Σιγουρα δεν περιμενει τους αεργους μπαμπουίνους της παραθρηκευτικης να τον σώσουνΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:00Ο Γιωργος τρωει μερα παρα μερα για να ριξει το κοστος του σουπερ μαρκετ.
Δεν περιμενε τον Πορδοσαλτε να του πει να κοψει μια ωρα την ημερα το ρευμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
6 απρίλη - Απεργία ενάντια στην ακρίβεια
Re: 6 απρίλη - Απεργία ενάντια στην ακρίβεια
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:14Εχετε τη δύναμη να προκαλεσετε απεργία διαρκείας και να γονάτισετε την κυβέρνηση?Fluffy έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:12 ο γιωργος δεν συνεργαζεται με τους συναδελφους του γιατι δεν είναι αρκετα επαναστατικοι για τα γουστα του.
Αν ναι γιατί δεν κατεβάζετε τον κόσμο σε απεργία διαρκείας μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος?
Αν όχι τότε τότε τι περιμένετε να πετύχετε με 1 μέρα απεργία?
Αν δηλαδή ο οποιοσδήποτε προκυρηξει απεργία διαρκείας θα απεργησεις;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:16Και καλά θα κάνεις.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:15George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:10
Ε δεν πειράζει.
Παλεψτε με άλλη μια ημερήσια απεργία όπως πάντα τα τελευταία 40 χρόνια και στις 7 του μηνός πληρώστε και το ρεύμα.
Εμένα αν μου επιτρέπεις θα απεργησω. Εσύ φίλα.το χέρι κανενός πνευματικού
Την επόμενη που θα πας για δουλειά όμως τι θα έχεις πετύχει ακριβώς?
Πιθανότατα τίποτα. Θα πάω και θα διώχνω άτομα που μου ήρθαν για βερεσε.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Για 1 μέρα? Όχι.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:16George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:14Εχετε τη δύναμη να προκαλεσετε απεργία διαρκείας και να γονάτισετε την κυβέρνηση?Fluffy έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:12 ο γιωργος δεν συνεργαζεται με τους συναδελφους του γιατι δεν είναι αρκετα επαναστατικοι για τα γουστα του.
Αν ναι γιατί δεν κατεβάζετε τον κόσμο σε απεργία διαρκείας μέχρι να επιτευχθεί ο στόχος?
Πες μου τι θα κερδίσω με απεργία 1 μέρας?
Απεργία διαρκείας που θα γονατίσει την κυβέρνηση παραλυοντας το κράτος? Ναι.
Εκεί θα έχω οδηγήσει το κράτος να διαπραγματεύτει μαζί μου απευθείας.
Δε θα ρίχνω 1 μέρα 1 ντουφεκια και την επόμενη θα είμαι "μάλιστα αφεντικό".
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- George_V
Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:18George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:16Και καλά θα κάνεις.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:15
Εμένα αν μου επιτρέπεις θα απεργησω. Εσύ φίλα.το χέρι κανενός πνευματικού
Την επόμενη που θα πας για δουλειά όμως τι θα έχεις πετύχει ακριβώς?
Πιθανότατα τίποτα. Θα πάω και θα διώχνω άτομα που μου ήρθαν για βερεσε.![]()
Ακριβώς αυτό.
Προτιμώ να παλέψω εκεί που θα έχει νόημα πάρα σε κάτι συμβολικό έτσι γιατί πρέπει να απεργησω 1 μέρα.
Προτιμοτερες οι θυσίες από το συμβολισμό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
Gewponos90
George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:19Για 1 μέρα? Όχι.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:16George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:14
Εχετε τη δύναμη να προκαλεσετε απεργία διαρκείας και να γονάτισετε την κυβέρνηση?
Απεργία διαρκειας είπα ρε άνθρωπε
- George_V
Α δεν το είδα.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:21George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:19Για 1 μέρα? Όχι.Gewponos90 έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:16
Απεργία διαρκειας είπα ρε άνθρωπε
Θεώρησε το ανάπτυξη της σκέψης μου.
-
BlastFromThePast
Μα η αποτυχία που προεξοφλείς οφείλεται αποκλειστικά σε εσένα και στους καναπεδάτους συνοδοιπόρους σου.George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:15Στις 7 Απριλιου τι ακριβώς θα έχετε πετύχει?BlastFromThePast έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:13Εσύ θα έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό.George_V έγραψε: 28 Μαρ 2022, 22:35
Όχι.
Ήρθα να ειρωνευτώ το γεγονός πως στις 7 Απριλίου μια μέρα μετά την απεργία ο λογαριασμός της ΔΕΗ θα είναι πάλι 250+ ευρώ και εσείς θα έχετε κάνει μια τρύπα στο νερό.
Είστε οι γονείς, οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί και οι μόνοι υπεύθυνοι για την όποια αποτυχία.
Αντίθετα, για την όποια επιτυχία (και αν ακούσω τους νεοφίλ, μάλλον δεν ήταν και λίγες οι επιτυχίες του εργατικού κινήματος) αποκλειστικοί υπεύθυνοι θα είναι όσοι δεν σας ακολούθησαν.
Ούτε ο Τσίπρας τέτοια παραμύθα.Πες μου τι θα κερδίσω με απεργία 1 μέρας?
Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα απεργούσες ένα δευτερόλεπτο, όχι από έλλειψη προοπτικής, αλλά από τρόμο.
- George_V
Ερώτηση: Έστω ότι απεργούν όλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι στο 100% τους στις 6 Απριλίου και στις 7 είναι κανονικά στις δουλειές τους.BlastFromThePast έγραψε: 28 Μαρ 2022, 23:38Μα η αποτυχία που προεξοφλείς οφείλεται αποκλειστικά σε εσένα και στους καναπεδάτους συνοδοιπόρους σου.
Είστε οι γονείς, οι ηθικοί και οι φυσικοί αυτουργοί και οι μόνοι υπεύθυνοι για την όποια αποτυχία.
Αντίθετα, για την όποια επιτυχία (και αν ακούσω τους νεοφίλ, μάλλον δεν ήταν και λίγες οι επιτυχίες του εργατικού κινήματος) αποκλειστικοί υπεύθυνοι θα είναι όσοι δεν σας ακολούθησαν.
Ούτε ο Τσίπρας τέτοια παραμύθα.Πες μου τι θα κερδίσω με απεργία 1 μέρας?
Όλοι καταλαβαίνουν ότι δεν θα απεργούσες ένα δευτερόλεπτο, όχι από έλλειψη προοπτικής, αλλά από τρόμο.
Τι ακριβώς εχουμε πετύχει? Θα πάρει πίσω τα αντιλαϊκα μέτρα ή κυβέρνηση? Θα παραιτηθεί? Θα δώσει λεφτά? Τι θα γίνει?
Θέλω μια σαφή απάντηση στο ανωτέρω και όχι φιλοσοφίες.
Λυπάμαι γιατί την παραμυθά την πουλάτε εσείς. Αντί να καλέσετε σε πιο δυναμικά μέτρα και παρεμβάσεις αναλωνεστε σε συμβολικές απεργίες της 1 ημέρας.
Απλά πυροτεχνήματα πετάτε. Το γιατί δεν χρησιμοποιείτε κανονικά πυρομαχικά αυτό μόνο εσείς θα μας το εξηγήσετε.
Όσο για τη δεύτερη παράθεση προσπερνώ ότι μου κάνεις ανάλυση ενώ δε με ξέρεις καν και θα ρωτήσω κάτι άλλο.
Εσεις γιατί δεν κατέβαινετς σε απεργία διαρκείας αφού δεν φοβάστε? Τι σας κράτα?
-
BlastFromThePast
Θα ξηλώσει τις τσέπες της. Φυσικά μπορεί να δώσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων μόνο, τα περισσότερα χρειάζονται για να κρατηθεί όρθιος ο καπιταλισμός, αλλά ό,τι μπορεί να δώσει, μέχρι τελευταίου ευρώ, θα το δώσει και με δημόσιες δακρύβρεχτες απολογίες που δεν είχε αφουγκραστεί το λαό γρηγορότερα.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:05
Ερώτηση: Έστω ότι απεργούν όλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι στο 100% τους στις 6 Απριλίου και στις 7 είναι κανονικά στις δουλειές τους.
Τι ακριβώς εχουμε πετύχει? Θα πάρει πίσω τα αντιλαϊκα μέτρα ή κυβέρνηση? Θα παραιτηθεί? Θα δώσει λεφτά? Τι θα γίνει?
Και το μόνο πράγμα που το εμποδίζει αυτό είσαι εσύ. Συγχαρητήρια.
- George_V
Ποτέ έγινε αυτό?BlastFromThePast έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:10Θα ξηλώσει τις τσέπες της. Φυσικά μπορεί να δώσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων μόνο, τα περισσότερα χρειάζονται για να κρατηθεί όρθιος ο καπιταλισμός, αλλά ό,τι μπορεί να δώσει, μέχρι τελευταίου ευρώ, θα το δώσει και με δημόσιες δακρύβρεχτες απολογίες που δεν είχε αφουγκραστεί το λαό γρηγορότερα.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:05
Ερώτηση: Έστω ότι απεργούν όλοι ιδιωτικοί και δημόσιοι στο 100% τους στις 6 Απριλίου και στις 7 είναι κανονικά στις δουλειές τους.
Και το μόνο πράγμα που το εμποδίζει αυτό είσαι εσύ. Συγχαρητήρια.![]()
Πες μου 1 φορά πού με 1 μέρα απεργία η κυβέρνηση ξήλωσε τις τσέπες της.
Ποτέ δεν έγινε αυτό. Απλά βαυκαλιζεστε και πηγαίνετε το βράδυ στο κρεβάτι ευτυχισμένοι ότι κάνατε το κομματικό σας καθήκον.
Ποιος είναι ο υποκριτής εδώ?
Καταλάβαμε, δε συμμετέχεις στις απεργίες επειδή δεν είναι αρκετα διεκδικητικές για τα γουστα σου. Μπορεις να το θεσεις στο σωματειο σου και στους συναδελφους σου, να τους πεισεις να απεργήσετε για μεγαλυτερη διαρκεια.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:32Ποτέ έγινε αυτό?BlastFromThePast έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:10Θα ξηλώσει τις τσέπες της. Φυσικά μπορεί να δώσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων μόνο, τα περισσότερα χρειάζονται για να κρατηθεί όρθιος ο καπιταλισμός, αλλά ό,τι μπορεί να δώσει, μέχρι τελευταίου ευρώ, θα το δώσει και με δημόσιες δακρύβρεχτες απολογίες που δεν είχε αφουγκραστεί το λαό γρηγορότερα.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:05
Ποτέ δεν έγινε αυτό. Απλά βαυκαλιζεστε και πηγαίνετε το βράδυ στο κρεβάτι ευτυχισμένοι ότι κάνατε το κομματικό σας καθήκον.
-
Δημοκράτης
εγώ πιστεύω ότι η ακρίβεια θα φύγει με έναν νόμο και ένα άρθρο αν ψηφίσουμε ΚΚΕ ή έστω Σύριζα.
Αλλά οκ η απεργία είναι το πρώτο βήμα. Μετά την απεργία ο πόλεμος θα σταματήσει, η ρωσία θα μας δίνει φθηνότερο αέριο και από πριν. Τι φθηνότερo; Τζάμπα θα μας το δίνει ο πούτιν και θα μας παρακαλάει κιόλας να το πάρουμε.
Αν γίνεται όμως να κάνετε και μια απεργία να έχουμε και φθηνές κάρτες γραφικών γιατί τα τελευταία χρόνια με την κρίση στους ημιαγωγούς τις πουλάνε 3-4 φορές πάνω οι καπιταλιστές
Αλλά οκ η απεργία είναι το πρώτο βήμα. Μετά την απεργία ο πόλεμος θα σταματήσει, η ρωσία θα μας δίνει φθηνότερο αέριο και από πριν. Τι φθηνότερo; Τζάμπα θα μας το δίνει ο πούτιν και θα μας παρακαλάει κιόλας να το πάρουμε.
Αν γίνεται όμως να κάνετε και μια απεργία να έχουμε και φθηνές κάρτες γραφικών γιατί τα τελευταία χρόνια με την κρίση στους ημιαγωγούς τις πουλάνε 3-4 φορές πάνω οι καπιταλιστές
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
Μπα δε θέλω να συμμετάσχω. Θα 'χει καταστραφεί όλος ο πλανήτης πρωτού μου κόψουν το ρεύμα...
There is no system
- George_V
Εσείς γιατί δεν το θέτετε και πρέπει να το κάνω εγώ?Fluffy έγραψε: 29 Μαρ 2022, 06:36Καταλάβαμε, δε συμμετέχεις στις απεργίες επειδή δεν είναι αρκετα διεκδικητικές για τα γουστα σου. Μπορεις να το θεσεις στο σωματειο σου και στους συναδελφους σου, να τους πεισεις να απεργήσετε για μεγαλυτερη διαρκεια.George_V έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:32Ποτέ έγινε αυτό?BlastFromThePast έγραψε: 29 Μαρ 2022, 00:10
Θα ξηλώσει τις τσέπες της. Φυσικά μπορεί να δώσει ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων μόνο, τα περισσότερα χρειάζονται για να κρατηθεί όρθιος ο καπιταλισμός, αλλά ό,τι μπορεί να δώσει, μέχρι τελευταίου ευρώ, θα το δώσει και με δημόσιες δακρύβρεχτες απολογίες που δεν είχε αφουγκραστεί το λαό γρηγορότερα.
Γιατί κάνετε 1 ημέρας απεργία και όχι παραπάνω? Δε μπορείτε να τους πείσετε η φοβάστε να τους το θέσετε?
Mηπως εσείς δεν είστε αρκετά επαναστατικοι και διεκδικητικοι?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 252 Απαντήσεις
- 4540 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 144 Απαντήσεις