κοιτα εχω φιλο με μεγαλη μοναδα προβατων και τα μαθαινω σχεδον πρωτο χερι ... η τιμη του αρνιου ανεβηκε γιατι περα απο τις ζωοτροφες ανεβηκε η τιμη του γαλακτος οποτε δεν σφαζουνε ευκολα ... αλλα δεν μπορει σε μια εβδομαδα να κανουνε αυξηση 50% στο κρεας επειδη ειναι το Πασχα ... εδω μιλαμε για τρελα πραγματαGewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:55nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:54 κοιτα οσον αφορα στη συγκεκριμενη συνταγη δεν εχει αδικο ... πραγματι τρωει μια οικογενεια 2 ημερες ... αλλα και αυτοι οι μαλακοπιτουρες που φτασανε το γυρο 4 ευρω στο τελος θα παρουνε τα @@ μας ... για να μην σχολιασω τους κρεοπωλεις που θελουνε να πουλησουνε αρνι με 14 ευρω το κιλο ... λες και τους χρωσταμε λεφτα ... και αυτοι ενα @ θα παρουνε
Ξέρω ότι έχουμε συμφωνήσει να μην μιλάμε μεταξυ μας, αλλά κάνε μου την χάρη. Και οι κρεοπωληδες είναι. Γενικά οποίος δεν έχει ιδέα πόση επένδυση θέλει ένα σφαχτο, καλό είναι να μην μιλάει για τιμες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
Re: Φιλελές Κουλικός "Με 1,5 κιλό κρέας τρώτε 4 άτομα για 2 μέρες"
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ελα, ρε μλκ. Δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τρολ; Κρίνε από τον εαυτό σου.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Αναρωτιέμαι αν ο μούσκαρος κάνει καλή σούπα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Αδερφέ δες λίγο το nick μου. Τα ξέρω καλύτερα απο τον φιλο σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑnostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 18:03κοιτα εχω φιλο με μεγαλη μοναδα προβατων και τα μαθαινω σχεδον πρωτο χερι ... η τιμη του αρνιου ανεβηκε γιατι περα απο τις ζωοτροφες ανεβηκε η τιμη του γαλακτος οποτε δεν σφαζουνε ευκολα ... αλλα δεν μπορει σε μια εβδομαδα να κανουνε αυξηση 50% στο κρεας επειδη ειναι το Πασχα ... εδω μιλαμε για τρελα πραγματαGewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:55nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 15:54 κοιτα οσον αφορα στη συγκεκριμενη συνταγη δεν εχει αδικο ... πραγματι τρωει μια οικογενεια 2 ημερες ... αλλα και αυτοι οι μαλακοπιτουρες που φτασανε το γυρο 4 ευρω στο τελος θα παρουνε τα @@ μας ... για να μην σχολιασω τους κρεοπωλεις που θελουνε να πουλησουνε αρνι με 14 ευρω το κιλο ... λες και τους χρωσταμε λεφτα ... και αυτοι ενα @ θα παρουνε
Ξέρω ότι έχουμε συμφωνήσει να μην μιλάμε μεταξυ μας, αλλά κάνε μου την χάρη. Και οι κρεοπωληδες είναι. Γενικά οποίος δεν έχει ιδέα πόση επένδυση θέλει ένα σφαχτο, καλό είναι να μην μιλάει για τιμες
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
Εξαρτάται τον μουσκαρο και το ποσό έχει η όρεξη η νοικοκυρά να βραζει
δηλαδη τα 14 ευρω θα ειναι λογικη τιμη για το αρνι το Πασχα ...?Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:23Αδερφέ δες λίγο το nick μου. Τα ξέρω καλύτερα απο τον φιλο σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑnostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 18:03κοιτα εχω φιλο με μεγαλη μοναδα προβατων και τα μαθαινω σχεδον πρωτο χερι ... η τιμη του αρνιου ανεβηκε γιατι περα απο τις ζωοτροφες ανεβηκε η τιμη του γαλακτος οποτε δεν σφαζουνε ευκολα ... αλλα δεν μπορει σε μια εβδομαδα να κανουνε αυξηση 50% στο κρεας επειδη ειναι το Πασχα ... εδω μιλαμε για τρελα πραγματαGewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 16:55
-
Gewponos90
nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:25δηλαδη τα 14 ευρω θα ειναι λογικη τιμη για το αρνι το Πασχα ...?Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:23Αδερφέ δες λίγο το nick μου. Τα ξέρω καλύτερα απο τον φιλο σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑnostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 18:03
κοιτα εχω φιλο με μεγαλη μοναδα προβατων και τα μαθαινω σχεδον πρωτο χερι ... η τιμη του αρνιου ανεβηκε γιατι περα απο τις ζωοτροφες ανεβηκε η τιμη του γαλακτος οποτε δεν σφαζουνε ευκολα ... αλλα δεν μπορει σε μια εβδομαδα να κανουνε αυξηση 50% στο κρεας επειδη ειναι το Πασχα ... εδω μιλαμε για τρελα πραγματα
Λογικό δεν είναι τίποτα. Το κιλό 14 ευρώ εννοείται ο άλλος βγάζει γούστα και προσπαθεί να μπαλωσει λογαριασμους
για αυτο εγραψα οτι αυτοι με τα γουστα θα τα φανε οι ιδιοι ...Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:30nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:25δηλαδη τα 14 ευρω θα ειναι λογικη τιμη για το αρνι το Πασχα ...?Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:23
Αδερφέ δες λίγο το nick μου. Τα ξέρω καλύτερα απο τον φιλο σου. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Λογικό δεν είναι τίποτα. Το κιλό 14 ευρώ εννοείται ο άλλος βγάζει γούστα και προσπαθεί να μπαλωσει λογαριασμους
-
Gewponos90
nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:40για αυτο εγραψα οτι αυτοι με τα γουστα θα τα φανε οι ιδιοι ...Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:30nostromos έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:25
δηλαδη τα 14 ευρω θα ειναι λογικη τιμη για το αρνι το Πασχα ...?
Τον τύπο με τις πρωτοποριακές μαγειρικές ιδέες εννοούσα.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:24Εξαρτάται τον μουσκαρο και το ποσό έχει η όρεξη η νοικοκυρά να βραζει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Τον τύπο με τις πρωτοποριακές μαγειρικές ιδέες εννοούσα.Gewponos90 έγραψε: 11 Απρ 2022, 20:24Εξαρτάται τον μουσκαρο και το ποσό έχει η όρεξη η νοικοκυρά να βραζει
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στο μεταξύ είναι καραμπινάτη η μαλακία όταν σου λέει για pint Guiness.
Έχει κανείς το τελευταίο προσπέκτους των Lidl;
Αν έχει προσφορά στην ίδια τιμή, ξέρουμε και ποια κλινική περίπτωση έχει το ακκάου
My Life had stood, a Loaded Gun
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Αν κάποιος θελει σώνει και καλά να φάει κρέας (κακώς) μπορεί να αγοράσει γίδα για βραστό ή τραΐ για κοκκινιστό.
Οικονομικές επιλογές και πιο υγιεινές από αρνιά, χοιρινά της σειράς και μοσχάρια πολυεμβολιασμένα.
Οικονομικές επιλογές και πιο υγιεινές από αρνιά, χοιρινά της σειράς και μοσχάρια πολυεμβολιασμένα.
- Eθνικοκοινωνιστης
ΓΓ?aljawn έγραψε: 11 Απρ 2022, 21:02Στο μεταξύ είναι καραμπινάτη η μαλακία όταν σου λέει για pint Guiness.
Έχει κανείς το τελευταίο προσπέκτους των Lidl;
Αν έχει προσφορά στην ίδια τιμή, ξέρουμε και ποια κλινική περίπτωση έχει το ακκάου
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
The Age of Aquarius έγραψε: 11 Απρ 2022, 21:05 Αν κάποιος θελει σώνει και καλά να φάει κρέας (κακώς) μπορεί να αγοράσει γίδα για βραστό ή τραΐ για κοκκινιστό.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 349 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις