!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παρενεργεια moderna

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Παρενεργεια moderna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Πνευμονική εμβολή.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Gherschaagk έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:17 Πνευματική εμβολή.
:P
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Beria έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:12
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:06
lonelyrider έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:00

Αλήθεια λες απεβίωσε?
Λες να του κανε καμιά θρόμβωση στις καρωτίδες που βρίσκονται εκεί στο λαιμό?
Προσφατα εκανα προληπτικά καρδιολογικό έλεγχο και ο καρδιολόγος με τον υπέρηχο με κοίταξε και εκεί γι αυτό επισημαίνω το ανωτέρω. Ολα καλα με μενα βεβαια.
Φίλε μου, αν θες το πιστεύεις. Δεν το βγάλα από τον γκωλο μου. Μου το είπαν σήμερα το πρωί μια παρέα γνωστών του. Αν με δούλευαν, σε δουλεύω.
Καλά ρε εσύ δεν ντρέπεσαι
Εμείς γιατί πρέπει να σε αφήνουμε να γράφεις ανοησίες;
Αν θέλεις λινκ από έγκυρο μέσο, τότε πρέπει οτιδήποτε και οποιαδήποτε προσωπική μαρτυρία μεταφέρεται εδώ μέσα, να έχει και αυτή λινκ.

Π.χ. 1.

Beria έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:25 Ο αδελφός μου είχε την πρώτη του έξοδο μετά από 15 μέρες εγκλεισμού. Το πέρασε με ήπια συμπτώματα* αλλά είχα μια αγωνία γιατί και πίεση έχει και ζάχαρο ψηλό και το κυριότερο έχει υπνικές άπνοιες.
Ο συνεργάτης του που τον κόλλησε πέρασε 15 μέρες στην εντατική.
Όλα καλά

*Πυρετό που ευτυχώς έπεσε στις 2 ημέρες
Βήχα και λαιμό που και αυτό δεν κράτησε πολύ
Γαστρεντερικά (το πιο σοβαρό)
και στο τέλος ανοσμία (που σύμφωνα με τον γιατρό επιβεβαίωσε ότι είχε τον ιο)

Τεστ του είπαν θα κάνει όταν θα γινει μαζικά

viewtopic.php?f=13&t=20816&p=1222795&hi ... 5#p1222795

Π.χ. 2
Gherschaagk έγραψε: 07 Ιαν 2022, 12:30 Έχουν κηδεία στη γειτονιά. Πέθανε ανεμβολίαστος θεούσος που έλεγε στους δικούς μου πως είναι μια γριπούλα, όσοι πιστεύουν στην Παναγία δεν θα πάθουν τπτ. Κι η γυναίκα του τα ίδια έλεγε αλλά μάλλον άλλαξαν γνώμη γιατί πέθανε διασωληνωμένος.

Φυσική επιλογή.

viewtopic.php?f=13&t=36783&p=2297239&hi ... E#p2297239
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:23
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:06

Φίλε μου, αν θες το πιστεύεις. Δεν το βγάλα από τον γκωλο μου. Μου το είπαν σήμερα το πρωί μια παρέα γνωστών του. Αν με δούλευαν, σε δουλεύω.
Αν θέλεις λινκ από έγκυρο μέσο, τότε πρέπει οτιδήποτε και οποιαδήποτε προσωπική μαρτυρία μεταφέρεται εδώ μέσα, να έχει και αυτή λινκ.

Π.χ.

Beria έγραψε: 11 Απρ 2020, 21:25 Ο αδελφός μου είχε την πρώτη του έξοδο μετά από 15 μέρες εγκλεισμού. Το πέρασε με ήπια συμπτώματα* αλλά είχα μια αγωνία γιατί και πίεση έχει και ζάχαρο ψηλό και το κυριότερο έχει υπνικές άπνοιες.
Όλα καλά

Ρε -απερίγραπτε- τύπε, εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά από την μεταφορά άμεσης, προσωπικής εμπειρίας και 'μου είπαν στο καφενείο ότι ο μπατζανάκης της κουνιάδας της Μαρίας έκανε 3η δόση και πέθανε' δεν μπορω να σε βοηθήσω πραγματικά, αλλά εδώ έχουμε και άλλο ζήτημα.
Ένας συμφορουμίτης μεταφέρει ένα πρόβλημά του, του προτείνουν να μην το αφήσει και να πάει να δει γιατρό (ως οφείλει) και πετάγεσαι, από το πουθενά, να πεις την τερατολογία σου η οποία δεν τον βοηθά, δεν έχει καμία επιστημονική βάση και τον τρομάζει.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Beria έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:30
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:23

Π.χ.

Όλα καλά

Ρε -απερίγραπτε- τύπε, εάν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά από την μεταφορά άμεσης, προσωπικής εμπειρίας και 'μου είπαν στο καφενείο ότι ο μπατζανάκης της κουνιάδας της Μαρίας έκανε 3η δόση και πέθανε' δεν μπορω να σε βοηθήσω πραγματικά, αλλά εδώ έχουμε και άλλο ζήτημα.
Ένας συμφορουμίτης μεταφέρει ένα πρόβλημά του, του προτείνουν να μην το αφήσει και να πάει να δει γιατρό (ως οφείλει) και πετάγεσαι, από το πουθενά, να πεις την τερατολογία σου η οποία δεν τον βοηθά, δεν έχει καμία επιστημονική βάση και τον τρομάζει.
Δεν είπα να μην πάει σε γιατρό. Του είπα να πάει αμέσως.
Και δεύτερον, κι εγώ προσωπική μαρτυρία μεταφέρω. Δεν ήξερα ότι μερικοί έχετε το τεκμήριο της αλήθειας.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ο αδερφός μου = παρέα γνωστών μου για γνωστό τους

Legit.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Λοξίας
Phorum.gr user: Δέλτα / Δέλτα-Λοξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λοξίας »

Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:34 Δεν είπα να μην πάει σε γιατρό. Του είπα να πάει αμέσως.
Και δεύτερον, κι εγώ προσωπική μαρτυρία μεταφέρω. Δεν ήξερα ότι μερικοί έχετε το τεκμήριο της αλήθειας.
Έλα τώρα...ανοησία υποστηρίζεις και μην το παρατραβάς.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Λοξίας έγραψε: 22 Ιαν 2022, 20:05
Ζενίθεδρος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 19:34 Δεν είπα να μην πάει σε γιατρό. Του είπα να πάει αμέσως.
Έλα τώρα...ανοησία υποστηρίζεις και μην το παρατραβάς.
Όχι, δεν τρολάρω, αν αυτό νομίζεις.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος »

SHmera μετα απο 1 μηνα απο τη 2 κοβιντιαδα μου, εκαμα το 3ο πφαηζερ.
antiboddies level: GOD
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Οργισμένος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 21:31 SHmera μετα απο 1 μηνα απο τη 2 κοβιντιαδα μου, εκαμα το 3ο πφαηζερ.
bookmarked
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Καdy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καdy »

GoBack έγραψε: 23 Ιαν 2022, 03:46
Οργισμένος έγραψε: 22 Ιαν 2022, 21:31 SHmera μετα απο 1 μηνα απο τη 2 κοβιντιαδα μου, εκαμα το 3ο πφαηζερ.
bookmarked
:lol:
Άβαταρ μέλους
Aprilianos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aprilianos »

Σας ευχαριστω ολους για το ανθρωπινο ενδιαφερον. Μυικοι πονοι ειναι τελικα. Ειχα φοβηθει για μυοκαρδιτιδα. Δεν προτεινω το συγκεκριμενο εμβολιο. Προτιμηστρ τη pfizer. Eγω για να καλυψω τη γυναικα και τα 2 παιδια εκανα το εμβολιο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”