!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Επόμενος στόχος το Ιράν
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Επόμενος στόχος το Ιράν
Tα αποθέματα του Φυσικού Αερίου είναι εξίσου κατανεμημένα παγκοσμίως με αυτά του πετρελαίου. Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες τα αποθέματα Φυσικού Αερίου, ανέρχονται σε 6.798,3 τρισεκατομμύρια κ.π. ή 185,7 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα ή 185.700 δισεκατομμύρια κυβικά, εκ των οποίων την μερίδα του λέοντος κατέχει το Ιράν, με 1.187,3 τρισεκ. κυβικά πόδια αποδεδειγμένων κοιτασμάτων φυσικού αερίου, ενώ στην δεύτερη θέση ακολουθεί η Ρωσία, με 1.163 τρισεκ.κυβικά πόδια αποδεδειγμένων κοιτασμάτων φυσικού αερίου.
Τώρα ξέρετε και γιατί το Ιράν είναι η "σατανική χώρα" για την Δύση. Για την Ρωσία εντάξει τα ξέρετε απέξω κι ανακατωτά. Κάνετε εμπάργκο ακόμα και στο σιβηρικό κρύο που μας μάμησε Μαρτιάτικα.
Τώρα ξέρετε και γιατί το Ιράν είναι η "σατανική χώρα" για την Δύση. Για την Ρωσία εντάξει τα ξέρετε απέξω κι ανακατωτά. Κάνετε εμπάργκο ακόμα και στο σιβηρικό κρύο που μας μάμησε Μαρτιάτικα.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Disclose.tv
@disclosetv
JUST IN - Large-scale cyberattack against Israel. Government websites are down, including the National Cyber Security Authority, which is responsible for protecting civilian cyberspace
@disclosetv
JUST IN - Large-scale cyberattack against Israel. Government websites are down, including the National Cyber Security Authority, which is responsible for protecting civilian cyberspace
-
Uppercut
Στη φαντασία του, παντού. Θυμίζω ότι ο αγαπητός αναλυταράς zteo έκανε ντιμπέιτ μαζί μου κάπου το 16 και τότε αυτός με τον Πίθηκα προέβλεπαν ότι ο Τραμπ θα εισβάλλει στο Ιράν. Βεβαίως, όπως και ο Πίθηκας, ο Γεωργίου και ο Αρίστος, έτσι και ο φίλτατος Ζteo δεν πτοείται από ασήμαντες πτυχές όπως η πραγματικότητα.
δεν ξερω αν αληθευει παντως ειναι τρομακτικη εξελιξη
https://twitter.com/spriter99880/status ... 7759965184
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Wishful thinking των ιρανων.nostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:33 δεν ξερω αν αληθευει παντως ειναι τρομακτικη εξελιξη
ετσι πιστευω και εγω ... το μισο Ισραηλ ειναι απο τη Ρωσια και περα απο αυτο δεν υπαρχει λογος για τετοιες κινησεις τωρα
εκτος και παρει εγγραφως και δινει εγγυησεις για το οτι δε θα εχουν στοχο το Ισραηλnostromos έγραψε: 15 Μαρ 2022, 01:59 ετσι πιστευω και εγω ... το μισο Ισραηλ ειναι απο τη Ρωσια και περα απο αυτο δεν υπαρχει λογος για τετοιες κινησεις τωρα
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
αν υπήρχε τέτοια θέση θα λυνοτανε και το Μεσανατολικό... δυσκολα
- dna replication
NEWS ABOUT IRAN/MIDDLE EAST/AFRICA/AROUND 
@IranDrones
Rocket attack against #US Balad airbase, #Iraq
@IranDrones
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Λάθος, οι Αμερικάνοι ειναι ο μοναδικος στρατος του κόσμου που μπορει να έλθει απο την άλλη άκρη της γης και να τους νικήσει, το καναν και στο Ιρακ, σε ένα μήνα τους ισοπέδωσαν στρατιωτικά.
- dna replication
Άλλο Ιράκ άλλο Ιράν.Εκει εάν νικήσουν θα έχουν μεγάλες απώλειες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση