!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γεωργιανός ή Τούρκος μισθοφόρος ο "συνέλληνας".

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Re: Γεωργιανός ή Τούρκος μισθοφόρος ο "συνέλληνας".

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Καdy έγραψε: 09 Απρ 2022, 01:38
nostromos έγραψε: 09 Απρ 2022, 00:33 καλα και αυτοι οι Ουκρανοι πρεπει να εψαξαν πολυ για να τον βρουνε τον τυπο ... σαν φατσα ειναι τερμα αντιτουριστικος
ειναι ταλαιπωρημενος ανθρωπος,τι περιμενεις
σιγουρα οπως καθε ανθρωπος που πολεμα ... εγω αναφερομαι σε αυτους που σχεδιαζουνε καποιες εμφανισεις ... το πως πρεπει να γινονται για να εχουνε αποτελεσματα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Beria έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:30 Ρωσόφωνοι, Ουκρανόφωνοι, Ελληνόφωνοι, όλοι εναντίον του δολοφόνου

Εικόνα
:giggle: :giggle:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Lugozzi έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:21 Μια ζωή ανθέλληνας ο κομμουνιστής λιατσος, το πρακτορακι
κριτικα με την ουκρανια και τις δυτικες αξιες και εσεις? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Leporello έγραψε: 09 Απρ 2022, 00:41
sharp έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:59
Leporello έγραψε: 08 Απρ 2022, 23:52 Υπάρχει πουθενά η πρωτότυπη ομιλία αυτουνού του Μιχαήλ να κρίνουμε μόνοι μας;
Εδώ. Έψαξα χθες λίγο παραπάνω, γιατί κι εγώ είχα περιέργεια να ακούσω.

Ρώσικα. Τα Ρώσικά μου όμως δεν είναι τόσο καλά που να μπορώ να διακρίνω και τοπικές προφορές.
Σίγουρα μεγάλωσε στην Ουκρανία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

Γνώμη ενός "δημοσιογράφου" που αποκαλεί την ρωσική εισβολή,"ειρηνευτική επιχείρηση", κατατάσσεται στην κατηγορία "ξύνω τα παπάρια μου".
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Σέρπικο έγραψε: 09 Απρ 2022, 09:22 Γνώμη ενός "δημοσιογράφου" που αποκαλεί την ρωσική εισβολή,"ειρηνευτική επιχείρηση", κατατάσσεται στην κατηγορία "ξύνω τα παπάρια μου".
+ 1

Από την αλλη και ρωσικα με καυκασιανη προφορα να μιλαει, πεφτει και το παραμυθι "οι ρωσοφωνοι που λατρευουν τον αξιαγαπητο πουτιν που θα τους εξασφαλισει ευημερια σαν της λευκορωσιας".
Ουτε καν οι ρωσοφωνοι δεν θελουν τον πουτιν.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

nik_killthemall έγραψε: 09 Απρ 2022, 09:27
Σέρπικο έγραψε: 09 Απρ 2022, 09:22 Γνώμη ενός "δημοσιογράφου" που αποκαλεί την ρωσική εισβολή,"ειρηνευτική επιχείρηση", κατατάσσεται στην κατηγορία "ξύνω τα παπάρια μου".
+ 1

Από την αλλη και ρωσικα με καυκασιανη προφορα να μιλαει, πεφτει και το παραμυθι "οι ρωσοφωνοι που λατρευουν τον αξιαγαπητο πουτιν που θα τους εξασφαλισει ευημερια σαν της λευκορωσιας".
Είναι παραπάνω αλλά λέω 80% για να με σίγουρα μέσα, το ποσοστό των ρωσόφονων στην Ουκρανία.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ »

Leporello έγραψε: 08 Απρ 2022, 22:19 Τώρα ανακάλυψες ότι και οι Ρωσόφωνοι πολεμούν τον φασίστα εισβολέα;
Προφανώς ο δημοσιογράφος υπονοεί πως ο τύπος που μίλησε στην Βουλή δεν είναι πολίτης της Ουκρανίας αλλά έχει στρατολογηθεί
σε κάποια χώρα του Καυκάσου.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

+ 1

Οι Αζοφ είναι ακριβοπληρωμένοι μισθοφόροι. Από το 2014 και μετά οι βαρυποινίτες είχαν επιλογή να καταταχθούν για εξαγορά της ποινής τους. Δεν αποκλείεται ο κάθε Μιχαήλ να εκβιάστηκε να καταταγεί. Επίσης στην Ουκρανία έχει πέσει πολύ μαύρο χρήμα από την Δύση και κάποιοι φτιάχτηκαν οικονομικά και πήραν το μέρος του Ουκρανικού καθεστώτος. Οι υπόλοιποι Ρωσόφωνοι τους θεωρούν προδότες. Απεχθάνονται το φασιστικό Ουκρανικό καθεστώς και τους συνεργαζόμενους ολιγάρχες που υποστηρίζονται από την Δύση αλλά απεχθάνονται και τον Πούτιν γιατί τον θεωρούν μπροστινό της Ρώσικης μαφίας :-?, αλλά δεν θα σηκώσουν ποτέ τα όπλα εναντίων των Ρώσων.
Οι πληροφορίες είναι από Ελληνοουκρανούς που ζουν Ελλάδα από το 2014.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 09 Απρ 2022, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pillars
Phorum.gr user: Pillars

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pillars »

...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pillars την 09 Απρ 2022, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

+ 1

Τρέχα γύρευε τώρα τι εθνική συνείδηση έχει εκεί ο καθένας και ποιον υποστηρίζει. Πρέπει να πάει κανείς στη Μακεδονία των αρχών του 20ου αιώνα για να συναντήσει τέτοιο εθνο-θρησκευτικό χάος.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Scouser έγραψε: 09 Απρ 2022, 10:21
+ 1

Τρέχα γύρευε τώρα τι εθνική συνείδηση έχει εκεί ο καθένας και ποιον υποστηρίζει. Πρέπει να πάει κανείς στη Μακεδονία των αρχών του 20ου αιώνα για να συναντήσει τέτοιο εθνο-θρησκευτικό χάος.
Μα ακριβως αυτο λεω οτι ουτε η εθνικη συνειδηση ουτε η φωνη (ψευδο-επιχειρημα πουτιν) παιζει κανενα ρολο αλλα αντιθετα πως ολα για αυτο εδω γινονται που ειναι πιο διαχρονικο απο εθνο-θρησκειες

Εικόνα

Ο πουτιν το θελει για τη παρτη του κι οι ουκρανοι μεριδα λουκασενκο (5 χιλιαδες κατα κεφαλη), κι ουκρανοι το θελουν για τη παρτη τους με κατα κεφαλη λιθουανιας (20 χιλιαρικα).

Προφανως το δευτερο ειναι αρκετα πιο λαϊκο απο το πρωτο, και εδω ξεβρακωνονται ολοι οι ψευτοαριστεροι της πορδης που το πρωτο τους μελημα ειναι ο λαος και λοιπες κλαπαρχιδιες που χανονται στη δεξια τους τσεπη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 09 Απρ 2022, 11:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
paotaris

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paotaris »

Οι ελληνες της Ουκρανιας απο τον Καυκασο δεν ηλθαν?
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

paotaris έγραψε: 09 Απρ 2022, 11:03 Οι ελληνες της Ουκρανιας απο τον Καυκασο δεν ηλθαν?
Όλοι οι Έλληνες ήλθαν από τον Καύκασο
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Στην Ανατολική Ουκρανία δεν υπάρχει πουθενά στέρεα εθνική συνείδηση ούτε "Ουκρανική" ούτε "Ρώσικη". Το 90% εκεί μιλάει ρώσικα αλλά η συνείδηση τους είναι μεικτή. Μπορεί πριν 10 χρόνια κάποιοι να δήλωναν Ρώσοι και τώρα να δηλώνουν Ουκρανοί. Εχω γράψει οτι ο Κουτσμα που ήταν ο πρόεδρος της Ουκρανίας για 11 χρόνια το 1991 δήλωνε Ρώσος και το 1995 Ουκρανός. Το μόνο μέρος που υπάρχει πράγματι εθνική συνείδηση είναι η Δυτική Ουκρανία που η συντριπτική πλειοψηφία εκεί και στο παρελθόν και τώρα δηλώνουν Ουκρανοί και όλοι σχεδόν μιλούν Ουκρανικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”