Κλεισε ενα ραντεβού και ασε τα κλειδιά απανω στο τραπέζι.

καλη αναλυση απο Ουτις - με ενα μονο αδυναμο αλλα καθοριστικο σημειοvantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:59Κι εγώ κάπως έτσι την έχω διαβάσει τη φάση.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:51Κόψε λάσπη.vantono έγραψε: 03 Μαρ 2022, 12:48
Κι εγώ το πιστευω έντονα αυτό![]()
Είναι τόσο ωραίο το όνεριο για να 'ναι αληθινό.
![]()
Κάνε στην Ρωσίδα επίδειξη πίστης στη νυν.
Αν δεν είναι παγίδα, θα ανέβεις κι άλλο στα μάτια της. Δεν θα χάσεις την καβάντζα.
Τέλος, αν δεν είναι παγίδα, σε χρησιμοποιεί μόνο για να τονώσει την αυτοπεποίθηση της και για την αυλή της.![]()
Περιμένω να ακούσω και την άποψη των Ιερών Προσώπων του πχορουμ σε αυτά τα θέματα, Ναιδα και Αγις, και θα πράξω αναλόγως.
σε περιπτωση που ειναι απολυτα σιγουρο πως ειναι παγιδα η μονη ενδεδειγμενη κινηση ειναι γαμησι στην φιλη και αμεσα απομακρυνση κ των δυο απο την ζωη του
λαθος φοβικη τακτικη - ασε που δεν πειθειCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:43 Επίσης, όταν σου στέλνουν γραπτά γκόμενες, να απαντάς κρύα και αθώα. Τα γραπτά μένουν. Κια κράτα τα, μην τα πετάς, διότι οι γυναίκες κάνουν και κοπτοραπτική. Και ΜΗΝ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.
Μαλακίες, σιγά μην της γράψω και, τον έχω 27 πόντους και τον παίζω με τη φωτό σου.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:53λαθος φοβικη τακτικη - ασε που δεν πειθειCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:43 Επίσης, όταν σου στέλνουν γραπτά γκόμενες, να απαντάς κρύα και αθώα. Τα γραπτά μένουν. Κια κράτα τα, μην τα πετάς, διότι οι γυναίκες κάνουν και κοπτοραπτική. Και ΜΗΝ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.![]()
να ειστε γνωστοι σαν εξωστρεφεις χαλαροι αφασιες
στελνει μνμ γνωστη '' γεια σου - τι κανεις ;''
απαντηση
- γεια σου καυλα ατελειωτη - ολα καλα εσυ ;
να μην το γραψεις - δεν θα πιασειCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:55Μαλακίες, σιγά μην της γράψω και, τον έχω 27 πόντους και τον παίζω με τη φωτό σου.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:53λαθος φοβικη τακτικη - ασε που δεν πειθειCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:43 Επίσης, όταν σου στέλνουν γραπτά γκόμενες, να απαντάς κρύα και αθώα. Τα γραπτά μένουν. Κια κράτα τα, μην τα πετάς, διότι οι γυναίκες κάνουν και κοπτοραπτική. Και ΜΗΝ ΣΑΛΙΑΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ.![]()
απαντηση
Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2022, 14:00να μην το γραψεις - δεν θα πιασειCavaliere έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:55Μαλακίες, σιγά μην της γράψω και, τον έχω 27 πόντους και τον παίζω με τη φωτό σου.Αγις έγραψε: 03 Μαρ 2022, 13:53
λαθος φοβικη τακτικη - ασε που δεν πειθει![]()
απαντηση
αν ομως γραψεις '' πολυ ωραια η φωτογραφια σου στην παραλια -θα σε εγλειφα για ωρες μεχρι να λιωσεις '' θα το εκτιμησει