1451 έγραψε: 22 Μάιος 2022, 16:43
Αν κάτι περάσει από τη πρώτη γραμμή άμυνας που είναι οι αράχνες γύρω από το σπίτι, τότε αναλαμβάνω δράση εγώ με εντομοκτόνα.
Οι αραχνες ειναι γαματα κατοικιδια, εχω τρεις στο μπανιο για να τρωνε τις σκνιπες που κανουν αποικιες στο σιφονι της ντουζιερας.
Δεν έχουμε αράχνες ,ούτε σαρανταποδαρούσες ούτε κατσαρίδες. Τον εξωτερικό χώρο έχει αναλάβει ο γάτος ο Ζαχαρίας ( ο πστης σήμερα έφαγε και μια πεταλούδα) και στον εσωτερικό βάζουμε την γάτα την Παρδάλω να κάνει απεντόμωση.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μάιος 2022, 15:57
Όταν έχω ηλεκτρική ρακέτα ναι, ο τσιτσιριστοσ ήχος και οι πράσινες σπίθες είναι εθιστικα. Στεναχωριέσαι όταν τελειώνουν τα κουνούπια.
Τι ατομικό ρεκόρ έχεις; Γω 7 σ' ένα βράδυ.
Μόνο 7 κουνούπια ωρε; τι να λέει. Ειδικά στο χωριό αν δεν σκοτώσεις καμιά 40αρα δεν κάνεις δουλειά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μάιος 2022, 15:57
Όταν έχω ηλεκτρική ρακέτα ναι, ο τσιτσιριστοσ ήχος και οι πράσινες σπίθες είναι εθιστικα. Στεναχωριέσαι όταν τελειώνουν τα κουνούπια.
Τι ατομικό ρεκόρ έχεις; Γω 7 σ' ένα βράδυ.
Μόνο 7 κουνούπια ωρε; τι να λέει. Ειδικά στο χωριό αν δεν σκοτώσεις καμιά 40αρα δεν κάνεις δουλειά.
Για δωμάτιο λέμε , μάχη κανονική ,έπαιζα ρακετιές σαν τον Τσιτσιπά. Σκότωσα τα 3 πρώτα και πάνω που έλεγα θα ησυχάσουμε ...ήρθαν και τα υπόλοιπα- ως συγγενείς ( sic)- για την κηδεία.
Ε μετά δεν είχε έλεος.
Για δωμάτιο λέμε , μάχη κανονική ,έπαιζα ρακετιές σαν τον Τσιτσιπά. Σκότωσα τα 3 πρώτα και πάνω που έλεγα θα ησυχάσουμε ...ήρθαν και τα υπόλοιπα- ως συγγενείς ( sic)- για την κηδεία.
Ε μετά δεν είχε έλεος.
με τη ρακέτα σκοτώνονται εύκολα. Ειδικά κάτι παχιά που σκαλώνουν και τσιτσιριζονται για αρκετά δευτερολεπτα, ειναι σαδιστικά ευχάριστο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 22 Μάιος 2022, 17:01
Ε μετά δεν είχε έλεος.
με τη ρακέτα σκοτώνονται εύκολα. Ειδικά κάτι παχιά που σκαλώνουν και τσιτσιριζονται για αρκετά δευτερολεπτα, ειναι σαδιστικά ευχάριστο.
Ε μετά δεν είχε έλεος.
Οι αράχνες είναι χρήσιμες αλλά καλό είναι να μπαίνουν όρια.
Όταν αρχίζουν να κοιμούνται δίπλα μου στο μαξιλάρι τότε εξοντώνω όσες είναι στο σπίτι για να διδαχθούν οι υπόλοιπες.
1451 έγραψε: 22 Μάιος 2022, 18:21
Οι αράχνες είναι χρήσιμες αλλά καλό είναι να μπαίνουν όρια.
Όταν αρχίζουν να κοιμούνται δίπλα μου στο μαξιλάρι τότε εξοντώνω όσες είναι στο σπίτι για να διδαχθούν οι υπόλοιπες.
Μαλλον ετοιμασες στις υπολοιπες ενα δωρεαν γευμα παρα τις τρομαξες.