριζω το τι συμβαινει και το οτι εχω αναγκη ενημερωσης;
Αλλο λεμε! Ξαναδιαβασε το τι εγραψα και αν καταλαβεις, ελα να τα πουμε, αν οχι, αστο και παμε παρακατω, ολα καλα.
Υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες που τρώνε το μηνιάτικό τους στα κωλόμπαρα και το σπίτι τους πεινάει.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35Και έβλεπες γυναίκες 50αρες με ενήλικα πλέον παιδιά που είχαν μείνει σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά, χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλεια, χωρίς προοπτική για σύνταξη να καλούνται να βρουν τρόπο να επιβιώσουν γιατί ο 55αρης+ σύζυγος θέλει να το παίξει εραστής στα 20χρονα μπουμπουκια με το πορτοφόλι του και Βιάγκρα. Ουστ βρωμιαρεοι.Πασιφάη έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:30Ακριβώς. Το έχω γράψει κι εγώ σε κάποιο άλλο νήμα.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:13
Οι ίδιοι που φωνάζουν '' έξω οι ξένοι.''
Αλλά δε λένε '' έξω και οι ξένες.'' Να σου πω γιατί; Διότι μιλάει το κάτω κεφάλι.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Η πορνεία πολεμήθηκε απ' τον Χριστιανισμό αλλά λόγω της επικρατούσης πατριαρχίας δεν μπόρεσε να καταργηθεί..Volk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35 Αρχοντικη αμπαλιαση και ρεζιλεμα. Εχεις ακουσει το πως μιλανε και τι λενε μεταξυ τους γυναικες που τα τρωνε απο τετοιους τυπους; Προφανως και οχι.
Τώρα πλέον με τα σύγχρονα φεμινιστικά και ανθρωπιστικά κινήματα, έχει ανοίξει ο δρόμος για την εξάλειψη της πορνείας, ενός φαινομένου που αποτελεί προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας των γυναικών..
Ναι ρε ξεκάθαρα. Για αυτό είναι για κλωτσες.Πασιφάη έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:42Υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες που τρώνε το μηνιάτικό τους στα κωλόμπαρα και το σπίτι τους πεινάει.Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:35Και έβλεπες γυναίκες 50αρες με ενήλικα πλέον παιδιά που είχαν μείνει σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά, χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλεια, χωρίς προοπτική για σύνταξη να καλούνται να βρουν τρόπο να επιβιώσουν γιατί ο 55αρης+ σύζυγος θέλει να το παίξει εραστής στα 20χρονα μπουμπουκια με το πορτοφόλι του και Βιάγκρα. Ουστ βρωμιαρεοι.
Οι ίδιοι που φωνάζουν '' έξω οι ξένοι.''
Αλλά δε λένε '' έξω και οι ξένες.'' Να σου πω γιατί; Διότι μιλάει το κάτω κεφάλι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 125 Απαντήσεις
- 4735 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-