Δεν την πάω με τίποτα αυτήν.
Αμφισβήτησε τις ιπποδρομιακές γνώσεις μου και όχι μόνο τις αμφισβήτησε αλλά πέταξε και ένα εκατονπενηντάρι για να μην με ακούσει.
Μου είπε "αχ, εγώ θα παίξω ότι μου είπε ο Γιαννάκης", όπου Γιαννάκης εστί ένα παλτό που έβγαινε στην τηλεόραση.
.
Αμφισβήτησε τις Ιπποδρομιακές γνώσεις σου ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; .
Μόνο ο Αργός Θάνατος υπάρχει πιά.....
Βγάλτον.....βάλτης ενα λουράκι σκύλου.....καί κάντης το κώλο σαν ανοιχτό τριαντάφυλλο.....Αχρι Θανάτου.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
wooded glade έγραψε: 14 Μαρ 2022, 19:20
Γιατί κατά τη γνώμη σας δεν ιδρύεται ένα milf pride το οποίο να τρέχει παράλληλα με το gay pride ;
Κάτι straight pride που ιδρύονται είναι χαζά βέβαια, αφού είναι του κατηχητικού, δεν μας κάνουν. Η αλήθεια είναι ότι οι milf τόσο όσο και οι γκέϋ είναι στιγματισμένες από την κοινωνία, αφού ο κόσμος λέει για τις milf "την είδες ; αυτή είναι ένα ξ...λο" και άλλα παρόμοια. Άρα χρειάζονται απελευθερωτικό κίνημα.
Αλλά και οι συνοδοί των milf είναι στιγματισμένοι στην κοινωνία, αφού ο κόσμος λέει για έναν συνοδό milf "είδες ο τεντυμπόας ;".
Άρα γιατί δεν ιδρύεται ;
Τι λες μωρέ.
Μια χαρά τις σέβοντε. Ιδιώς ο αντρικός πληθυσμός.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Δεν την πάω με τίποτα αυτήν.
Αμφισβήτησε τις ιπποδρομιακές γνώσεις μου και όχι μόνο τις αμφισβήτησε αλλά πέταξε και ένα εκατονπενηντάρι για να μην με ακούσει.
Μου είπε "αχ, εγώ θα παίξω ότι μου είπε ο Γιαννάκης", όπου Γιαννάκης εστί ένα παλτό που έβγαινε στην τηλεόραση.
Εισαι κάβλας.-
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Green Dragon έγραψε: 14 Μαρ 2022, 19:14
Κακώς τους διέλυσαν. Δικαίωμά τους να κάνουν πορεία.
Υπάρχει προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Αν είναι να βγουν όλοι οι ανώμαλοι έξω και να την παίζουν, να χέζουν, να ξερνάνε και να πίνουν ούρα. Δικαίωμά τους.
Green Dragon έγραψε: 14 Μαρ 2022, 19:14
Κακώς τους διέλυσαν. Δικαίωμά τους να κάνουν πορεία.
Υπάρχει προσβολή της δημοσίας αιδούς.
Αν είναι να βγουν όλοι οι ανώμαλοι έξω και να την παίζουν, να χέζουν, να ξερνάνε και να πίνουν ούρα. Δικαίωμά τους.
Αν υπάρχουν ποινικά αδικήματα οκ, ας επιληφθεί η αστυνομία, άλλο αυτό. Κατά τ' άλλα το τσίρκο είναι νόμιμο, αφού θέλουν να κάνουν μια πορεία δυσφημιστική για τους ομοφυλόφιλους ας την κάνουν. Ελευθερία (πρέπει να) έχουμε...