Κάνω την γελωτοθεραπεία μου με τα ζαιόπουλα!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:26Οι διαθήκες είναι σαν τους νόμους. Πάντα μπορούν να βρεθούν παραθυράκια..
Μην με απασχολείς τώρα με τις χαζομάρες σου.
.
Κάνω την γελωτοθεραπεία μου με τα ζαιόπουλα!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:26Οι διαθήκες είναι σαν τους νόμους. Πάντα μπορούν να βρεθούν παραθυράκια..
Έλα, πες την αλήθεια, στο δάσος δεν έρχεσαι για κυνήγι.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:29Κάνω την γελωτοθεραπεία μου με τα ζαιόπουλα!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:26Οι διαθήκες είναι σαν τους νόμους. Πάντα μπορούν να βρεθούν παραθυράκια..
.
Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:30Έλα, πες την αλήθεια, στο δάσος δεν έρχεσαι για κυνήγι.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:29Κάνω την γελωτοθεραπεία μου με τα ζαιόπουλα!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:26 Οι διαθήκες είναι σαν τους νόμους. Πάντα μπορούν να βρεθούν παραθυράκια..
.
τι σωστό κάνει, που θα χαλάμε τόση ενέργεια να σε κάνουμε άχρηστη σκόνη ενώ θα μπορούσες να ταΐσεις τα σκουληκάκια και να γίνεις λίπασμα στα πλαίσια της οικολογίας και της πράσινης ανάπτυξης;.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2018, 13:18 μπραβο σε οτι κανει σωστα, φτυσιμο για τα ξεφτιλικια του.
δυσνοητο, ε;
Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:32Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:30Έλα, πες την αλήθεια, στο δάσος δεν έρχεσαι για κυνήγι.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:29 Κάνω την γελωτοθεραπεία μου με τα ζαιόπουλα!
.
Μην τρως το σανό. Από το 2015 λένε ότι ολοκληρώνεται το αποτεφρωτήριο και τέσσερα χρόνια μετά δεν έχουν κόψει ούτε τα δέντρα από το χώρο που λένε οτι θα το κάνουν.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:33τι σωστό κάνει, που θα χαλάμε τόση ενέργεια να σε κάνουμε άχρηστη σκόνη ενώ θα μπορούσες να ταΐσεις τα σκουληκάκια και να γίνεις λίπασμα στα πλαίσια της οικολογίας και της πράσινης ανάπτυξης;.Ασέβαστος έγραψε: 01 Σεπ 2018, 13:18 μπραβο σε οτι κανει σωστα, φτυσιμο για τα ξεφτιλικια του.
δυσνοητο, ε;
Κάτω τα συμφέροντα των μονοπωλίων των εταιριών ενέργειας που θέλουν να μας κάνουν άχρηστους και μετά ζωή, όλοι λίπασμα.
καλά δεν το έχω ψάξει κιόλας, όλο άλλους θάβω, θα ασχοληθώ σοβαρά όταν μου τύχει εμένα. Αλλά έχει πλάκα που θέλουμε να μας κάνουμε κάρβουνο, φιλοσοφικά δηλαδή, δεν ξέρω πώς να το πω ακριβώς.
Θα έρθει και η ώρα που θα ξεκουραστείς και θα ασχοληθούν άλλοι με εσένα.enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:52καλά δεν το έχω ψάξει κιόλας, όλο άλλους θάβω, θα ασχοληθώ σοβαρά όταν μου τύχει εμένα. Αλλά έχει πλάκα που θέλουμε να μας κάνουμε κάρβουνο, φιλοσοφικά δηλαδή, δεν ξέρω πώς να το πω ακριβώς.![]()
χαπάκια μπαιγκόν η μόνη λύση για την τελική άμυνα.Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:54 Θα έρθει και η ώρα που θα ξεκουραστείς και θα ασχοληθούν άλλοι με εσένα.![]()
Γιατί ως γνωστόν όταν θα γίνει το αποτεφρωτήριο οι συγγενείς θα βάζουν τον νεκρό στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, θα παίρνουν και ένα τάπερ και θα πηγαίνουν στο αποτεφρωτήριο.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:06 '
Για δέστε καψούρα του Πμεδόκλα με τα ύστερα του καθενός!
Πεθαμενατζής είναι και φοβάται μην πέσει η δουλεία;:
.
Και κλάάάάμα το κοράκι!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:10Γιατί ως γνωστόν όταν θα γίνει το αποτεφρωτήριο οι συγγενείς θα βάζουν τον νεκρό στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, θα παίρνουν και ένα τάπερ και θα πηγαίνουν στο αποτεφρωτήριο.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:06 '
σοβαρά θέματα οπότε δεν έχω αλήθεια άποψη, ας κάνουν οι πεθαμένοι ό,τι νομίζουν καλύτερο, αλλά στα κόκαλα του νεκρού, σίγουρα αυτό σημαίνει ο σεβασμός;foscilis έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:17 Θέλει όμως βαθιά ριζωμένο στην ψυχή θράσος να ισχυρίζεται ταυτόχρονα ότι το κάνει από σεβασμό στο νεκρό με δεδομένες τις συνθήκες ταφής, βλέπε εκταφή σε μισοσαπισμένη κατάσταση, βλέπε τσάκισμα να χωρέσεις στο οστεοφυλάκιο, βλέπε πέταμα στο χωνευτήρι αν δεν τα σκάσουν οι δικοί σου...
Μπα. Δεν ανησυχώ. Η ματσιοδοξία του ανθρώπου δεν τελειώνει με την αποτέφρωση. Όπως έχτιζαν ολόκληρη οικοδομή με μάρμαρο για έναν τάφο τη στιγμή που για το νεκρό είναι το ίδιο με έναν μόνο ξύλινο σταυρό τώρα θα πουλάω τεφροδόχους.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:12Και κλάάάάμα το κοράκι!Εμπεδοκλής έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:10Γιατί ως γνωστόν όταν θα γίνει το αποτεφρωτήριο οι συγγενείς θα βάζουν τον νεκρό στο πίσω κάθισμα ενός ταξί, θα παίρνουν και ένα τάπερ και θα πηγαίνουν στο αποτεφρωτήριο.Nandros έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:06 '
Ή μπας και είσαι μαρμαράς και φτιάχνεις τάφους;:
.