!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η Βασιλεία των fake news.

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Cloud87
Phorum.gr user: Cloud87

Re: Η Βασιλεία των fake news.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cloud87 »

Για την ακρίβεια ο μέσος πολίτης μπορεί να παραπλανηθεί πολύ πιο εύκολα απ' οσο νομίζετε απο κανά zombie εκεί δήθεν έξυπνο χάνο ελευθεροτέκτονα. Μια φορά μπορεί να κοιτάξει ένα θέμα που δεν ξέρει, να διαβάσει μια καλά διατυπωμένη βλακεία και να την επαναλαμβάνει για όλη του τη ζωή. Τέτοιες σκοταδιστικές βλακείες διάβασα πρόσφατα σε μια πλατφόρμα...acrobase που λειτούργησε και είχε κόσμο για 17 χρόνια νομίζω..? To πόσο ζημιά θα κάνει στην κοινή γννώμη μια αντίστοιχη "βάση δεδομένων" είναι σε άμεση συνάρτηση βέβαια με τον χρόνο λειτουργίας της.
Ένα το Χελιδόνι κι η Ανοιξη ακριβή
Warn your gods about our wrath. None may stand against space marines.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Φέηκ φίλτρα των φέηκ νιους.

https://www.breitbart.com/tech/2019/01/ ... ustworthy/
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Τα "fake news" ειναι επικοινωνιακο κολπο της alt right για να πουλησει σανο. Αντιγραψανε τα κομμουνια που βλεπουνε παντου τα ψευδη των καπιταλιστικων...μηντια.

Ψευτικες ειδησεις παντοτε υπηρχανε...Εγω μεγαλωσα στην εποχη της Αυριανης και του κομματικου τυπου οπου καθημερινα οι κομματικοι οπαδοι διαβαζανε τερατα για τους κομματικους αντιπαλους. Και επισης στην κρατικη τηλεοραση του Χατζαρα και του Γιομπαζολια που ητανε παοσοκικα φερεφωνα.

Τι αλλαξε εκτοτε και ξαφνικα προεκυψανε fake news; Πιο πριν δεν υπηρχανε; :lol:

Η μονη αλλαγη που εχει υπαρξει ειναι η εμφανιση του ιντερνετ, το οποιο εχει ενα πλεονεκτημα: οτι μπορεις εκει να βρεις καθε ειδους ειδηση: πραγματικη και φανταστικη. Και αυτο ειναι πλεονεκτημα διοτι μπορει να ασκησεις την κριτικη σου ικανοτητα και να επιλεξεις το τι βλεπεις και διαβαζεις κατι που παλιοτερα δεν υπηρχε αφου εναλλακτικες στα κομματικα μηντια δνε υπηρχανε.
Επισης μπορεις να διασταυρωσεις πληροφοριες.

Αυτα βεβαια αν εισαι λιγο νοημονας. Αν εισαι προβατο παλι δνε θα δεις τιποτε...
ΤΑ περι fake news λοιπον ειναι αλλο κομματικο παιχνιδι της ακροδεξιας για να μαζεψει οπαδους ως αντισυστημικοι. Στην πραγματικοτητα αν διαβασει κανεις τα μηντια που εκπροωπουνε την ακροδεξια, θα βρει εκει τον ορισμο των fake news. :lol:
Οποτε οπου ακους για εχθρους των fake news καλυτερα να απομακρυνεσαι απο αυτους γιατι βασικα ειναι αυτοι που προωθουνε τις fake καταστασεις.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Γελάει ο κόσμος Northern με αυτά που γράφεις. Έχεις πάρει την πραγματικότητα και την βιαζεις.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Τρίκαλος
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τρίκαλος »

... και ο βασιλιάς αυτών.
viewtopic.php?f=29&t=8004´
"Σκαιός και αγροίκος είμαι. Είναι στη φύση μου, τη σκάφη-σκάφη να λέω."
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Highlander έγραψε: 04 Σεπ 2018, 00:27 Έχουν ληφθεί αρκετά μέτρα για την καταπολέμηση των fake news (π.χ. διάφορα φίλτρα, διαγραφή ψεύτικων λογαριασμών κλπ) αν και παραμένουν μάστιγα για τη δημοκρατία

Χάη
σε πάω ρε μπαγάσα,
δηλαδή μου βγάζεις την 060ίλα σε κάθε μα σε κάθε ποστ
και φαντάζομαι και σαν άνθρωπος προσωπικά σε όλα σου πέφτεις κάπου κάτω της μονάδας,
μα ειλικρινά είσαι ακριβώς αυτό που θα ήσουν ακόμα και αν τα πράγματα ήταν αλλιώς.
Αυτό είναι αξιοσέβαστο σε έναν χαρακτήρα στο ίντερνετ ξέρεις και γι' αυτό σε εκτιμώ ως χαρακτήρα στο ίντερνετ.
Πήρα το θάρρος να γράψω ένα ελαφρολαϊκό έτσι αφιερωμένο στους χαρακτήρες στο ίντερνετ και στη διασπορά των ψευδών ειδήσεων.
Θα στο αφιέρωνα αλλά φοβάμαι μην προσβληθείς, θα σε αφήσω να το φανταστείς έτσι με την πλατινένια φωνή μιας ερμηνεύτριας όπως η ρουλα σταύρου ή η αννέτα μαρμαρινού.
Δικό σου

=Φεηκ Νούς=

Φεηκνιους, φεηκνιους,
Φεηκνιους μωρό μου
οτι είσαι στο πλευρό μου
Όλα τα σόσιαλ γύρισα
παντού σε κανουν ταγκ
Φέηκνιους, φέηκνιους
με έφαγε η μαρμαγκ

Φέηκνιους, φέηκνιους
Φέηκνιους μωρό μου
οτι είσαι ο άνθρωπός μου
στα ζήτησα στο φεησμπου
και εσύ μου είπες ναι
Φέηκνιους, φέηκνιους
αγάπη του ιντερνέ

Φέηκνιους, φέηκνιους
Φέηκνιους μωρό μου
οτι είσαι ο συντροφός μου
στο τούητε αγαπηθήκαμε
μα με έκανες ρεπορτ
Φέηκνιους, φέηκνιους
ήσουν συριζομποτ
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

Otto Weininger έγραψε: 30 Ιαν 2019, 11:39 Γελάει ο κόσμος Northern με αυτά που γράφεις. Έχεις πάρει την πραγματικότητα και την βιαζεις.
ευτυχως υπαρχουνε και οι ακροδεξιοι και μας ανοιγουνε τα ..ματια με τα fake news.

P.S. Global warming is a hoax! Fake news! :lol:
"In the beautiful Midwest, windchill temperatures are reaching minus 60 degrees, the coldest ever recorded. In coming days, expected to get even colder. People can't last outside even for minutes. What the hell is going on with Global Waming? Please come back fast, we need you!"
:smt005:
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

dna replication έγραψε: 30 Ιαν 2019, 13:04 παράδειγμα fake news

viewtopic.php?f=30&t=7764&p=449408#p449408
Μια χαρά είναι τα ποστς του Philip Mortimer.
Εσύ είσαι που επιλέγεις fake news από βοθροσάιτς.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”