Δηλαδή τι θες να μας πεις ότι βρίζεις σαν Τούρκος;Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:33Πάντα (μα πάντα όμως) προλαβαίνω να ρίξω μια Παναγία πριν έρθει ο πόνος (να βγω "από πάνω" τουλάχιστον) και κατόπιν πόνου συνεχίζω με Υιό και άλλες ανώτερες δυνάμεις.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:20Καρφί στην καρδιά είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν είναι μόνο ο πόνος. Εμένα μου δημιουργεί απίστευτα νεύρα εκείνη την στιγμή.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:50
Η ανατριχίλα του θέματος είναι αυτή η βασανιστική προσμονή των 3 sec μέχρι να έρθει ο πόνος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άγριοι τραυματισμοί στο σπίτι.
Re: Άγριοι τραυματισμοί στο σπίτι.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Εγώ συνθέτω θρηνωδίες Επιδαύρου, οϊμένα, οϊμέ, ο τάλας, κλπ.
Ordem e Progresso.
πόσο είσαι ρε ψηλέ?Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:50 Η ανατριχίλα του θέματος είναι αυτή η βασανιστική προσμονή των 3 sec μέχρι να έρθει ο πόνος.
Τα νεύρα γιατί μας πιάνουν όμως. Ενω πχ αν κοπώ δεν νευριάζω. Ή αν χτυπήσω σε άλλο σημείο. Πχ χέρι. Ίσως δεν είναι τόσο έντονος ο πόνος; μπορεί.Cavaliere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:32Εγώ χτυπιέμαι από πόνο και νεύρα. Τρέχουν όλοι στο σαλόνι, νομίζουν πως έγινε καταστροφή.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:20Καρφί στην καρδιά είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν είναι μόνο ο πόνος. Εμένα μου δημιουργεί απίστευτα νεύρα εκείνη την στιγμή.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:50
Η ανατριχίλα του θέματος είναι αυτή η βασανιστική προσμονή των 3 sec μέχρι να έρθει ο πόνος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σύμφωνα με τις στατιστικές των ασφαλιστικών εταιρειών, τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται μέσα στο σπίτι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Άγιους και ιερά δεν βρίζω ποτέ. Αρχίζω γενεαλογική ανάλυση.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:33Πάντα (μα πάντα όμως) προλαβαίνω να ρίξω μια Παναγία πριν έρθει ο πόνος (να βγω "από πάνω" τουλάχιστον) και κατόπιν πόνου συνεχίζω με Υιό και άλλες ανώτερες δυνάμεις.Naida έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:20Καρφί στην καρδιά είναι. Αλλά για κάποιο λόγο δεν είναι μόνο ο πόνος. Εμένα μου δημιουργεί απίστευτα νεύρα εκείνη την στιγμή.Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:50
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάπου εδώ μέσα κυκλοφορεί φωτογραφία μου που φαίνεται ο αντίχειρας του αριστερού χεριού σφαγμένος στο νύχι. Έκοβα λάχανο σαλάτα με το μαντολίνο και πάνω στη βιασύνη μου έκοψα και το δάχτυλο και το νύχι. Ευτυχώς δεν έφυγε ολόκληρο κομμάτι. Το κρέας κόλλησε, το κομμάτι του νυχιού που κόπηκε έπεσε. Έκανε καιρό να αντικατασταθεί πλήρως το νύχι που έλειπε και να σταματήσει να ενοχλεί. Όλα οκ κι εγώ έμαθα το αιμοστατικό σπρέι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Οργισμένος
Θα ξαναρθουν οι πατουσιτσες, υπομονη μεχρι μαιο.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
-
Menios_mikroulis
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Κάτι τέτοιο έπαθα με ένα μαχαίρι από δαμασκηνό ατσάλι, χρειάστηκα πέντε ράμματα στον αντίχειρα.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Beria πες του τίποτα.
-
Menios_mikroulis
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Δεν είμαι ψηλός ρε. Τόσο θέλει 2-3 sec.nowhere έγραψε: 22 Φεβ 2022, 20:45πόσο είσαι ρε ψηλέ?Πτολεμαίος έγραψε: 22 Φεβ 2022, 19:50 Η ανατριχίλα του θέματος είναι αυτή η βασανιστική προσμονή των 3 sec μέχρι να έρθει ο πόνος.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
40αρης γείτονας μπήκε για μπάνιο. Όπως έβγαινε από τη μπανιέρα στηρίχτηκε στο νιπτήρα ο οποίος έσπασε με αποτέλεσμα ο άνθρωπος να πέσει με τον λαιμό πάνω στον σπασμένο νιπτήρα και να του κόψει την καρωτίδα. Πέθανε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του πριν προλάβει να έρθει το ασθενοφόρο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση