Εγώ δεν ψήφισα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εσύ όμως ψήφιζες και στηρίζες τους νεοναζί της ΧΑ.
Εγώ δεν ψήφισα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλού τ' όνομα, αλλού η χάρη, αγαπητέ μου Γιώργο. Άλλοι γλωσσοφιλιούνται με τους Αζοφάκηδες με τα Wolfsangel, αντί να τους τα βάζουν στον κώλο.George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:08Εγώ δεν ψήφισα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.
Εσύ όμως ψήφιζες και στηρίζες τους νεοναζί της ΧΑ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Α συγνώμη θα με μπέρδεψαν οι αγκυλωτοι σταυροί και τα ζιγκ χαιλKauldron έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:10Αλλού τ' όνομα, αλλού η χάρη, αγαπητέ μου Γιώργο. Άλλοι γλωσσοφιλιούνται με τους Αζοφάκηδες με τα Wolfsangel, αντί να τους τα βάζουν στον κώλο.

Σε πάρτυ μασκέ, κάποτε είχα ντυθεί εγώ σούπερμαν, μάλλον είμαι κιόλας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
παλιά αυτό,τώρα είναι με κάτι χίπηδες

Θεματικο αποκριάτικο παρτι, μην τσιμπάς
Πάντα χρήσιμη η 5η φάλαγγα.Kauldron έγραψε: 27 Φεβ 2022, 23:57 Τα eurotrash έγιναν πλέον κανονική χούντα:
https://www.real.gr/kosmos/arthro/fon_n ... ia-813238/«Θα απαγορεύσουμε στην ΕΕ τη μηχανή των μέσων ενημέρωσης του Κρεμλίνου» είπε. Υπογράμμισε ότι «το κρατικό Russia Today και το Sputnik, καθώς και οι θυγατρικές τους δεν θα μπορούν πλέον να διαδίδουν τα ψέματά τους για να δικαιολογήσουν τον πόλεμο του Πούτιν και να δούμε διχασμό στην Ένωσή μας».
Δηλαδή απαγορεύεται να δείτε τί κάνανε και κάνουν οι Ουκρανοί βρωμοναζί στους ανθρώπους στο Ντονμπάς και αλλού.
Θ' ακούτε μόνο την προπαγάνδα της ευρωπαϊκής ένωσης, και τα παραμύθια περί "καλών" Ουκρανών και "κακών" Ρώσων.
Ευρωτσογλαναρία.
Α τώρα έγιναν πάρτυ μασκέ...Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:14Σε πάρτυ μασκέ, κάποτε είχα ντυθεί εγώ σούπερμαν, μάλλον είμαι κιόλας.
Ρε μαν, μου δείχνεις μια φωτογραφία πρίν από 200 χρόνια (νέοι είναι και ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος), και θέλεις να κάτσω να σχολιάσω περί ναζί και χαζοί? Ποιοί είναι οι επικίνδυνοι, αυτοί στη φωτογραφία, ή οι Αζοφιστές, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα δυτικά όπλα?George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:24Α τώρα έγιναν πάρτυ μασκέ...
Καλά είστε πολύ αστείοι... Σε λίγο θα μας πείτε ότι αυτή είναι η σημαία των Σοβιετ και ότι είχαν ντυθεί κοκινοσκουφιτσες για να τους ξεπλύνετε από τη ρετσινιά του νεοναζί.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο καθένας είναι επικίνδυνος στον τόπο του. Και όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει αργά ή γρήγορα.Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:27Ρε μαν, μου δείχνεις μια φωτογραφία πρίν από 200 χρόνια (νέοι είναι και ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος), και θέλεις να κάτσω να σχολιάσω περί ναζί και χαζοί? Ποιοί είναι οι επικίνδυνοι, αυτοί στη φωτογραφία, ή οι Αζοφιστές, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα δυτικά όπλα?George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:24Α τώρα έγιναν πάρτυ μασκέ...Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:14
Σε πάρτυ μασκέ, κάποτε είχα ντυθεί εγώ σούπερμαν, μάλλον είμαι κιόλας.
Καλά είστε πολύ αστείοι... Σε λίγο θα μας πείτε ότι αυτή είναι η σημαία των Σοβιετ και ότι είχαν ντυθεί κοκινοσκουφιτσες για να τους ξεπλύνετε από τη ρετσινιά του νεοναζί.
Από ποιούς, από τους Δυτικούς που τους εξοπλίζουν?George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:34Ο καθένας είναι επικίνδυνος στον τόπο του. Και όλοι θα πάρουν αυτό που τους αξίζει αργά ή γρήγορα.Kauldron έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:27Ρε μαν, μου δείχνεις μια φωτογραφία πρίν από 200 χρόνια (νέοι είναι και ο Παππάς και ο Μιχαλολιάκος), και θέλεις να κάτσω να σχολιάσω περί ναζί και χαζοί? Ποιοί είναι οι επικίνδυνοι, αυτοί στη φωτογραφία, ή οι Αζοφιστές, εξοπλισμένοι με υπερσύγχρονα δυτικά όπλα?George_V έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:24
Α τώρα έγιναν πάρτυ μασκέ...
Οι δικοί μας είναι ήδη στη στενή. Σε λίγο θα πάνε και οι φιλενάδες τους οι αζοφ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ το λόμπυ των λοατκι και των φεμινιστριών κάνει αλλαξοκωλιες με Σ.Αραβία.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 28 Φεβ 2022, 13:58 τα πάντα είναι ζήτημα συμφερόντων
αν οι νεοναζί εξυπηρετούν τις βλέψεις των δυτικών, no prob, θα τους χρησιμοποιήσουν
όπως ακριβώς έγινε με τους ταλιμπάν
το ότι μετά αυτό στο τέλος πάντα γυρίζει μπούμερανγκ είναι ψιλά γράμματα