Διασκεδαστικό φαίνεται, μπορεί να το τσεκάρω, ευχαριστώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είδα στο Σινεμά...
- Φινγκόλφιν
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Είδα στο Σινεμά...
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το jurassic world. Δεν ήταν τόσο άσχημο όσο θα περίμενα και άρεσε στα παιδιά. Μου την έσπασε μόνο ένας πιτσιρικάς από την πίσω θέση που όλο κλοτσούσε την καρέκλα μου. Γύρισα να του πω να σταματήσει αλλά πρέπει να ήταν ο φουκαράς 2 μέτρα και δεν μπορούσε να βολέψει τα πόδια του.
Τελικώς είδα στην ΕΡΤ2 το "Φτασαμεε" του Τσιώλη και ήταν αυτό που ήθελα. Ανθρώπινο σινεμά.
Ευτυχώς δεν επέμενε η κυρά σε τίποτα ανωμαλίες που κυκλοφορούν όπως η "Διαδοχή" ή σάχλες όπως "Ξυπόλητοι στο Παρίσι" ή προπαγανδιστικά όπως ο Σάιμον. Σήμερα ξαναψάχνοντας είδα ότι παίζουν ακόμα τον "Στάλιν" αλλά ήταν στο Ζούμπερι ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Φιξντ.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Ιουν 2018, 22:52 Είδα το jurassic world. Δεν ήταν τόσο άσχημο όσο θα περίμενα και άρεσε στα παιδιά. Μου την έσπασε μόνο ένας πιτσιρικάς από την πίσω θέση που όλο κλοτσούσε την καρέκλα μου. Γύρισα να του πω να σταματήσει αλλά πρέπει να ήταν ο φουκαράς 2 μέτρα και δεν μπορούσε να βολέψει τα πόδια του ευχαρίστησα την καλή μου τύχη που ήταν πίσω κι όχι μπροστά μου.
Δεν έχεις δει ακόμα τον Στάλιν;;Μπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2018, 11:35Τελικώς είδα στην ΕΡΤ2 το "Φτασαμεε" του Τσιώλη και ήταν αυτό που ήθελα. Ανθρώπινο σινεμά.
Ευτυχώς δεν επέμενε η κυρά σε τίποτα ανωμαλίες που κυκλοφορούν όπως η "Διαδοχή" ή σάχλες όπως "Ξυπόλητοι στο Παρίσι" ή προπαγανδιστικά όπως ο Σάιμον. Σήμερα ξαναψάχνοντας είδα ότι παίζουν ακόμα τον "Στάλιν" αλλά ήταν στο Ζούμπερι ...
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Όχι, και τώρα απαιτείται εκδρομή 
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Μην το δεις. Ότι καλές στιγμές έχει μετριάζονται από την φουλ αντικομμουνιστική του προπαγάνδα.
Γιά 1'' νόμιζα πως μιλούσες γιά το ΤζουράσικΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιουν 2018, 11:49 Μην το δεις. Ότι καλές στιγμές έχει μετριάζονται από την φουλ αντικομμουνιστική του προπαγάνδα.
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Και το τζουράσικ είναι αντικομμουνιστικό όπως άλλωστε όλες οι ταινίες του χόλυγουντ με τη διαφορά ότι δεν το επιδιώκει. Είναι αντανακλαστικό.
Μην ακούςΜπίστης έγραψε: 18 Ιουν 2018, 11:50Γιά 1'' νόμιζα πως μιλούσες γιά το ΤζουράσικΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Ιουν 2018, 11:49 Μην το δεις. Ότι καλές στιγμές έχει μετριάζονται από την φουλ αντικομμουνιστική του προπαγάνδα.![]()
Όση σεναριακή αμηχανία έχει σώνεται από την εξαιρετική αντικομμουνιστική του ματιά
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Μην πάτε για το Hereditary, πίπα άλκειας ολκής.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
κι εγώ το είδα μεταγλωτισμένο. δεν καταλάβαμε πως πέρασε η ώρα.xCandia έγραψε: 17 Ιουν 2018, 18:54 Εγώ είδα το Απίθανοι 2 λόγω κοπελιάς. Όποιος έχει παιδιά αξίζει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
Nero
Μην παίζεις με τον πόνο μας. και να θέλαμε που να το δούμε. Τσέκαρε εδώ τι επιλογές έχουμε
http://orfeas.victoria-cinema.gr/Playin ... credibles2
Adrift (Μετα την καταιγιδα):
Ο ορισμος του 6.5αριου. Οκ δηλαδη, αλλα αδιαφορο.
Τιμα τα λεφτα του, αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα το σβηνεις απο την μνημη σου. Ο ορισμος της τιμιας μετριοτητας.
Ο ορισμος του 6.5αριου. Οκ δηλαδη, αλλα αδιαφορο.
Τιμα τα λεφτα του, αλλα μετα απο 2 δευτερολεπτα το σβηνεις απο την μνημη σου. Ο ορισμος της τιμιας μετριοτητας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
Είδα το ant man με τα ανήψια μου που με ρωτούσαν καλά γίνεται να μικρήνει τόσο πολύ ένας άνθρωπος και όχι μόνο αυτό αλλά να παραμείνει έτσι για 30 χρόνια και τους απάντησα ότι δεν είμαι φυσικός αλλά νομίζω πως όχι κι ότι η ταινία αναγκάζεται να υπερβάλλει κάποιους νόμους της φυσικής είτε να τους σκίζει εντελώς όπως ο πρωθυπουργός μας τα μνημόνια για να διατηρήσει μια πρωτότυπη δραματουργική υφή κι ότι αν δεν το έκανε αυτό δεν θα μας φαινόταν τόσο διασκεδαστική. Πάρτε π.χ. τη θρησκεία. Αν δεν έλεγε ότι όταν θα πεθάνουμε θα πάμε στον παράδεισο πόσοι θα κάθονταν να ακούσουν;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 269 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jolly Roger_
-
- 1 Απαντήσεις