Tι να πρωτοκάνουμε? Έλεος πια, δυο χέρια έχουμεDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:55 Στενάχωρο αλλά που είσασταν επί σινοφοβικής υστερίας, όταν μαχαιρώνονταν άνθρωποι και τρώγαν μπουνιές γέροι επειδή μοιάζουν Κινέζοι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αντιρωσική παράνοια.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αντιρωσική παράνοια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ε, αυτό ακριβώς λέω. Οι ευαισθητοποιημένες λεγεώνες των σοσιαλμήντια. Μανούλες, καρδούλες και λοιποί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:56https://twitter.com/lilycatsmeow/status ... 7477328899ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:52 Μια μαζική και γελοία υστερία, που έχουμε ξαναδεί σε άλλα σκηνικά.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι με παραπέμπουν σε εποχές με ταμπελάκια τύπου "je suis charlie"/"I can't breath"/κλπ κλπ κλπ
Πραγματικά δεν αντέχονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εχεις καταλάβει πόσο "χρήσιμοι ηλίθιοι" είναι όλοι αυτοί;ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 16:05Ε, αυτό ακριβώς λέω. Οι ευαισθητοποιημένες λεγεώνες των σοσιαλμήντια. Μανούλες, καρδούλες και λοιποί.Dwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:56https://twitter.com/lilycatsmeow/status ... 7477328899ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:52 Μια μαζική και γελοία υστερία, που έχουμε ξαναδεί σε άλλα σκηνικά.
Πολιτικοί και δημοσιογράφοι με παραπέμπουν σε εποχές με ταμπελάκια τύπου "je suis charlie"/"I can't breath"/κλπ κλπ κλπ
Πραγματικά δεν αντέχονται.
Ο ένας είναι με το χέρι πάνω στο "κουμπί", οι άλλοι από απέναντι ποντάρουν στο ότι "δεν πρόκειται να το πατήσει" και έχεις και αυτούς τους τύπους να μοιράζουν "λουλουδάκια" στο τουίτερ.
Λοβοτομημένος κόσμος.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
to koympi - an to patisei kaneis - tha to patisoune oi amerikanoi
h rvssia den proketai
h rvssia den proketai
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Από τη στιγμή που είπαν ότι "η Ουκρανία μπορεί να μπει στο ΝΑΤΟ" γιατί "δικαίωμά της", γιατί "οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους" και μετά ζόριζαν τον Ρώσο να "κάνει κίνηση", σημαίνει ότι κι αυτοί είναι έτοιμοι για όλα.Yochanan έγραψε: 03 Μαρ 2022, 16:10 to koympi - an to patisei kaneis - tha to patisoune oi amerikanoi
h rvssia den proketai
Από το 2005-2008 έχουν χλιδάτα καταφύγια στο υπέδαφός τους, για λίγους και καλούς, αλλά με όλες τις ανέσεις
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Η προπαγάνδα της Δύσης είναι επικίνδυνη με το να ταυτίζει απλούς Ρώσους πολίτες με τον Πούτιν.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Otto Weininger
Yochanan έγραψε: 03 Μαρ 2022, 15:58Tι να πρωτοκάνουμε? Έλεος πια, δυο χέρια έχουμεDwarven Blacksmith έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:55 Στενάχωρο αλλά που είσασταν επί σινοφοβικής υστερίας, όταν μαχαιρώνονταν άνθρωποι και τρώγαν μπουνιές γέροι επειδή μοιάζουν Κινέζοι;
Let them make the first mistake. We make the last move.
Τέρμα στην Ρωσική σαλάτα από τα σουπερμάρκετ.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Ευκαιρία να πάρουμε ελληνικό τζατζίκι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Cavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:26Τρελός είσαι, μωρέ, θα έδερνα άνθρωπο πάνω στη δουλειά μου; Κι ύστερα είναι τριπλάσιος από μένα, σαν ντουλάπα είναι.Αλιόσα έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:24Μάλλον φοβήθηκε μη φάει ξύλοCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:22 Εδώ που είμαι έχει ξεσπάσει μια υστερία. Πετάνε μπογιές σε ρωσικά μπακάλικα, κάνουν μπούλινγκ σε Ρώσους, ζητάνε από κάθε Ρώσο να κάνει δήλωση απόταξης του Πούτιν για να μην τον διώξουν, και άλλα. Στη γειτονιά μου ζει μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια και μάλιστα τα παιδιά μας κάνουν και παρέα. Η γυναίκα είναι Ρωσίδα, και ο άντρας Καζάχος. Τους έχουν απομονώσει οι γείτονες και δεν τους μιλάνε. Στη δουλειά συνάντησα έναν άνθρωπο με έντονη ανατολικη προφορά, και τον ρώτησα ευγενικά από πού είναι. Μου λέει, Δεν είμαι Ρώσος απολογητικά και φοβισμένα, από το Καζακστάν είμαι. Αυτά τα πράγματα είναι απαράδεκτα.
και ο ταραμας
- Sid Vicious
Σαλατες φτιαχνουμε μονοι μας, γινονται και καλυτερες, ειναι και μια τεχνη που μπορει να μας φανει ζωτικη ετσι οπως παει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- Sid Vicious
Εδω να πουμε πως κανονικα η Ρωσικη σαλατα ονομαζεται σαλατα Ολιβιε και ηταν δημιουργια Γαλλου σεφ
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
μην το φωνάζεις με κλειστά παράθυρα να την φτιάχνεις.Sid Vicious έγραψε: 03 Μαρ 2022, 16:55Σαλατες φτιαχνουμε μονοι μας, γινονται και καλυτερες, ειναι και μια τεχνη που μπορει να μας φανει ζωτικη ετσι οπως παει
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Και η σαλάτα Βουδαπέστης λόγω εναερίου χώρου.
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 53 Απαντήσεις
- 976 Προβολές
-