Ντουντ, έχεις δουλέψει ποτέ σε θέατρα; σε επιδείξεις μόδας κτρ;Parrot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:02 Ποτέ μην επιδιώκεται κάτι με γυναίκα απ' το περιβάλλον εργασίας σας.. Είναι επικίνδυνο..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γκάφαα...
Re: Γκάφαα...
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Tί που και πότε, η κοπέλα είναι μπουκιά και συγχώριο:
https://www.imdb.com/name/nm0593961/
Εντάξει παλιότερα ήταν πιο ωραία, αλλά και τώρα...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εμένα με χαλάει κάπως.
Σα σχόλιο γυναικολόγου ακούγεται.
Προτιμώ το ΜΟΥΝΑΡΑ του Daje.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
ναι αλλά, οι θεοί ξέρουν και αφήνουν εντυπώσεις....George_V έγραψε: 22 Μαρ 2022, 14:31Α προπολεμικα εγινε το συμβαν δλδ...Naranjita έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:17 όλοι έχουμε γίνει ρόμπες.
μια φορά, πριν κανα κοσάρι χρόνια, ήρθε να τον εξυπηρετήσω ο Θωρ αυτοπροσώπως. (μια φάτσα σαν τον witcher τον σημερινό)
εκτός από το τσέβδισμα, πρέπει να τρέχε και λίγο σαλάκι από το εγκεφαλικούλι που έπαθα.
σαν ηλίθια χαχάνιζα, δεν έχω ξαναπάθει τέτοιο πράμα.....![]()
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:40 Ήμουν με μια κυρία που λόγω δουλειά ερχόμαστε σε επαφή ενίοτε. Φορούσε ένα κολάν και είδα τα κάλλη της εντυπωσιασμένος, όχι πονηρά, αλλά ήταν πολύ ψαρωτικά. Και καθώς απομακρυνόμουν, ψέλισα με θαυμασμό, τι κωλάρα έχει η τάδε, τι μήτρα... Μετά θυμήθηκα πως καταλαβαίνει ελληνικά, επειδή ο πρώτος άντρας της ήτανε Έλληνας. ΚΙ είναι ακόμα ο άνθρωπος. Μπορεί και να μην το άκουσε, αλλά γενικώς είχα ξεχαστεί και μονολογούσα. Θα δείξει, ελπίζω να μην παρεξηγήθηκε και να το δει με χιούμορ.
το λιγοτερο να της εφτιαξες την ημερα ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Noob saibot
- Phorum.gr user: Noob
- Dwarven Blacksmith
ΤΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχουμε φώτο της κυρίας ή έστω των εν λόγω γλουτιαίων;
Όχι τίποτα άλλο, να αναφωνήσουμε κι εμείς μαζί με τον νηματοθέτη, τι κ@λ@ρ@ είχε η τάδε;
Τουλάχιστον μία φώτο από το ίντερνετ που να της φέρνει. Να εκτιμήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης.
Όχι τίποτα άλλο, να αναφωνήσουμε κι εμείς μαζί με τον νηματοθέτη, τι κ@λ@ρ@ είχε η τάδε;
Τουλάχιστον μία φώτο από το ίντερνετ που να της φέρνει. Να εκτιμήσουμε την σοβαρότητα της κατάστασης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Και ο κώλος θα σε ρουφήξει μια χαρά είμαι σίγουρος.Cavaliere έγραψε: 22 Μαρ 2022, 11:43Ρε παιδί μου, γενικώς η Φύση ήταν γενναιόδωρ με την κυρία, είναι το γούστο μου, πολύ πράμα. Και φαντάσου, με το κολάν, έγινε τρωικός πόλεμος, αναδείχτηκαν ούλα. Το Μήτρα πήγαινε στο, θα με ρουφήξει, βοήθεια, θα μπω όλος μέσα και θα χαθώ.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Είπανε μήτρα... εσύ έφτασες και στις σάλπιγγες;
Μιλήσαμε σήμερα, και δεν μου φάνηκε καθόλου θυμωμένη. Όλα καλά. Πιθανότατα θα κολακεύτηκε κιόλας. Οπότε, αισθάνομαι καλά.
Ordem e Progresso.
Αυτό είναι δικό σου ζήτημα να διαχειριστείς.Parrot έγραψε: 22 Μαρ 2022, 12:29Ούτε ο/η άλλος/άλλη όμως έχει το δικαίωμα να σου αποσπά την προσοχή απ' την εργασία..![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
τι συμβαινει πχια? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα